A moment changed everything - Del 4

 



Melissas perspektiv


-Men, vad bra då. Jag vet inte om du hört det, men ni ska samarbeta med foto/film eleverna, och du kommer samarbeta med Emil. Du vet vem han är va?
Jag nickade mot henne. Emil. Emil Svensson som alla tjejer gillade och den enda snygga killen på denna skolan. Shit. Jag hade haft en liten crush på honom sen jag såg han för första gången. Hur skulle detta bli?


Jag kom in i studion och tittade mig omkring. Det var liksom inte någon speciellt ”lyxig” och fin studio, men jag dömde inte för dess utseende, för det var ju kvalitén på ljudet som räknades. Om ljudet inte blev bra, så var ju studion inte särskilt bra. För är man en kräsen musikälskare så duger inte vilken kvalité på inspelningen som helst, ljudet måste vara bra. Vad jag hade hört så var detta en bra studio, eller den var väldigt bra för en skola. Jag satte mig ner på en av stolarna och tittade mig osäkert omkring. Detta var något jag verkligen hade längtat efter.
-Vilken tonart kör du låten i? Frågade Pernilla och avbröt mina tankar.
-Jag vet inte riktigt, i alla fall högre än killarna.
-Killarna? Frågade hon förvirrat.
-Jag menar One Direction, sa jag och Pernilla skrattade till.
-Det borde jag ju ha förstått, sa hon och skakade på huvudet.
-Men ska inte Emil komma snart? Frågade jag och jag insåg direkt att det lät som jag verkligen ville träffa honom. Men det ville jag ju också, eftersom jag alltid hade varit lite småkär i honom så ville jag lära känna honom också. För jag ville veta om han verkligen var den personen jag trodde han var. En kille som njöt av alla uppmärksam het han fick. Lite sådär små kaxig.
-Det verkar som någon verkligen vill börja spela in, sa hon och jag nickade ivrigt. Jag ville ju verkligen spela in, men jag ville också träffa Emil. Tänk, detta var kanske ödet, jag hade ju aldrig vågat ta kontakt med honom själv och nu var det någon som hade satt ihop oss till en liten grupp. Jag hoppades verkligen detta skulle bli bra. Mina tankar avbröts plötsligt när en dörr öppnades och jag hörde en mörk röst.
-Hej, hörde jag och jag tittade upp. Jag möttes av ett par blå ögon och lite ljusbrunt hår. Framför mig stod Emil och jag kunde inte rå för att le, han var lite lik Nate i Gossip Girl och det gjorde ju det inte mycket sämre, för han var riktigt snygg enligt mig.
-Hej, svarade jag tyst och tittade ner i golvet. Varför skulle jag alltid bli så blyg när det gällde killar jag gillade?
-Jag hörde att du skulle spela in What Makes You Beautiful, sa han med ett leende och jag tittade upp mot honom förvånat. Rädd för att han redan nu skulle tycka detta var tråkigt och kanske redan nu döma mig bara för jag gillade One Direction.
-Hur visste du det?
-Ja, rykten sprider ju sig snabbt här och jag tycker faktiskt att det är en grym låt, så det ska bli kul att arbeta med den och dig, sa han och ett stort leende spred sig på mina läppar. Tankarna som funnit för två sekunder sedan flög bort. Jag kände hur jag rodnade lite, han tyckte det skulle bli roligt att arbeta med mig. Jag kunde inte riktigt förstå det, och han gillade What Makes You Beautiful, det gjorde ju bara allt ännu bättre.
-Ah, säg något som inte alla vet här? Sa jag och skrattade till. Jag var lite nervös för det här. Jag hade aldrig haft en riktigt konversation med honom så jag hade väl mina anledningar till att vara nervös.
-Ja, men precis. I alla fall, Peter, min lärare, sa att vi skulle börja med att snacka ihop om hur videon skulle vara, så, har du några idéer? Tror man får välja om man vill filma i studion eller typ ute.
-Ah, jag vill nog helst att det blir en studiovideo, om det är okej för dig?
-Ja, absolut! Sa han och jag log.

En och en halv timme senare kom Peter in i studion och vi båda tystnade.
-Så, hur går det? Jag och Emil kollade på varandra och jag flinade lite. Vi hade inte kommit någonstans. Vi hade bestämt det där att det skulle vara en studiovideo, men längre än så hade vi inte kommit. Vi hade börjat att snacka om massa annat.
-Jo, eh.. det går bra, sa Emil för att avbryta tystnaden.
-Ah, vad bra. Ja, vi måste låta andra få tillgång till studion, så er tid är tyvärr slut för idag, men det blir mer tid imorgon, sa han och vi nickade. Peter gick ut ur studion och vi flinade mot varandra.
-Vi får göra mer imorgon, sa Emil och jag nickade mot honom. Jag tog min blåa Adidas väska och vi gick ut ur studion.
Vi gick längst en korridor och kom fram till punkten där man antingen fick gå till höger eller vänster. Jag skulle till höger och Emil till vänster. Vi båda stannade upp och kollade på varandra.
-Eh.. jag antar att vi ses imorgon då... sa Emil lite osäkert och jag nickade.
-Ja, hejdå, sa jag och vände mig om.
-Eh, Melissa vänta, sa han och jag stannade till.
-Vad? Sa jag och log.
-Kan inte jag... få ditt nummer? Jag nickade mot honom och tog upp min mobil ur min jacka. Jag sa mitt nummer honom, och han gjorde detsamma till mig.

När jag några timmar senare kom hem log jag för mig själv. Emil var inte alls en sådan kille jag trodde. Han var tvärtemot. Han var väldigt ”down to earth” och han verkade så sjukt snäll. Eller, det hade jag ju tyckt hela tiden, men nu gillade jag honom ännu mer. När vi suttit inne i studion hade tiden gått fort och vi hade snackat om allt, förutom det vi skulle ha snackat om. Men, tiden går väl fort när man har roligt? Jag hade ju inte förväntat mig detta. Till och med hans nummer fanns i min mobil. Det enda jag var rädd för var att han bara låtsades. Han kanske sa att han gillade låten jag tänkte sjunga bara för att jag skulle tro att han tyckte det skulle bli jättekul? Han kanske går runt och berättar för hela skolan, så alla börjar döma mig, även om inte alla känner mig eller vet vem jag är. Men, jag hade haft en lång konversation med honom och när jag berättat det för Kajsa hade hon suttit med ett léende hela tiden.

11 januari

Idag var det dags att börja med vårt projekt i skolan. Vi ska även samarbeta med de som går foto/film linjen, och jag ska jobba med Emil som går där. Vi var de första som fick komma in i studion och jag provade sjunga lite, men resten av tiden snackade vi bara, vilket var lite dumt, men nu känner vi varandra lite bättre och det kanske hjälper oss att göra detta bättre. Hoppas det i alla fall!

/Melissa

Jag ville inte direkt uttrycka mig om just Emil. Jag visste ju inte exakt vem som läste min blogg, så det var bättre att bara skriva allmänt. Att jag tyckte han var snygg och sådär, det kunde stanna mellan mig och Kajsa.


 Del 4! Tack för alla kommentarer, ni är bäst!

Är det någon som funderar på att starta en novell, men inte vill göra det själv? I så fall borde ni ta kontakt med Nikki, en tjej jag känner som gärna vill starta en novell, men vet inte med vem. Ni kan hitta henne på hennes blogg, 
estauro.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är så bra !!:D

Svar: Taack :) x
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 22:57:52
Postat av: :D

älskar denna delen :)

Svar: Taack :)
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:04:10
Postat av: Emma

Grymt bra! Hihi :) xx

Svar: yay, tack! :D xx
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:04:27
URL: http://oneperfectionnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

åh, jätte bra start på novellen! vet att det är svårt, men skulle ni/du inte kunna försöka uppdatera minst två ggr/dag nu på sommarlovet? tack för en sjukt bra blogg, kram!

Svar: ååh taack! :D ...vi uppdaterar så mycket som möjligt nu på sommarlovet, men det kommer nog inte bli 2 kapitel om dagen eftersom vi vill inte bara sitta framför datorn hela sommaren och jag (johanna) har ett jobb. Jag hoppas du förstår och jag tror att du gör det också :) men någon dag kanske det blir två :) xx
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:04:51
Postat av: Linnea

Vill bara ha mer av novellen :D
Skriv gärma längre kapitel eller flera kapitel om dagen, skulle va skitkul om det kom 2kapitel om dagen! xx

p.s annars helt underbar novell :)

Svar: Tack! Vi gör vårt bästa men det är sommarlov och man vill live the life, inte sitta inne och ruttna framför datorn! :)
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:28:20
Postat av: moa

super bra! :D
vill ju bara ha mer... xx

Svar: tack! x
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:41:08
Postat av: Kimberly

Love it!:)

Svar: tack :)
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 23:54:38
URL: http://holastyles.blogg.se
Postat av: Kikke

Så bäst :3 älskar dina noveller :3

Svar: Tack! Vi är två som skriver ;)
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 00:01:20
URL: http://1dloover.devote.se
Postat av: Josefine

vi är bäst? NI ÄR HELT GRYMMA! älskar novellen :D

Svar: Hahha, sötis då. Tack! xx
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 00:02:09
URL: http://directionernovell.blogg.se
Postat av: Anonym

såå braa! men när kmr 1D in i bilden? xd

Svar: tack! vi har inte bestämt men SNART ta det luuuugnt! :D
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 00:15:47
Postat av: Anonym

såå braa! men när kmr 1D in i bilden? xd

2012-06-20 @ 00:15:47
Postat av: Amanda

Jättebra, som vanligt! :)

Svar: tack ! x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 00:17:52
URL: http://novelloned.devote.se
Postat av: Saga

Den är grym MEN, när kommer One Direction in i bilden? Jag (och många andra tror jag) vill helst inte vänta mer än tre kapitel. Aja, skitbra hemsida iaf. Puss :)

Svar: Nej, jag vet att folk vill att dom ska komma in direkt, men om ni inte stressar oss så kommer dom komma in och allt kommer bli bra, det kommer ta liiite tid, men så är det!
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 00:49:23
Postat av: amanda !

har skrivit till henne på hennes senaste inlägg om att jag är intresserad av att skaffa en novell blogg. Hoppas vi kan det skulle vara så kul!
ni/ du är super duktiga tjejer. älskar sättet ni skriver på och ja helt enkelt otroligt duktiga!!

Svar: Åh, vad roligt! Tack så mkt! x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 01:06:33
URL: http://kchampion.devote.se
Postat av: Emelie

Väldigt nyfiken på hur den här novellen kommer att bli1 ;D

Svar: hehe, det är bara till att läsa då ;)
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 01:10:53
Postat av: Khamlin

Vill ni göra länkbyte med mig snälla :) adressen är onedirectionlovees.blogg.se och är en novell blogg kommentera på det senaste inlägget om ni vill göra länkbyte med mig.

Svar: vi kommer göra en del länkbyten senare, så du vet :)
Johanna Malmgren

Postat av: Emmy

Jätte bra skrivet! Jag blir överlycklig när jag ser att ni lagt ut en ny del! Kram! :D

Svar: tack så mycket :) kram! x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 12:34:45
Postat av: Lisa

tycker att det är sjukt bra att ni inte stressar med att få in 1D direkt! Allt blir så mycket bättre när man tar det lugnt och lär känna huvupersonen mer. All kärlek till er!
Kolla gärna in min novellblogg om ni har tid: www.novellsofonedirection.blogg.se


Svar: kul att höra! :D tack x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 13:43:31
Postat av: Hanna :)

As bra :) när killarna in i bilden ? Aja vi har ju inte kommit så långt i historien än . Så dom kommer väl snart :) <3

Svar: Tack :) Vi kommer inte att avslöja när killarna kommer in, men de kommer att komma! :D x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 15:55:19
Postat av: Frida

hej! Superbra del! Och jag ska kanske ta och prata med Nikki, låter kul :)

Svar: Tack, vad kul att du tycker det är bra! :D ...och ja, gör det för jag tror hon blir glad då :) x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 17:37:03
Postat av: martina

Jag älskar era noveller! Ni har så bra fantasi :)
Och juste, ni kanske har helt koll på detta men om hon ska sjunga i en lägre tonart än killarna ska hon alltså sjunga mörkare? Jag tänkte att ni kanske menade att hon skulle sjunga ljusare eftersom att hon är tjej, alltså i en högre tonart... Vet inte om ni skrev fel eller helt enkelt menade att hon skulle sjunga mörkare, blev bara lite förvirrad där haha :)

Svar: haha, tack för du sa det. Självklart menade vi att det skulle vara i en högre tonart, det blev lite feltänk i min hjärna när jag skrev ;) x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 17:51:03
URL: http://martinakws.blogg.se
Postat av: Emma

Toppen! Det verkar vara ganska många som undrar när killarna kommer in, men asså ha tålamod! :) Jag tror att den här novellen kommer bli jättebra, och jag tycker att det är bra att ni får en riktig "grund" innan ni tar in killarna! Så ha tålamod, allihop!:D<33

Svar: Taack :) vi tycker exakt samma sak, att det är viktigt att få en riktig grund först så det inte går för fort fram :) <3 x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 20:47:26
Postat av: :D

När kommer nästa del ? btw jätte nice del :)

Svar: förmodligen senare ikväll! tack :) x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 21:01:20
Postat av: ale

jättebra novell! :Dm

Svar: Tack :D x
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 21:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback