2012-09-27
Kategori/Novell: Övrigt

Vill du köpa ett signerat UAN album? Titta hit! + lite info om kommande novell.

Hejsan alla fina människor som kikar in här varje dag för att se om vi uppdaterat. Ni är bäst! Ang. novellen så har vi börjat skriva på en ny och det går framåt, så kanske att ni snart kan läsa en ny novell på denna bloggen! Vi har inte glömt er och vi har läst alla kommentarer. Såklart att vi vill fortsätta, men vi alla behöver ett break ibland.

Till andra roligheter - eftersom många One Direction fans kikar in här så vill jag bara meddela att vår vän Ines ska sälja sitt signerade One Direction album (Up All Night). Hon lyssnar aldrig på albumet och är inte lika "dedicated" längre, och då känner hon att någon annan skulle kanske ha större glädje av detta album, snällt va? Så om ni är intresserade, skriv ett meddelande till Ines på KIK, där hon heter iinezz eller kontakta henne via twitter, där hon heter ines_doo :)

När vi ändå skriver ett litet meddelande, så om någon av er vill följa oss på twitter, sök på BooBearIsHot och JohaannaaM 

Jag (Angelica) vill gärna ha fler svenska följare och det vill säkert Johanna också. Skriv till oss så kan vi såklart följa tillbaka! :)

2012-09-08
Kategori/Novell: Övrigt

We will take a break.

Hejsan alla fina, söta läsare. 

Bloggen kommer stå tom ett tag. Vi har på senaste tiden inte alls haft någon inspiration, tid, ork, motivation eller något för att skriva. Det beror verkligen inte på er. Vi vet, hade vi skrivit mer hade vi fått fler kommentarer osv och självklart att ni inte kommenterar lika mycket när vi suger på att uppdatera. 
Vi lägger inte ner bloggen, not at all, men vi tar en paus. Vi vil inte känna pressen att uppdatera när vi inte känner för att skriva. Det blir inte bra då. Man måste tycka det är kul och känna att man blir nöjd. Ni har nog märkt i de sista delarna att det varit ovanligt dålig. Men vi tar en paus, på hur länge vet jag inte. Bloggen kommer finnas kvar, ni kan läsa alla noveller, om och om igen. 

Men, nu till frågan..
VILL NI ATT VI FORTSÄTTER SKRIVA EFTER ATT VI TAGIT EN PAUS? Kanske att vi om några veckor har fått tillbaka intresset och tycker det är roligare än någonsin. Vill ni då att vi då kommer tillbaka här och kör på samma sätt som innan? Svara i kommentarerna!

NI läsare är bäst. Ni som kommenterar varje dag och peppar oss. Kom ihåg, vi lägger inte ner bloggen, vi kommer vara tillbaka en dag, OM NI vill det!

2012-09-08

A moment changed everything - Del 56

Melissas perspektiv

-Jasså. Vart ska ni åka?
-Mallorca, svarade jag och kände att jag inte riktigt trivdes i tjejens närhet. Det var något skumt med henne.
-Jag med. Jag beställde en resa helt själv i hopp om att hitta någon jag kunde umgås med där, och nu har ag hittat er! Perfekt alltså!
Åh nej, tänkte jag för mig själv men trängde fram ett leende. Det skulle vara vår semester. Bara Liam och jag. Inte någon skum tjej som jag inte ens visste namnet på. 


Gaten öppnade och det var äntligen dags att gå på planet. Jag höll i Liams hand och tittade lyckligt upp mot honom och han tittade samtidigt ner mot mig och kysste mig lite snabbt innan vi var tvungna att gå vidare i kön. Som tur var hade den skumma tjejen, som jag fortfarande inte visste namnet på, försvunnit lite spårlöst innan. Hon sa att hon skulle gå på toa, men hon hade inte kommit tillbaka. Inte till oss i alla fall, vilket jag tyckte kändes bra. För jag ville ha Liam för mig själv nu och resten av veckan. Den tjejen skulle inte få förstöra min och Liams vecka.
Mannen bakom disken tog mitt boardingpass tittade på det och rev av ena biten. Han nickade och gav det till mig igen. Jag tittade mot Liam som kom efter mig och vi gick ut i gången som var vägen till flygplanet. När jag svängde runt hörnet möttes jag utav ett stort, vitt leende från en flygvärdinna. Jag förstod mig inte riktigt på hur flygvärdinnor alltid kunde vara så glada, men jag antar att det tillhör deras jobb.

-Men hej! Jag bytte med killen som skulle sitta här, så jag fick hans plats, så nu får jag trevlig sällskap under resan! Sa tjejen som dykt upp från ingenstans.
Jag satt närmast fönstret och Liam i mitten, så jag slapp ha henne intill mig, men hon verkade vara väldigt social av sig och det betydde väl att hon skulle prata hela resan. Vi skulle landa först i Madrid och sedan flyga till Palma. Jag kände hur jag bara ville stanna hemma med Liam och slippa den där tjejen.
-Vad bra då! Sa Liam och det lät verkligen som han menade. Jag suckade för mig själv.

Plötslig kände jag hur någon ruskade om mig.
-Melissa! Melissa, vakna!
Jag satte mig yrvaket upp och log när jag såg Liam som satt sig på sängkanten.
-Det är dags att vakna. Flyget går ju om några timmar!
Jag nickade och tänkte igenom det jag drömt. Jag skrattade till och Liam kollade fundersamt på mig.
-Vad? Sa han och jag bara skakade på huvudet.
-Jag drömde något helt konstigt. Men, jag ska nog gå upp nu, sa jag och Liam nickade.
-Vi kommer ha så roligt på den här resan, sa han och log sitt söta leende. Jag nickade mot honom.
-Bara du och jag, sa jag och kände mig lättad över att det som hände bara var en dröm.
-Jag älskar dig Melissa, sa Liam och jag log mot honom.
-Jag älskar dig också, svarade jag innan våra läppar möttes i en perfekt godmorgon kyss.


 

Detta är sista delen av denna novellen, we are sorry but yeah.

Vi känner att den har blivit tråkigare och tråkigare allt eftersom, kanske inte världens bästa slut men nu blir det så! Tack till alla er som läser och kommenterar. Ni är så fina och söta allihop!


2012-09-02

A moment changed everything - Del 55Melissas perspektiv

Fast egentligen visste jag inte om de skrek för de tyckte det var bra eller dåligt. Jag ignorerade allt ljud och levde mig in i min egen drömvärld, vilket detta egentligen var. Eller detta var ju något som jag hade drömt om ända sedan jag var liten och nu var det äntligen verklighet. Jag kunde inte förstå att jag stod här på en stor scen på en festival i Birmingham. Det kändes så galet, för mig som kom från en liten byhåla i norra Sverige, men det var en dröm som hade blivit verklighet och känslan av att stå på scenen var helt obeskrivlig. Fast jag kan nog säga att det var verkligen den bästa känslan i mitt liv.


Vi satt nu i bilen på väg hem från Birmingham. Mörkret hade lagt sig utanför bilrutorna och det var ganska sent. Ju närmre vi kom London, desto tröttare blev jag men jag ville hålla mig vaken. Det skulle bli skönt att komma hem till Liam och få sova sidan om honom efter en såhär hård dag.
Dagen hade verkligen varit intensiv för mig, men det hade varit riktigt kul. Att jag hade stått där på scenen och sjungit min egen låt kändes helt overkligt. Det kändes precis som jag satt där i bilen helt nyvaken och precis hade drömt världens bästa dröm. Men så var det inte, för den drömmen var ju något som hade blivit verklighet för mig.

Bilen rullade in framför komplexet där alla killarna bodde, jag slängde en snabb blick mot dörren där jag såg att lampan lös skarpt. Min blick fastnade och jag sken upp i ett stort leende när jag såg att där stod någon och jag insåg vem det var. Känslan av trötthet var som bortblåst när jag såg Liam stå där utanför dörren. När bilen stannade öppnade jag snabbt dörren och Liam gick snabbt fram mot mig och mötte upp mig i en kram.
-Hur har det gått idag? Frågade han direkt när han la armarna om mig.
-Det gick väl helt okej och det var riktigt kul att stå där på scenen. Vilken känsla det är, sa jag glatt och Liam tittade ner på mig.
-Helt okej? Vad jag har sett på youtube så gick det ju riktigt bra, sa han och blinkade.
-Youtube? Finns det redan ute på youtube? Sa jag förvånat, Liam skrattade till och nickade samtidigt. Usch, varför var folk tvungna att lägga ut allt där? Jag kände nu direkt att jag verkligen inte ville se det för jag ville inte höra om jag hade sjungit dåligt på något ställe.

Lördagen 28 juli

Dagen var äntligen här och det var dags att åka iväg till Mallorca en vecka, ensam med Liam. Det kändes som vi båda verkligen förtjänade denna lediga veckan. För hela juli har jag jobbat väldigt intensivt med mitt album och med att marknadsföra mig själv för att visa att jag också finns. Liam och killarna hade jobbat väldigt mycket också, med vad visste jag inte riktigt för jag var så fokuserad på det jag gjorde.
Väskorna stod färdigpackade i hallenoch jag kände mig redo för att åka.
-Packat allt? Frågade Liam och jag nickade.
-Pass? Pengar?
-Allt är med!

Vi gick igenom säkerhetskontrollen utan några problem. Jag brukade lyckas med att få ett pip efter mig men inte idag. Vi tog våra väskor igen och gick sedan mot texfreen. Liam följde efter mig mot sminkavdelningen och han suckade. Jag skrattade åt honom. Liam tröttande ganska snabbt och sa till mig att han gick och beställde något gott på Starbucks till oss, så jag skulle komma när jag var klar. Sagt och gjort. Men, när jag gick mot bänken där Liam satt blev jag förvånad, när jag såg vem som också satt där. Jag ökade tempot för att komma fram snabbare och inte missa något, men när jag kom fram lade inte Liam ens märke till mig. Jag såg att där stod en choklad frappino bredvid honom och han höll själv en i handen. Min favorit.
-Liam? Sa jag och Liam drog blicken ifrån tjejen som stod där.
-Åh, du är tillbaka! Här är din frappino, sa han och tog tag i den som stod på bänken och sträckte den mot mig.
-Tack, sa jag och satte mig ner. Tjejen kollade mot mig och log. Jag log ett osäkert leende tillbaka.
-Jag ska bara gå på toa, sa Liam och reste sig. Han gick iväg och tjejen satte sig ner bredvid mig.
-Så, hur känner du Liam?
-Vi träffades i början av året, sen har vi lärt känna varandra med tiden, sa jag och drack lite av min frappino.
-Jasså. Vart ska ni åka?
-Mallorca, svarade jag och kände att jag inte riktigt trivdes i tjejens närhet. Det var något skumt med henne.
-Jag med. Jag beställde en resa helt själv i hopp om att hitta någon jag kunde umgås med där, och nu har ag hittat er! Perfekt alltså!
Åh nej, tänkte jag för mig själv men trängde fram ett leende. Det skulle vara vår semester. Bara Liam och jag. Inte någon skum tjej som jag inte ens visste namnet på.


 

Okej, vi har världens sämsta uppdatering men skolan tar upp mycket tid och när vi inte behöver göra något skolrelaterat så försöker vi göra roligare saker och vi kan inte priotera novellen. Vi hade lika bra kunnat säga att nej, vi slutar att skriva, men vi gör inte det för er skull! Denna novellen kommer avslutas snart och då kommer vi börja på en ny novell tillsammans med en gästbloggaren Elin! Det kommer ett inlägg om det innan vi börjar på den, oroa er! Vi båda två har även gått och blivit sjuka och då har man inte så mycket ork som man vill ha. Vi vill också passa på att säga grattis till världens finaste Liam, några dagar för sent. Inte för vi glömde det, men vi skrev det aldrig här!