Everything about you - del 35

Alicias perspektiv


-Förlåt, det var inte meningen att det skulle bli såhär, det var inte meningen att det skulle komma ut på internet såhär tidigt och det var inte meningen att…

-Tyst Niall, det är lugnt. Jag bryr mig inte om vad fansen tycker, för jag tror att om du är lycklig så är fansen också lyckliga. I alla fall dom flesta.
_____________________________________________________________________________________
Niall kollade oroligt på mig och jag flinade lite åt honom. Jag visste att jag förmodligen skulle få mycket hat, men jag älskade Niall och varför skulle andra människor få förstöra detta? Och, dom kunde inte hata mig som person eftersom dom verkligen inte kände mig. Om dom nu hatar mig, är det mest för det också vill vara Nialls tjej, för vem skulle inte vilja vara det? Jag log lite för mig själv och jag visste hur lycklig jag var. Niall kollade mot mig och jag vände mig mot honom och innan jag hann säga något kysste han mig snabbt.

Jag kollade runt mer och mer på twitter och jag hittade en del bilder till. Det var på en utav bilderna som vi kysstes och på de andra stod vi bara bredvid varandra och höll handen. Vi båda åt varsin macka, utan att säga så mycket. Det kändes som det var en liten pinsam tystnad, men jag visste inte vad jag skulle säga. Det kändes såklart lite tråkigt att fansen skulle börja hata mig, men jag älskade Niall och dom skulle inte få trycka ner mig. Det räckte med allt jag gått igenom innan jag kom hit.

-Jag får låna datorn! Sa Niall och tog den ifrån mig innan jag hann protestera.
Han loggade ut från min twitter och in på sin egen. Han gick in på sina mentions och jag läste den översta.
”The girl on the pic with @niallofficial is sooo cute and I bet she is nice, support them!” stod det och jag log och läste den som var under. ”Don't hate me, but that girl is ugly... sorry @niallofficial but you deserves someone better” och mitt leende försvann, men sedan tänkte jag efter. Hon visste inte vem jag var och hon var avundsjuk. Niall kollade oroligt på mig och jag log mot honom.
-Alicia, förlåt, det var absolut inte meningen att detta skulle hända, jag vill inte att alla börjar hata dig, men bara så du vet, jag kommer inte lämna dig på grund av att folk hatar dig. Dom har sett dig en gång på en bild med mig, dom vet inte hur lycklig du gör mig, sa han och kramade om mig. Jag smälte inombords. ”Dom vet inte hur lycklig du gör mig”. De orden snurrade runt i mitt huvud. Det lät så fint och det gjorde mig så glad. Jag kollade djupt in i hans ögon och sedan lutade jag mig mot hans axel. Han la sin arm runt mig och jag kollade upp mot honom och vi möttes i en sådan perfekt kyss. Här ville man bara stanna tiden och inse hur lycklig man var.

Niall kollade runt lite på twitter innan han bestämde sig för att tweeta. ”I'm eating... ” skrev han och jag skrattade lite åt honom.
-Vad ska vi göra? Titta på en film?
-Ja! Sa jag och han log. Han loggade ut från twitter och satte igång filmen ”The Notebook” och sedan satte han sig tätt intill mig i soffan. Hans mobil vibrerade och han läste smset snabbt och sedan kollade han mot mig.
-Vill du sova här inatt också? Sanna får sova hos Liam och hon äter med dom.
Jag nickade mot honom och han knappade in något och sedan la han ifrån sig mobilen och vi kollade på filmen som i samma sekund började.

När filmen var slut var klockan närmre halv tolv. Vi var ganska trötta, men vi satt kvar i soffan och pratade.
-Du, vi ska på en intervju imorgon, sa Niall.
-Ska ni? Vad kul! När?
-Halv två ska vi va där, sa han och jag log.
-Aha! Sa jag och log mot honom.
-Men, dom kommer fråga om dig, sa han lite tyst och jag nickade.
-Vad vill du att jag säger?
-Niall, det är du som bestämmer!
-Men, det handlar om dig också!
-Ja, jag vet, men du bestämmer.
-Alicia, det handlar inte bara om mig. Det handlar om oss. Och, jag vill inte att du ska få för mycket hat.
-Så, du vågar inte berätta för hela världen att det är vi? Sa jag och han kollade på mig och skakade på huvudet och försökte dra in mig i en kram men jag stoppade han.
-Alicia, tro mig, så är det inte. Men, jag är bara så rädd för du kommer få så mycket hat. Jag skäms inte för att visa alla att du är min, jag vill bara inte att du ska få massa hat.
Jag log mot honom och jag förstod ju. Men samtidigt ville jag inte att vi skulle hålla något hemligt.
-Jag förstår, men samtidigt är det kanske bättre att berätta det? Annars går det bara massa rykten och allt blir så fel, sa jag och han nickade.
-Men, jag vill inte att du ska bli ledsen om du får hat? Du förtjänar verkligen inte att få något hat och dom vet ju inte vem du är, så dom har ingen anledning till att hata dig.
-Jo, sa jag lite tyst och han kollade frågandes på mig.
-Vad för anledning?
-Jag är tillsammans med världens finaste kille... jag hade också varit avundsjuk! Sa jag och han flinade lite åt mig och jag log. Jag kysste honom mjukt och han kramade om mig.
-Du är världens finaste, viskade han i mitt öra.

-Är du trött? Frågade Niall.
-Lite, men kan vi inte sitta här och snacka lite? Det är så mysigt.
Han log och nickade mot mig. Jag satte mig tillrätta. Jag lutade mitt huvud på Nialls axel och hans arm la runt mig.
-Men, är det okej om jag berättar imorgon då?
-Ja. Så länge det känns rätt för dig.
-Det känns rätt. Jag vet att du kommer klara av att ta emot dåliga kommentarer, du är stark. Och, jag kommer inte låta dom få skicka massa hat, sa han och jag log mot honom.
-Vi ska klara detta, tillsammans, sa jag och vi båda log mot varandra och sekunden senare krockade vi när båda böjde sig fram mot varandra. Vi började skratta och sedan gav jag han en snabb puss på kinden.
_____________________________________________________________________________________

Vad tror ni? Kommer Alicia få mycket hat? Kommentera på bra så kommer det en del imorgon, även om det är julafton och Louis födelsedag!
/Angelica & Johanna

>>> Har du en novellbogg? Kolla då in HÄR och lämna en kommentar med en länk till din novell, så kommer ni få en länkning där!! <<< (Ni får gärna säga vad ni tycker om bloggen också! / angelica.)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Awwww så sött kapitel!! :')

2011-12-23 @ 23:23:41
Postat av: Anonym

BÄSTA NOVELLEN EVER!!! <333 =D

2011-12-23 @ 23:37:08
Postat av: emma

riktigt bra ! :)

2011-12-24 @ 00:12:35
URL: http://Popoflove.devote.se
Postat av: becka

aww så bra gillar det

2011-12-24 @ 00:30:26
Postat av: keekar

S.K.I.I.T. B.R.A!!

p.s GoD JuL!!!<3

2011-12-24 @ 03:22:24
Postat av: Jessica

Jättebra!! :D:D Men inte ska ni behöva uppdatera på julafton!! (inte för jag klagar.. ;)) :D:D god jul på er!! :D

Postat av: Anonym

Jättebra!

2011-12-25 @ 00:20:57
Postat av: Emmy

längtar redan till nästa kapitel :D

2011-12-25 @ 10:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback