Everything about you - del 39


Jag gick in på twitter och jag såg att Niall tweetat, om mig. ”I bet you saw the interview. Whatever you do, be nice to my girl” hade han skrivit och jag log för mig själv och sedan tryckte jag på hans tweet för att se vad fans svarat honom.

____________________________________________________________________________________
Fansen hade både skrivit snälla och taskiga kommentarer, en del hade skrivit ”@NiallOfficial, as long as you are happy...I’m happy” medan en hel del hade skrivit ”@NiallOfficial Why? How could you? She’s ugly, I saw a pic of her!!”

Niall kollade på mig med ledsna ögon och jag skakade på huvudet samtidigt som jag klämde fram ett leende.

-De är bara avundsjuka på jag har en sån underbar pojkvän som dig, sa jag och pussade honom snabbt.

-Du är mer underbar och du är den finaste människan i hela världen, jag är så lycklig att det var just du som vann den tävlingen för annars hade jag kanske aldrig träffat dig, sa han och kysste mig så som han alltid gör, helt fantastiskt.

-Men vad ska vi hitta på nu? Frågade jag snabbt när vi hade avslutat kyssen. Han kollade in i mina ögon och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Sen sa han,

-Vi kan väl ringa och höra ifall killarna vill hänga med och spela lite bowling?

-Jaa! Varför inte? ...men jag och Sanna måste fixa skolgrejer, asså väska, pennor och sånt! svarade jag och kollade ner.

-Det behöver ni inte om ni känner fem underbara killar som redan har fixat det åt er, sa han och log riktigt stolt. Jag slog till honom lite lätt på armen och då hörde jag hans vackra skratt.

-Ni är för gulliga ni, men du är gulligast!

-Aww, tack älskling! Men ska vi ta och ringa killarna?

-Ja, det ska vi! Jag måste träffa dom igen, sa jag och Niall skrattade igen.

 

Vi ringde till alla killarna och vi bestämde att Louis skulle köra som vanligt. Han skulle komma och hämta upp oss om en halvtimme. Vi gjorde oss färdiga för att kunna åka iväg. Jag borstade igenom mitt hår och bytte kläder lite snabbt. Jag bytte till något som kändes lite bättre att spela bowling i.

 

När det hade gått en halvtimme sprang vi nerför trapporna hand i hand eftersom hissen aldrig kom, ute på gatan stod bilen och vi hoppade snabbt in och satte oss.

-Heeeej! skrek Louis och jag började skatta som en galning, varför visste jag inte.

-Vad skrattar du nu åt? Frågade Zayn och han var väldigt nära på att bli smittade av mitt skratt men han höll sig.

-Jag tror bara att hon är på väldigt bra humör idag, sa Niall med ett leende på läpparna och så stolt ut.

-Du har rätt Nialler, jag är på väldigt bra humör idag och det är på grund av er eftersom ni är så gulliga mot mig och Sanna, svarade jag och jag såg hur alla fick leenden som spred sig i deras ansikten.
Jag var så glad att sitta här i bilen med de fem bästa killarna i världen och Sanna såklart, det var dom som gjorde mig glada, dom gjorde mitt liv så mycket bättre.

 

Harrys perspektiv

 

När vi kom fram och skulle hoppa så höll Niall och Alicia fortfarande varandra i händerna. Niall såg så glad ut och det gjorde även Alicia, men det var något speciellt med hans leende. Han hade aldrig sett såhär glad ut och jag var väldigt glad för hans skull. Förr har han gått rundor och sagt att han ville ha en tjej som älskade honom för den han är inte och för att han är en femtedel av One Directionen, och jag kunde se att Alicias känslor för Niall var äkta, hela hon var äkta och jag var så glad för att Niall hade hittat en sån fin tjej. Hon var stark efter allt hon gått igenom och jag tror att hon skulle klara av detta hur bra som helst.

 

Vi hade bokat banor, så vi gick in och satte på oss skor. Jag såg på både Alicia och Sanna att dom var lite äcklade. Så jag började skratta lite åt dom.

-Vad!? Säger Sanna och kollar konstigt på mig.

-Era miner när ni ska välja skor, sa jag och skrattade

-Men det är äckligt, andra har haft sin fotsvett i dessa skorna, usch! svarade Alicia och rynkade på näsan.

-Var glada att ni inte har samma storlek som Louis då, sa Niall och skrattade.

-Jag tycker att mina fötter luktar gott, sa Louis och viftade med sina fötter.
-Men uhe Louis...dom stinker! Skrek Sanna och alla vi killar började att skratta.

När alla hade hittat sina storlekar och hittat rätt tyngd på kloten gick vi ut mot bana 3 och 4, det var de banorna vi hade fått. Vi skrev in namnen. På bana tre skulle jag, Niall, Alicia och Louis spela och på bana fyra blev det ju då Sanna, Zayn och Liam. Det kändes som om det skulle bli en bra blandning, men vi körde ju man mot man och inte i lag.

Vi stod och skrev in namnen och det var Niall som fixade det hos oss, han döpte oss alla till våra vanliga namn, men när det kom till Alicia så frågade han henne,

-Vad vill du heta älskling? frågade han och kysste henne.

-Bestäm du, sa hon och log.

Jag såg att Niall tänkte lite sedan skrev han in ”Nialls älskling” och han log stolt, sedan satte vi igång och började spela.

 

Precis när jag kastade iväg mitt klot så hörde jag hur några tjejer skrek,
-OMG där är One Direction!! Vi vände oss mot dem och log. De kom närmre och Niall höll om Alicia för att visa att det var dom två. Då sa en av tjejerna,
-Niall, hur fan kan du vara med henne, hon utnyttjar dig bara och hon är riktigt ful...jag är mycket bättre för dig.
Jag såg hur en tår rann nerför Nialls kind och Alicia höll om honom hårdare och viskade något i hans öra.

 

Nialls perspektiv

När dom sa så kände jag hur all luft gick hur mig, jag kunde inte hålla inne några tårar, Alicia betyder verkligen allt för mig och jag älskar henne mer än något annat. Hon är det bästa som har hänt mig och är världens vackraste. Ingen fick säga något taskigt om henne, för om någon skadar de jag älskar så skadar dem mig med. Hon tog ett stadigare grepp om mig och kom närmre mig med sitt huvud.

-Lyssna inte på dem, de tjejerna känner inte mig eller dig, de tror att de känner dig bara eftersom de vet mycket saker om dig. Du ska veta att du betyder verkligen allt för mig och du var den enda som fanns vid min sida när jag behövde någon som mest, viskade hon i mitt öra och jag kände att jag log lite. Jag lutade mig närmre hennes läppar och kysste henne mjukt inför tjejerna och när jag kollade mot dem så såg de riktigt sura ut, jag såg att de var riktigt avundsjuka. Men det är ju inte mitt fel att jag älskar Alicia, man kan ju inte styra över sina känslor.
Plötsligt sa Zayn,
-Om ni hade brytt er om Niall så hade ni varit glada för hans skull, ni ska bara veta hur lycklig Alicia gör honom, han är som världens lyckligaste människa när han är med henne och om ni är riktiga fans så borde ni acceptera Nialls förhållande med Alicia. Hon är även en utav våra bästa vänner, och jag vet att hon är stark, jag vet att hon kan ta emot en viss mängd av hat...men inte allt. Så snälla var glada för Nialls skull, för han blir riktigt ledsen om någon sårar Alicia för hon betyder riktigt mycket för honom.
När Zayn hade sagt det så kollade tjejerna mot mig med ledsna miner. Det såg ut som om de fick lite skuldkänslor.

-Förlåt Niall, sa den ena tjejen som hade brunt hår med röda slingor, hon kollade ner i marken.

-Det är lugnt, svarade jag fast jag inte tyckte det var helt lugnt. Tjejen med mörkbrunt hår hade ett hånfullt leende på sina läppar. Det så ut som om hon hade något på gång.
Plötsligt gick hon fram och slog Alicia på kinden med sin knytnäve och alla tjejerna  försökte snabbt springa därifrån, men Liam fick tag i en av tjejernas armar så alla stannade. Alicia tog sig för kinden och jag såg att hon hade riktigt ont. Jag gick fram och höll om henne så hon fick gråta ut, ingen skulle få göra såhär mot min Alicia.

-Vad håller ni på med? Sa Liam upprört och jag såg att Liam var riktigt arg. Det var inte ofta han blev arg, men nu var han riktigt arg och besviken, jag såg det på han.
____________________________________________________________________________________
Andra delen för idag och det blev en lång del också. Hoppas ni gillar det! 
Glöm inte att vi älskar långa kommentarer :)
Kommenterar ni på bra så kan det hända att det kommer upp en del till ikväll/inatt. Kanske lite kortare, men ändå!
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Josefine

bra skrivit! fortsätt skriva fortsätt skriva fortsätt skriva fortsätt skriva :D

Postat av: Andrea

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!! JAG ÄLSKAR DETTA men kan inte jag få komma in i novellen o vara typ Harrys bästa kompis typ? skulle vara as grymt så länkar jag eran blogg varje dag i en vecka på min blogg! deal? :))

2011-12-27 @ 21:00:36
URL: http://teamtf.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad grymt! Jag älskar hur ni skriver och att det är ganska " trovärdigt " :D

2011-12-27 @ 21:00:37
Postat av: Linnéa

skit bra, ni skriver så bra, mer mer mer! :D

2011-12-27 @ 21:09:16
URL: http://lellennea.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hejhej! Jag älskar eran blogg och följer den 24/7,skulle uppskatta om ni gick in på min blogg och gav mig lite tips,skriver också en novell,fast om Justin Bieber,men 1D är med också,snälla kan ni göra det? :D <3

2011-12-27 @ 21:33:46
URL: http://sofiasorlin.bloggplatsen.se
Postat av: stina

mermemremrmemr,!!

2011-12-27 @ 21:39:46
Postat av: Anonym

Jätte bra! mer!

2011-12-27 @ 21:42:10
Postat av: Linda-chan

Det ni skriver är nästan så verkligt, många fans är så, jag förstår inte varför, inte riktiga fans asså.. Vad bra del! riktigt spännande! :DDD

Önska det var Louis perspektiv oxå <3

2011-12-27 @ 21:52:59
URL: http://lindachan.blogg.se/
Postat av: ellinor

Gud jag älskar hur ni skriver, ni äger! Bäst alltså :D

2011-12-27 @ 22:02:40
Postat av: Emmy

You girls make me smile like an idiot<3

2011-12-27 @ 22:05:17
Postat av: Naomi

Ni är så sjukt duktiga på att skriva, man kommer typ in i deras värld haha men aa fortsätt att skriva! Ni är bäst! :D

2011-12-27 @ 22:25:43
Postat av: Hajrija

MEEEEERR!!!!

det är okej ni behöver inte sluta skriva asså det är lungt fortsätt skriva!!!!!

Det ni skriver är FAN bättre än vad en författare skriver, asså ni har talang det ni skriver är magi asså GUD så bra jag kan inte beskriva med ord!!!:):P;D ÄLSKART!!!!<33

2011-12-27 @ 22:38:34
Postat av: E

så grym! vill ha mer mer mer!

2011-12-27 @ 22:41:50
Postat av: Nattis

MEEEEEER!

Hehe..

2011-12-27 @ 22:48:13
URL: http://nattis.tk
Postat av: K

Asså jag älskar denna bloggen så mycket!! Kan inte sluta läsa och jag älskar att ni uppdaterar så mycket :) när han läser känns det precis som man känner dom :D läser rätt många noveller om one direction och jag måste säga att detta är en av dom bästa :D

2011-12-27 @ 22:54:09
Postat av: rebecka

fettttttttt bra, omg mera!

2011-12-27 @ 23:02:44
Postat av: Victoria

Jättebra! I nästa kapitel kan ni inte fortsätta där ni slutade i detta! ååh, och låt Liam bli arg! hihi. Jättebra del :D

2011-12-27 @ 23:04:53
Postat av: felicia

asså shiiit jag älskar eran novell! denförra vaoxå helt awesome. kan ni inte skriva lite från liams och sannas perspektiv oxå? det vore hur grymt som helst :) kan inte vänta tills nästa delkommer ut!! kram

2011-12-27 @ 23:46:17
Postat av: mandy

ni säger ju att ni gillar långa kommentarer, så here goes, en lista med pros/cons!

+ jättebra uppdatering

+ utförliga konversationer

+ bra språkbruk

+ berättad med inlevelse

+ "faktan" om 1D stämmer

- lite för mycket "gulligullande" mellan niall och alicia

- vore roligare med lite utförligare platsbeskrivningar

- det blir lite förvirrande, tycker jag, när alla snackar svenska, fast förstår om ni föredrar att skriva så!

sådär, det var lite konstruktiv kritik, hope you like it! :) kram

2011-12-28 @ 13:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback