2013-02-27

Let me be your last first kiss - del 19

 Detta har hänt:

Kanske där stod att han inte ville träffas fler gånger? Jag låste upp mobilen och läste vad han skrivit. Ännu en tår rann ner för min kind, men den gången var det mer en glädjetår. Jag läste igenom det några gånger innan jag bestämde mig för att ringa upp honom.
Det gick några sekunder, som kändes som timmar, men sen svarade han. ”Hej Beth” sa han och hans röst gjorde mig glad. 


Bethanys perspektiv

Lättat pustade jag ut och smilbanden på mig drogs ännu högre upp, men samtidigt kände jag mig på något sätt osäker. ”Hej Harry” svarade jag glatt även om jag ändå insåg väldigt fort att Harry hörde att jag var osäker. ”Hur är det med dig sötnos?” frågade han och jag kunde inte låta bli att le. Det värmde i hela min kropp när han sa så, särskilt i hjärtat. ”Det är både bra och dåligt antar jag” sa jag och ryckte på mina axlar med en högljudd suck. ”Vadå då?” sa Harry med världen gulligaste röst som fick mig att smälta totalt. ”Jag mår bra för att jag pratar med dig nu, för jag saknar dig” svarade jag snabbt och det var verkligen sant. Innan jag hade pratat med honom idag mådde jag rent ut sagt extremt dåligt, jag hade varit inne i mina djupa tankar som vanligt. ”Aww vad gulligt av dig! Men vad är det som inte är bra då?” sa han oroligt. Jag svalde hårt innan jag började prata. ”För du vill antagligen inte vara med mig ändå, för jag duger inte, jag är…” hann jag säga innan Harry avbröt mig. ”Sluta Beth, har du inte läst mitt sms?” sa han och jag kände att han verkligen menade allvar. ”Jo, att du ville träffa mig?” sa jag frågande. ”Exakt!” sa han högt och mina tårar började rinna. ”Men det var kanske bara för du ville säga att det aldrig kunde bli vi” sa jag samtidigt som jag grät och jag hörde hur Harry snyftade till i andra sidan av telefonen. ”Om det är det du vill så!” sa han gråtande och han lät väldigt sur och irriterad. Sekunden senare när jag skulle svara honom, precis när jag började prata, hörde jag att han la på. Tårarna rann och jag vände mig om i sängen med huvudet ner i kudden och skrek rakt ut i kudden för att dämpa ljudet lite. Jag var hemsk, jag ställde alltid till det. Det kvittade vad jag än gjorde så blev det alltid fel. ”Varför är du så jävla värdelös Beth?” sa jag till mig själv.

Harrys perspektiv


Jag slängde mobilen i sängen, gick till en hörna i mitt rum för att sätta mig ner på golvet. Jag satte mig ner och drog benen intill mig. Tårarna på mig rann och det kändes verkligen som om allting var slut nu. Hon ville inte ha mig, hon ville inte vara med mig. Det sårade mig, men det som sårade mig mest var att hon tog för givet att jag inte ville vara med henne. Att vara med Beth, att få kalla henne för min, det var det enda jag ville ha möjligheten till nu om jag bara fick välja en grej. Men om hon kände att hon inte klarade av alla ögon man har på sig när man lever i mina kretsar, då får jag acceptera det, även om det gjorde ont.
Mobilen vibrerade om och om igen där den låg i min säng. Orken jag behövde ha för att resa mig upp och ta mobilen fanns absolut inte där. Det kändes nästan som jag kunde sitta i denna hörna hela mitt liv för jag kunde ju ändå inte vara med den personen som fick mig att må så himla bra. Ännu en gång vibrerade mobilen, jag släpade mig mot sängen och tog tag i mobilen. Jag tittade på skärmen. ”Beth” stod där. Jag tog tag i mobilen, satte mig i hörnan igen och lät mobilen ringa. Jag ville svara, men ändå inte. Signalerna gick och tillslut tystnade den. Jag suckade. Vad skulle jag göra? Det kändes skönt att vara själv hemma i min lägenhet, men samtidigt skulle det vara skönt att ha någon här som jag kunde snacka med. Men Bethany var den personen. Personen jag ville och kunde snacka med, om allt. Jag suckade. Förmodligen hade jag förstört det nu. Fan. Hennes ord ”jag duger inte” upprepades i mitt huvud. Duger inte? Hon var den finaste, snällaste, roligaste och underbaraste tjejen jag någonsin träffat. Jag skulle aldrig kunna komma ifrån att vara Harry från One Direction, men när jag var med henne såg hon mig som person, hon såg Harry Styles från Holmes Chapel, inte Harry från One Direction. Jag ville bara krama om henne, säga till henne att hon duger, precis som hon är och att hon får mig att må bra. Men istället satt jag här och grät, för hon ville inte vara med mig. Jag ville inte gråta, men det var väl okej? Fast jag var kille? Visst fick man gråta?

En timme senare ringde mobilen igen. Det var Beth, igen. Jag kunde inte låta bli att svara. ”Hej” sa jag och sänkte ljudet på TV:en för att kunna höra vad Beth ville säga. ”Harry, förlåt” sa hon och jag kunde höra i hennes röst att hon gråtit, och att hon skulle kunna börja gråta igen, vilket sekund som helst, hur lätt som helst. ”Beth, snälla gråt inte” sa jag och försökte själv hålla inne mina tårar. ”Det gör jag inte” sa hon och jag log lite halvt. ”Jag hör på dig att du gjort, men vi kan snacka istället” sa jag. ”Men.. ja, jag grät” sa hon och jag nickade för mig själv. ”Förlåt att jag lade på, men jag bara.. jag vet inte. Jag gillar dig, och jag vill bara att du ska förstå det. Men, jag förstår om det känns jobbigt, men jag kan inte göra något åt att jag är Harry från One Direction också” sa jag sorgset. ”Harry, lyssna” började hon. Jag nickade, även om jag visste att hon inte kunde se det, och hon fortsatte. ”Jag gillar dig också, väldigt mycket. Det handlar inte om att du är känd, jag är glad för din skull men du vet också att jag gillar dig för att du är du. Men, jag känner att jag inte duger. Jag kan inte uppfylla allas krav på perfektion och jag är så långt ifrån perfekt man kan komma. Ni har massvis med fans och även om jag bara träffat dig en enda gång, så finns det redan massa bilder på oss tillsammans och mer än hälften av alla tycker jag är ful. Jag gillar dig Harry och jag vill inte att vi ska glida isär, men du måste förstå att det känns jobbigt”.
Jag nickade för mig själv och fick en obehaglig känsla inom mig. Var det nu hon skulle fortsätta med ”så jag tror inte vi kan umgås mer” eller? ”Jag förstår dig Beth, det gör jag verkligen. Men, du behöver inte uppfylla ett enda krav och även om det känns svårt, så försök tänka bort alla dumma kommentarer. Jag gillar dig, för mig är du perfekt. Du är den finaste, snällaste, roligaste och underbaraste tjejen jag någonsin träffat. Är du villig att ge oss en chans? Så fort något finns jobbigt, så måste du veta att jag finns, även om jag så befinner mig i London eller New York. Och, allt kommer bli bra”. Jag hörde hur Beth snörvlade till. ”Beth? Är du okej?” frågade jag oroligt. ”Ja. Du är bara så... underbara. Ja, jag vill ge oss en chans” sa hon och det var som en tung sten föll från mitt hjärta.

Bethanys perspektiv

”Du är också underbar” hörde jag Harry svara och mina tårar var nu glädjetårar. Att det fanns så fina människor på denna värld. Det gav mig hopp om mänskligheten. ”Men du?”. Jag suckade. Ett ”men” var alltid en dåligt fortsättning på något bra. ”Mm?” sa jag och kände hur jag egentligen inte alls ville höra vad han hade att säga. Trodde jag i alla fall. ”Jag kommer hem till Holmes Chapel på fredag. Kan inte du komma hem till mig, så kan vi umgås i helgen?” frågade han och jag log som ett fån. ”Jaaaaaa” utbrast jag och hörde hur Harry skratta lite lätt. ”Jag hör av mig om vilken tid jag är hemma, men vi ses på fredag” sa han och innan jag hann svara hade han lagt på. Nu kändes allt så mycket bättre, men jag var fortfarande rätt för vad fansen skulle tycka om mig och Harry tillsammans. 


 

Tack för alla fina och snälla kommentarer! Vi hade det suuuuper i London och ni som ska på konserten i Maj här i Sverige – ni har såååååå mycket att se fram emot. Våra killar är sååå grymma! Vill ni läsa om vår resa, kan ni kika in på våra privata bloggar, angelicabengtsson.blogg.se & onething.webblogg.se
Förövrigt så är en ny design på G... :)

 

 


2013-02-19

Let me be your last first kiss - del 18


Bethanys perspektiv

Detta har hänt:

Tåget fortsatte rulla och jag ville så gärna skriva något till Harry. Skriva att jag gillade honom. Att lördagen varit så bra och roligt. Eller bara fråga så han mådde bra. Men jag gjorde inte det. Jag bara satt där och stirrade på skärmen. Alla ord snurrade i mitt huvud och jag började tveka mer på mig själv och jag var kanske inte tillräckligt bra för honom?

 


Harrys perspektiv

Det var söndagkväll och jag satt i soffan, hemma i min lägenhet. Jag hörde ljudet från TV:en lite svagt. Det var resultatshowen av X-factor som visades. Jag brydde mig inte så mycket. Jag flög in i min egna tankar.

Om jag aldrig sökt till X-factor, hur skulle då mitt liv sett ut idag? Jag hade aldrig lärt känna Zayn, Louis, Niall och Liam, jag hade aldrig fått fyra nya bästa vänner, jag hade aldrig åkt runt och träffat massa fans, jag hade förmodligen bott kvar i Holmes Chapel. Och, jag hade kanske aldrig träffat Bethany.
Jag började tänka på henne. Hennes fina, bruna hår och grönbruna ögon. Hennes leende som lysta lika starkt som en sol. Hon var så vacker.
Jag tänkte tillbaka på lördagen. När jag träffat henne där utanför Starbucks och kramat om henne. Fått känna hennes kropp röra min. När vi gått omkring på Londons gator och skrattat, snackat och bara tagit in den friska, kalla luften. När vi på kvällen ätit middag tillsammans med hennes familj. Hennes roliga familj. Det kändes lite jobbigt att hon åkt hem och att jag satt kvar här, helt själv. Jag ville bara vara med henne. Men, vad hade jag gjort för att förtjäna en sån fin tjej som henne?
Det gick inte att undvika att jag var känd, men inget handlade om det eller pengar men jag var orolig, för Bethanys skull. Alla hade koll på mig – och mitt privatliv, tyvärr. Jag var orolig att hon inte skulle orka med media och jag var orolig att förlora henne på grund av det. Jag gillade henne verkligen, men jag själv hade haft svårt i början när vi fick så mycket uppmärksamhet och jag visste att det inte skulle bli lätt för Beth. Jag ville inte utsätta henne för något jobbigt, men jag ville kunna kalla henne min.
Jag tog upp min mobil och stirrade på skärmen. Bakgrunden var en bild på mig, Liam och Zayn. Jag skrattade lite och gick sedan in bland mina bilder och letade upp en bild på mig och Beth. Jag log. Jag hade rätt, hon var alltid så fin. Jag valde den bilden som bakgrund och sedan gick jag in på meddelande. Jag ville skriva något, men inte verka desperat efter henne. Även om jag i stort sätt var det.

Dagarna gick och det var redan onsdag. Klockan var lite över sex och jag hade precis landat i soffan framför TV:en med en tallrik mat. Jag åt upp min mat väldigt snabbt då jag var hungrig efter en lång dag. Vi planerade intervjuer, var i studion, skrev lite på nya låtar och jag hade såklart Beth i mina tankar hela tiden, vilket de andra killarna märkte. ”Harry, hallå? Sluta tänka på tjejer nu” hade de alla sagt till mig minst en gång idag. Även om de sa tjejer, så förstod jag att de menade Beth.

Mobilen låg på bordet framför mig. Det var som den skrek åt mig att jag skulle ringa henne, säga att jag saknar henne och att jag gärna vill träffa henne igen, men min hjärna skrek nej. Högt och tydligt. Nej, nej, nej. Jag kollade mig omkring och inbillade mig att det stod nej, med stora bokstäver, runt omkring mig, på alla väggar, i taket och på golvet. Jag skakade på huvudet, blinkade till en extra gång och nickade. Allt såg ut som vanligt. Varför utsatte jag mig själv för detta. Hur svårt kunde det vara att ringa? Eller, varför inte skicka ett sms?

”Hej Beth, hur är det? Det var jättekul att träffa dig, och din familj i lördags! Jag saknar dig, väldigt mycket. Kan vi inte träffas igen snart?”

Jag läste det jag skrivit om och om igen. Suddade ut det, skrev om på nytt, suddade ut det och skrev ett nytt. Det slutade med att det stod exakt samma som jag skrivit från början. Och så klickade jag på ”Skicka”. Jag tog ett djupt andetag, lade tillbaka mobilen på borde och lutade mig tillbaka i soffan.

Bethanys perspektiv

Jag låg ner i min säng och som vanligt var jag alldeles för tankspridd. Jag hade inte snackat med Harry på flera dagar och det kändes inte bra. ”Jag duger inte” sa jag till mig själv och kände att en tår föll ner på kinden. Det var nog så. Jag var bara en vanlig, tråkig och värdelös tjej och varför skulle Harry, av alla miljontals killar som finns, vilja ha just mig? Han var världskänd och kunde få vilken tjej han vill, så varför skulle han vilja ha mig? Jag suckade för mig och tänkte på hur bra jag mått i lördags och hur fin, snäll och rolig han var. Min mobil låg bredvid mig i sängen och jag hörde hur den vibrera. Jag tog mobilen och förväntade mig att det var ett tråkigt sms från mamma eller pappa, men på skärmen stod det Harry. Ett lyckorus spred sig genom hela kroppen, men jag ville inte hoppas på något. Kanske där stod att han inte ville träffas fler gånger? Jag låste upp mobilen och läste vad han skrivit. Ännu en tår rann ner för min kind, men den gången var det mer en glädjetår. Jag läste igenom det några gånger innan jag bestämde mig för att ringa upp honom.
Det gick några sekunder, som kändes som timmar, men sen svarade han. ”Hej Beth” sa han och hans röst gjorde mig glad.


Vi hoppas hoppas hoppas att några av er blir glada nu.. ja, det blev ett litet breeeak men vi har inte haft lust alls att skriva, ingen inspiration och om vi skriver en del, då förväntar ni er mer och vi känner en press hela tiden att uppdatera och det resulterar att vi inte mår bra. Vi har kanske inte en tillräckligt bra anledning att ha varit borta i typ 3 veckor, men om vi skippar det och att vi säger att vi nu ska bli bättre på att uppdatera?
Vi kommer inte uppdatera varje dag och förmodligen inte varannan heller. Vårt mål är nu att vi ska uppdatera en gång i veckan, kan såklart bli mer också, vi får se helt enkelt!

Sen vill vi också tacka er som gått in här, läst & kommenterat bra och snälla saker. Vi har fått massa negativa kommentarer och visst, det kanske vi förtjänar, men ärlig talat så var vi väldigt, väldigt nära på att skriva ett inlägg och säga att vi skulle lägga ner bloggen, men så gick vi in här och såg att det kommit nya, positiva kommentarer och vi kände att vi kan inte bara sluta och de negativa kommentarerna ska inte få trycka ner oss. Neveer. Så, ni som kommenterat positiva saker, det är er förtjänst att vi idag skrivit ihop denna delen och att vi fortsätter med bloggen. NI är underbara människor och glöm aldrig det!

Nuu börjar det bli långt, men en sista sak..
På torsdag beger vi oss mot London, för att dels gå på en One Direction konsert, den 24/2, konserten som är mitt på dagen. Och vi vet att det är många svenskar som ska dit, så ska ni dit, så skulle det vara jätteroligt att veta. Kommentera gärna vilken konsert ni ska på, vart ni ska bo i London osv! :)