Enchanted by you - del 56

Zayns perspektiv

-Louis, har inte Amanda berättat för dig vad som hände?
-Jo...
-Varför tror du inte henne? Vet du så mycket hon gillar dig? Vet du så dåligt hon mår av detta? Hon har gråtit sig till söms några nätter, och jag vet att du saknar henne också, gör du inte det?
Louis nickade sakta. Inom mig skrek jag av lycka. Jag visste det. Han saknade henne, hon saknade honom. Vad var problemet då? Jag log mot Louis.
-Precis. Ge henne en chans. Hon älskar dig, tro mig.

____________________________________________________________________________________
Amandas perspektiv

Jag satt i soffan, helt själv. Johanna hade följt med Niall till hans lägenhet, Zayn och Liam hade gått hem till sig och Harry och Julia hade gått in på Julias rum. Louis stod i köket och plockade undan det sista efter middagen. Det kändes verkligen som om detta var det perfekta tillfället, eftersom det bara var Louis och jag här. Jag såg att Louis var klar i köket och han gick mot TV. Han kände förmodligen samma sak som mig, att vi behövde prata. Utan att säga något satte han sig så långt ifrån mig han kunde komma och han tog upp sin mobil. Vi båda satt där i tystnad och eftersom det inte visades någon intressant på TV:en så gjorde jag samma sak som Louis, jag tog upp min mobil. Det första jag gjorde var att titta om Louis tweetat något, vilket han hade gjort. ”Sitting in the sofa.... all alone.” Vadå ”all alone”? Jag satt faktiskt här. Jag blev nästan lite sur. Jag slängde en blick mot honom och log. Nej, det gick knappt att vara sur på honom. Han satt där och bara såg så perfekt ut. Jag klarade inte av detta mer. Om det inte skulle funka denna gången, då skulle jag bokstavligt talat packa ihop mina saker och ta första flyget hem.
-Louis? Sa jag och till min glädje tittade Louis upp.
-Aa?
-Vi måste snacka. Snälla, kan du inte bara lita på mig? Jag äcklas bara av tanken att han kysste mig. Jag ångrar det verkligen, men jag ville snacka med honom för...
Jag stannade till mitt i meningen och snyftade till.
-Julias skull, fortsatte jag och torkade bort en tår som rann ner för kinden.
-Jag ville veta vad han gjort mot henne, och varför. Det var allt.
Louis sa inget och jag suckade. Det var kanske inte lönt?
-Du behöver inte gilla mig längre, men du kan väl åtminstone tro mig? Jag vill inte att det ska ta slut på detta sättet. Vi kan vara vänner, men säg då det. Jag kan packa min saker och åk..
-Nej, sluta, sa Louis och jag blev förvånad när jag hörde hans röst. Det kändes så... ovanligt. Jag hade inte hört hans röst på så länge eftersom han inte sagt speciellt mycket under de timmarna vi varit här. Jag mötte hans blick och jag log lite svagt, men jag gav honom även en frågande blick.
-Du får inte åka hem, sa han.
-Men, snälla, snacka med mig, sa jag och han nickade.
-Jag vet, Marcus kysste mig och du tror att jag kysste honom. Du tror säkert att jag är en tjej som springer runt och kysser alla killar, men jag är inte en sån. Jag var tillsammans med Marcus innan, men aldrig, i hela mitt liv, att jag skulle kyssa han igen, aldrig.
Jag äcklades av tanken att han hade tryckt sina läppar mot mina och jag rös till. Vad skulle jag göra om Louis inte skulle ge sig och tro mig? Louis rörde inte en min och det kändes ganska uppenbart. Han trodde inte på mig.
-Okej, så du tror inte på mig? Det var ju roligt att vi träffades, men det verkar inte funka då, sa jag och reste mig från soffan. Jag hörde själv hur sur jag lät, men jag kunde inte hjälpa det.
-Vänta, sätt dig ner, sa Louis och jag vände mig om mot honom. Han nickade, som om han verkligen menade vad han sa. Jag tvekade en sekund, men sedan satte jag mig ner.
-Förlåt Amanda. Jag har varit världens taskigaste person. Förlåt, förlåt. Jag känner mig verkligen jättedum. Zayn berättade för mig att du varit ledsen och gråtit dig till söms. Jag bara kände mig så.. jag vet inte. Det kändes som om jag bara dög den stunden jag var i Sverige.
Louis röst lät ledsen och jag fällde själv två tårar En tår för att jag ångrade allt som hänt och en tår för hur gulligt det lät, det som Louis sa.
-Om du bara visste hur mycket jag ångrar detta, sa jag.
-Om du bara visste hur mycket jag gillar dig, sa han och ett stort leende spred sig på mina läppar.
-Jag gillar dig också... väldigt mycket, sa jag och han log.
-Vänner? Sa han.
Vänner? Men, va? Jag blev rädd. Var det vi byggt upp totalt borta? Skulle jag aldrig få en chans på Louis igen? Ville han bara vara min vän? Jag nickade motvilligt mot honom och log.
-Ja.
Egentligen ville jag ju bara kyssa han mjuka, varma läppar och kalla han min. Som det varit för en vecka sedan. Jag ville krama om honom, känna hans doft och bara pussa på honom, men nej. Vänner var det.
____________________________________________________________________________________
Här har ni del 56, read and enjoy :)
Vi har blivit nominerade på KandisNytt.blogg.se, i kategorin noveller och vill ni rösta på oss gör ni det HÄR , genom att skriva "jag röstar på onedirectionnovell.blogg.se" eller liknande. Hade varit jättesnällt om ni röstade, och jättekul om vi vann. Ni kan rösta tom. SÖNDAG, så rösta på! Och det har kommit lite nya läsare på de senaste dagarna, NI är sååå välkomna! Hoppas ni hittar något ni gillar! 
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: E

Denna novell är så grym, längtar efter den andra :D

2012-04-17 @ 22:16:06
URL: http://www.fotonavellen.blogspot.se
Postat av: Michaela!

Jättebra! Vill ha nästa! Skulle ni kunna kolla in på min blogg , den är nyöppnad och jag vill ha lite ideér :)

2012-04-17 @ 22:23:17
URL: http://ifyoupromise.blogg.se/
Postat av: Maja

Skriv fler kapitel! Älskar denna novellen!!!!

2012-04-17 @ 22:26:10
Postat av: Olivia

Åhhh ni är sååå bra! Ska lugnt rösta!

Längtar efter del 57!!!! :D

2012-04-17 @ 22:37:13
URL: http://oliviaamira.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt tjejer! Ni är så duktiga fortsätt såhär! Är helt beroende av eran novell ni är jätte duktiga, super bra!

2012-04-17 @ 22:38:56
Postat av: Sofia

Åh, varför ska ni skriva så jobbigt? Haha skoja bara, men ja vill bara att allt ska bli bra mellan dem och att du blir tillsammans igen! Men det e väldigt bra skrivet, haha men blir frustrerad när det slutar så bara.. :)

2012-04-17 @ 22:46:21
Postat av: Izabella

Men vaaa? De ska inte bara vara vänner. :( bra skrivet i alla fall, längtar till nästa!

2012-04-17 @ 23:07:22
URL: http://diaryofbella.blogg.se/
Postat av: Anonym

spännaned!

2012-04-18 @ 06:41:06
Postat av: Kitty

Kul att ni har blivit nominerade! Jag röstar direkt ;)

2012-04-18 @ 07:49:03
Postat av: Tilda

ooh nooooo!!! :/

2012-04-18 @ 08:18:31
URL: http://onednovell.webblogg.se/
Postat av: Malin

Asbraa!!

2012-04-18 @ 12:13:58
Postat av: stefanie

Röstat helt klart på er!

Min.favoritnovellblogg ju!;)

Nästaaaa!!:)). Xx

2012-04-18 @ 13:18:42
URL: http://imagen.devote.se
Postat av: Frida

wow hur bra skrivet som helst! Jag röstar lugnt på er, älskar eran novell så himla mycket! :)

2012-04-18 @ 15:27:13
Postat av: josefine & julia

meeeen :(

jag vill ju att det ska bli bra mellan dom :(

aja, det blir som det blir.. hoppas det blir bra mellan dom!!! :)

forsätt skriva :D

2012-04-18 @ 15:34:52
URL: http://onednoveller.blogspot.se
Postat av: My

Hej, jag håller på att läsa er första novell och jag tycker att ni är superbra på att skriva! :) men en sak som jag har tänkt på är att det skulle va kul med bilder (och lite lättare att få en bild av hur allt ser ut och hur personer ser ut m.m) , det kanske är svårt att hitta bilder på det man vill och så men jag tipsar bara :p men som sagt då älskar jag er blogg och ni är superbra! :)

2012-04-18 @ 15:44:42
Postat av: Anonym

skit bra mer nuuuuu!!!!!!!

2012-04-18 @ 15:59:02
Postat av: Julia

Hej hej! Jag älskar verkligen din blogg och jag följer den personligen! Jag undrar om du skulle kunna länka mig på den här bloggen? Jag länkar tillbaka om du vill! Snälla snälla , skulle verkligen bli superduper kul!:) x

2012-04-18 @ 18:55:43
URL: http://odirectionnovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback