Enchanted by you - del 12

Amandas perspektiv

När jag kom tillbaka till soffan kollade Julia och Johanna nyfiket mot mig.

-Vem var det?
-Louis, sa jag tyst och satte mig i soffan bredvid Johanna.
-Och han sa?
-Vi ska ut och äta med dom ikväll, vi skulle träffa dom vid Hilton halv åtta!
-Va? Utbrast dom båda och jag skrattade.
-Japp, dags att fixa sig? De nickade mot mig och jag log.

_____________________________________________________________________________________
Johannas perspektiv

När vi stod utanför hotellet var där inga fans, vilket var lite förvånande. Vi hade förväntat oss att där i alla fall skulle stå några få fans, men nej, helt tomt var det. Man hörde bilarna köra på gatorna och gatlamporna lyste upp Stockholm.

Vi stod och väntade utanför hotellet och hörde plötsligt hur någon skrattade. Det var ett underbart skratt som jag mycket väl kände igen. Ut genom dörren kom fem killarna som alla drömmer om att få träffa. Det var det vi hade drömt om länge och nu var det verklighet.
-Hej, sa alla i kör och Liam kom fram och omfamnade mig i en stor kram. Liam släppte taget om mig och gick vidare till Julia för att ge henne en kram. Zayn, Harry och Louis kom fram och kramade mig, alla på en gång.
-Mycket kramandes här, men jag gillar gruppkramar, sa jag och de kramade om mig hårdare. Jag skrattade lite tyst och när de alla släppt taget om mig kom Niall fram till mig.
-Hej, sa han och log världens finaste leende. Hans fina, blåa ögon mötte mina och jag log lite osäkert mot honom. Han gjorde mig knäsvag. Han var så himla snygg. Hans armar omfamnade mig och jag kramade om honom också. Det kändes som hela jorden snurrade och jag skulle kunna stå här resten av kvällen. Jag märkte att Amanda höll sig lite bakom, men jag orkade inte riktigt bry mig.  Hon skulle inte få förstöra detta för mig. Louis kramade om henne och jag kunde se att hon trängde fram ett litet leende. Julia stod och snacka med Zayn och Harry och här stod jag, bredvid Niall och Liam.
-Ska vi gå till restaurangen då? Frågade Liam och vi alla nickade.
-Vilken restaurang är det? Frågade jag.
-Det får du se när vi är framme, svarade Liam och jag log mot honom.
-Okej då!

Louis perspektiv

 

Jag, Liam, Julia, Harry, Johanna, Zayn och Niall gick alla i bredd. Vi kom så bra överens med tjejerna och det kändes verkligen som vi känt dem hur länge som helst, även om vi träffat de alla för första gången idag. Jag kollade bak och såg att Amanda gick där för sig själv. Hon såg inte sådär jätteglad ut och jag ville i alla fall försöka göra henne lite glad. Jag stannade upp och väntade in Amanda. Hon kollade upp mot mig, men kollade lika snabbt ner igen. Jag ville ju inte att hon skulle tycka jag var jobbig, men jag kunde inte bara låta henne gå där och se ledsen ut.
-Vad är det? Sa jag med en mjuk röst.
-Inget, sa hon tyst och jag flinade lite. Jag puttade till henne lite lätt och hon kollade mot mig.
-Vad? Sa hon och jag la min arm om henne, men hon vek sig undan.
-Varför är du så sur? Vad har jag gjort för fel?
-Men Louis, fattar du inte? Asså, jag vill kunna bli er vän, men det funkar inte, alla svenska fans kommer fan hata mig, Julia och Johanna och ni åker ifrån Sverige snart, ni kommer glömma oss.
-Som jag sa innan, nej, vi kommer inte glömma er, sa jag snabbt. Det var verkligen sant. Julia, Johanna och Amanda var speciella och jag visste att jag inte bara skulle glömma bort de.

-Och, varför skulle dom hata er? Frågade jag och hon suckade.
-För att vi fick chansen att träffa er och spendera tid med er, eftersom du gick fram till mig innan idag så märkte folk att du kunde mitt namn. Jag är ett helt vanligt fan, jag borde inte vara här, svarade hon och nu var det jag som suckade.
-Men… nej, du är speciell, sa jag och Amanda kollade upp mot mig. Jag log lite osäkert mot henne och jag kunde se hur ett leende smög sig fram på hennes läppar.
-Varför är du så himla snäll? Sa hon och vi båda skrattade. Jag gjorde ett nytt försök med att lägga min arm runt om Amanda och denna gång gick det lite bättre. Även om Amanda kanske inte var på toppen humör just nu, visste jag att hon inte skulle få en skratt fri kväll, det skulle jag se till. Förmodligen var det jag som gjort henne lite nedstämd, men jag hade lyckats få henne att le nu, så kanske kvällen skulle bli ganska lyckad ändå.

Julias perspektiv


När vi satt där inne på restaurangen kändes allt så himla bra. Livet var helt enkelt så bra som det kunde bli. Jag satt här med mina två bästa vänner, plus fem killar som jag länge drömt om att få träffa. Det kunde inte bli mycket bättre.

När vi ätit upp huvudrätten satt vi och snacka. Jag satt mellan Harry och Niall, och bredvid Niall satt Johanna. Mittemot oss satt Zayn, Louis, Amanda och Liam. Amanda verkade mycket gladare nu och jag förstod att Louis försökt göra henne lite glad, vilket han lyckats med.
Plötsligt kände jag hur Harry la sin arm bakom mig, på ryggstödet av soffan. Även om han inte ens nuddade mig blev jag lite nervös. Han var så sjukt snygg. Jag kollade lite diskret mot honom, men tydligen märkte han det. Han log mot mig och kliade sig på armen.
-Du? Sa han och mitt hjärta hoppade till. Vad skulle han nu säga?
-Ja? Sa jag lite nervöst.
-Vad var det med dig i förrgår när jag och Louis följde er hem? Sa han och jag skrattade lite. All nervositet försvann nästa direkt. Jag hade snacka med honom innan, så varför skulle jag vara nervös? Jag hade märkt hur lätt det var att snacka med honom
-Jag, eh… jag var nog lite full, sa jag och han flinade åt mig.
-Jasså? Fina flickor dricker inte, sa han och jag skrattade lite lätt, samtidigt som jag bara ville sjunka igenom marken. Tänk om han nu trodde jag var en tjej som var ute och festade varje helg och blev full? Det var ju inte riktigt det jag gjorde.
-Jag brukar inte dricka, sa jag och han log lite. Vad menade han med ett leende?
-Så, bor ni i Stockholm?
-Ja, sa jag och det kändes skönt att vi kunde lämna samtalsämnet om att jag hade varit full.
Vi fortsatte och snacka, och allt kändes verkligen så himla bra. Han var hur snäll som helst och det kändes som jag känt honom länge. Vi snackade om allt möjligt och för en stund glömde jag nästan bort att alla de andra också var där.
_____________________________________________________________________________________
Hoppas ni gillar det, glöm inte slänga in en kommentar :) 
Och, förresten, vi slog besöksrekord igår, vilket gjorde oss riktigt glada!!
Och, en sak till. Lite tråkigt att det blir så himla mycket spam i chatten, kan ni inte istället snacka om något trevligt? 
/Angelica & Johanna

Vill ni göra oss glada? Rösta på oss i 'blog awards' HÄR ,genom att kommentera 'Jag röstar på onedirectionnovell.blogg.se' eller liknande. Tack till alla som röstat so far!
Vi tävlar i kategorin 'bästa novellblogg' och vi tävlar endast mot JB-noveller. Hade varit kul att vinna över dom. 1D POWER! Så himla snällt av alla som röstat. PUSS
här trycker ni för att komma till inlägget, där ni kan rösta.


Kommentarer
Postat av: c

Skibra!!

2012-02-20 @ 21:31:59
Postat av: Emppu

Oj jag blev så himla glad när jag märkte att ni hade lagt ett kapitel till:D såå braaa<33

2012-02-20 @ 21:33:47
Postat av: Elina

Har just nu en tävling om att bli med som en av pojkarnas flickvän i min berättelse!

Kolla gärna in den!

Kraam

2012-02-20 @ 21:47:44
URL: http://novelleronedirection.webblogg.se/
Postat av: Monika

Så bra, skriv mer snälla! Dööör måste få veta vad som händer mellan alla xD

2012-02-20 @ 22:04:00
Postat av: Felizia

SUPERBRA!:D

2012-02-20 @ 22:15:33
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Fantastiskt!

2012-02-20 @ 22:22:30
URL: http://myonedirectionnovel.blogg.se/
Postat av: Nina

Varför är amanda så tjurig?? Aaaahh ... Louis är ju så söt mot henne! <3

2012-02-20 @ 23:01:43
URL: http://ninakaufmann.se
Postat av: Emma

Gud vad bra uppdatering ni har! Det gör mig glaaaad! Fortsätt skriva, ni är så himla duktiga! :D

2012-02-20 @ 23:11:45
Postat av: malin

asbra!!!

2012-02-20 @ 23:15:39
Postat av: sofie

Så jävla bra! Blir alltid så glad och övertaggad när jag ser att ni har lagt in ett nytt kapitel :D Kraaam x

2012-02-21 @ 01:00:23
Postat av: tilda

superbra!!! :)

2012-02-21 @ 11:35:22
URL: http://onednovell.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback