Enchanted by you - del 39

Amandas perspektiv

-Dags att pussa Louis! Utbrast Julia samtidigt och jag kollade på henne, och sedan på Louis. Innan jag ens hann reagera var hans läppar pressade mot mina. Ännu ett ”aww” susade genom rummet, fast denna gången lite högre. Först kändes allt lite pinsamt, men jag slog bort tanken och log stort. Min hand kramade om Louis hand och sedan tog jag mikrofonen ifrån honom.
-Let's party! Utbrast jag och alla jublade. Musiken sattes igång och jag drog med mig killarna ner på dansgolvet.

____________________________________________________________________________________
Festen varade långt in på kvällen och när klockan var tre på natten var alla helt slutkörda och de flesta drog sig hemåt. Liam hade varit den ända som inte var alls påverkad, så med hjälp av honom kom vi alla hem i säkerhet.

Jag kollade på klockan. Fem över halv tolv visade den. Jag log lite för mig själv och tänkte tillbaka på gårdagen. Min dag som börjat hemskt och slutat galet bra. Att få festa med One Direction var mångas dröm, det visste jag och här låg jag i min säng efter en galen partykväll med just One Direction och många av mina vänner. Jag tog upp min mobil och skickade iväg ett sms till Julia och Johanna. ”Tack för överraskningen igår, och kläderna! Ni är bäääääst, kram :)” skrev jag och bestämde mig för att gå upp. Jag kollade mig i spegeln och skrattade lite åt mig själv. Min mascara som jag inte orkat tvätta bort igår hade lagt sig som ett svart täcke runt ögonen. Jag gick mot badrummet i hopp om att ingen skulle se mig, men självklart kom min mamma fram från ingenstans.
-Godmorgon! Sa hon och jag log lite svagt. Jag kunde redan höra alla frågor i huvudet. ”Hade du det bra igårkväll?”, ”Gick allt bra?” och så vidare. Mamma skrattade lite och jag log.
-Ja, jag ska tvätta bort det. Och ja, jag hade kul igår, och allt gick bra! Sa jag och mamma log stolt.
-Du känner mig.
Jag nickade mot henne och gick in i badrummet.

När jag satt i köket och åt frukost kom jag plötsligt att tänka på vad killarna överraskat mig med igår. Jag log för mig själv och pappa kollade skumt på mig.
-Varför är du så glad? Sa han och jag skrattade åt honom.
-Jag, Julia och Johanna ska få åka till London och hälsa på killarna i Augusti! Sa jag glatt och pappa suckade.
-Tänk så låter inte vi dig åka? Sa han retfullt och jag kollade på honom med hundvalps ögon?
-Pappa... sa jag och han skrattade.
-Ja, du får åka, sa han och inom mig skrek jag av glädje. Vid halv ett skulle killarnas plan lyfta från Arlanda och jag kände inom mig hur jag blev allt mer deprimerad av tanken att inte kunna träffa dom varje dag, men jag skulle få träffa dom snart igen.

Jag spenderade min dag i pyjamaströja och ett linne. En riktigt dagen-efter dag blev det. Det som gjorde mig glad var när jag fick ett sms från Louis som löd ”Vi har kommit hem nu! Hoppas allt är bra med dig, Johanna och Julia! Vi ses nästa vecka! :)”. Nästa vecka? Jag kollade på kalendern och insåg att det snart var Augusti. Var hade hela sommarlovet tagit vägen? Allt hade gått så fort. Sommarlovet hade börjat med den där festen och jag hade trott att hela sommaren skulle bli den sämsta någonsin, men istället hade allt blivit så bra. Att få vara vän med killarna i One Direction kändes mer än bra och att faktiskt få kalla Louis min gjorde saken tusen gånger bättre.

Johannas perspektiv

Jag tog upp min mobil och tryckte upp twitter. ”Had and amazing night with friends! And happy birthday to you @amandaa :))” skrev jag i en ny tweet och gick sedan in på mina mentions. Där brukade aldrig vara något sådär roligt, men denna gången var där fullt med tweets. Jag blev väldigt förvånad och folk verkade ha tweetat mig och Niall. Jag gick in på hans profil och såg att han tweetat för bara några minuter sedan. ”In london again! Had an amazing night yesterday :)” var det översta och tweeten under fick hela mig att le. ”@johaannaa i miss you and the girls already! We will meet soon, hope you're okay x” stod det. Det fick mig att smälta lite. ”@Niallofficial Aw, miss you too :) Yeah see you soon, x” svarade jag innan jag gick in på mina mentions. Där fanns massa frågor, om vi var tillsammans, om vi kände varandra och massa annat. Jag visste ju inte om jag vågade svara, så jag bara lät det va.

Julias perspektiv

Jag var hemma helt själv. Klockan började närma sig fyra och solen lös där ute. Jag hade suttit inne hela dagen, men jag kände för att gå ut i trädgården och sola lite. Jag släppte ut min vita katt genom ytterdörren och sedan gick jag in i köket för att göra en smoothie till mig själv, innan jag bytte om till min ganska nya, svarta bikini.

Jag satt där ute och bara njöt av vädret. Jag var kanske inte på topp efter gårdagen, men jag hade haft riktigt kul igår. Min hallon smoothie smakade bättre än något annat, men plötsligt hörde jag ett ljud inifrån huset.
-Mamma? Pappa? Ropade jag och kollade på klockan. Klockan var precis fyra och jag visste att varken mamma eller pappa skulle vara hemma före klockan fem.
-Hallå? Ropade jag, men ingen svarade. Jag suckade och reste på mig. Jag gick in och kunde skymta en skugga från köket.
-Hallå? Ropade jag och gick sagt mot köket, samtidigt som det snurrade massa tankar i mitt huvud. Vem kund det vara? Jag kände hur mitt hjärta bankade snabbare och snabbare.
____________________________________________________________________________________
Woop, vem kan det vara? Hmm..
Denna veckan kommer inte uppdateringen vara den bästa, men vi försöker, hoppas ni fortsätter läsa! 
Förresten, en ny design kommer även inom kort! 
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: ida

Shiit vad spännande!!

Inget hemskt va !??? :oooo

2012-03-26 @ 23:00:58
Postat av: Hanna

Såååå spännande!!! Vem är det? Vill veta :)

2012-03-26 @ 23:09:49
Postat av: Anonym

Åååh snälla skriv ett kapitel imorron, det är ju så spännande!! :)

2012-03-27 @ 00:10:12
Postat av: Malin

EXCITING! Haha :D

2012-03-27 @ 09:38:27
Postat av: One Direction Diary

Eran novell är ju fan bäst!! ;D

2012-03-27 @ 17:49:40
URL: http://oneddiary.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ååå men Gud vad jag längtar till nästa!! Såååå spännande!! :D

2012-03-27 @ 18:14:25
Postat av: penny

AmaZAAYN! Gosh, var får du alla ideer ifråån!! :D så sjukt gryym! Vem är det som är där? Komigen skriv ett nytt kapitel kan inte vänta!! :Dxx

2012-03-27 @ 18:54:22
URL: http://purplepillow.blogg.se/
Postat av: julia

spännande! snälla skriv en ny del snart.:)

2012-03-27 @ 19:51:08
Postat av: Emilia

hur fixar man så att man inte kan kommentera? Är ny och jag fattar inget...

2012-03-27 @ 20:13:45
URL: http://directionerfanfics.blogg.se/
Postat av: kitty

OMG!!Längtar till nästa del!!! :D

2012-03-27 @ 21:26:04
Postat av: sofia

åh så spännande!! nästa kapitel tack! hehe :D

2012-03-27 @ 22:00:20
URL: http://nattstad.se/sofiiaknudseen
Postat av: Elina

Kolla gärna in min novell blogg!

Kram!

2012-03-30 @ 10:55:56
URL: http://novelleronedirection.webblogg.se/
Postat av: hanna

sjukt, bra, men först skrev ni att klockan var tre på natten sen kollade hon på klockan och den var fem över halv tolv ? xd

2012-04-14 @ 21:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback