2012-08-05 @ 14:52:13
Novell/ kategori: A moment changed everything

A moment changed everything - Del 42Liams perspektiv

-But do we have any food for a barbeque? Or want any of you go with me and buy some hamburgers? Frågade Zayn.
-We’ll take it on the way, sa Louis glatt.
-But go to your apartments and get your swimwear and everything. See you soon down there, okey? Sa jag glatt och alla instämde på det. Killarna försvann snabbt ut genom dörren och Melissa slängde sig över sina resväskor, antagligen för att se om hon kunde hitta sin bikini eftersom vi bara hade slängt ner allt innan idag.

Melissas perspektiv

Jag vaknade till av att bilen började sakta in och jag tittade mig yrvaket omkring. Framför mig såg jag havet och från mig kom det ett litet glädjetjut.
-Are you awake now? Frågade Liam och jag lyfte upp mitt huvud från hans axel.
-Yes, or I think that, sa jag och Niall började skratta.
-Or Liam, she’s might just talking in her sleep, sa Niall som satt bakom mig i minibussen vi hade fått låna utav Paul. Han böjde sig fram och slog till mig på axeln.
-No, I’m awake, sa jag och vände mig om snabbt för att ge honom en lite irriterad blick.

-Be nice to my girlfriend when she’s newely awakened, sa Liam med något som skulle likna en valpmin och tittade bak mot Niall, Liam la armen om mig och drog och drog mig närmre intill sig. När han sa ”min flickvän” kände jag glädjeruset inom mig och sken upp i ett stort leende.
-Means that, that we don’t have to be nice to her otherwise? Sa Harry snabbt och jag skrattade till, men ingen svarade honom.
-Have you thought that we were going to stay inte the car all day? Sa jag snabbt och alla skakade på huvudet, jag började resa mig upp och öppnade dörren för att kunna hoppa ut från bilen. Killarna tog efter mig och reste sig också upp. Louis hoppade ut från sin plats och när han hoppade ut råkade han stöta emot ratten med armbågen så tutan ekade i hela området. Jag hoppade till och jag märkte att många blickar vändes mot oss, unga tjejer började snabbt gå mot vårt håll.
-Nice entry Lou, sa Zayn och alla skrattade.
Vi tog våra saker från bilen och bakom mig hörde jag ett skrik.
-Oh my god, you’re One Direction, skrek en tjej på kanske tolv år. Jag ryckte till lite snabbt och ställde mig lite i skymundan för jag ville inte vara ivägen. Killarna gick mot tjejen för att hälsa och hon hade ett stort leende på läpparna. Hon sneglade bak mot mig och när hon gjorde det ändrades hennes blick helt, till en ondskefull blick och jag förstod inte varför hon gjorde så. Tjejen tog en bild tillsammans med killarna med sin mobil. Rädslan för att hon skulle lägga upp den på twitter så många fler fick reda på att vi var här var stor. Tänk så skulle massa fans få reda på att vi var här, då skulle de antagligen försöka ta sig hit. Men jag ville inte att det skulle förstöra vår dag.

Liams perspektiv

Jag tittade mot Melissa och såg att hon stod och tänkte på något. Tjejen som hade kommit fram till oss hade gått iväg igen och jag gick mot Melissa, för att lägga mina armar om henne och pussa henne lätt i pannan. Jag såg på henne att hon såg lite osäker ut, jag såg att något var fel.
-What is it honey? sa jag samtidigt som jag höll om henne.
-Nothing, sa hon tyst och tittade ner i marken.
-Melissa, I know it’s something, sa jag och hon suckade.
-Okey, I’m afraid, sa hon och tittade på mig.
-What are you afraid of?
-What if that girl posts the photos on twitter, then will everyone know that we are here, sa hon och den tanken hade inte slagit mig förrän hon sa det.
-It will be fine Melissa, this is gonna be a great day know matter what, sa jag och försökte muntra upp henne.
-I hope so, but it’s great as long as I can be with you, sa hon och jag böjde mig ner mot henne och kysste henne mjukt.

Vi gick ner mot stranden och jag höll Melissa i handen, jag brydde mig inte om att där var massa folk som såg mig och Melissa, för jag var glad att jag var med henne. Det var ganska mycket folk på stranden så det var nästan svårt att hitta någon ledig plats och det var ovanligt varmt idag. Det var kanske därför det var ovanligt många människor på stranden.
-Is this place good enough? Frågade Louis när vi hade gått en bra bit på den steniga stranden.
-Yes, because I don’t want to walkt any longer now, sa Niall och satte sig ner.

Vi la ut våra handdukar för att sedan kunna slå oss ner.
-Should we go and swim? Frågade Harry som reste sig upp och tittade sedan på oss om vi ville följa med.
-I’ll stay here, I wanna get som tan, sa Melissa och la sig ner på sin handduk. Zayn, Louis och Niall reste sig upp och gick mot Harry för att följa med honom. De tittade på mig, sen på havet för att fråga om jag skulle med.
-I’ll stay here with Melissa, sa jag glatt och la mig ner på rygg. Melissa tittade på mot mig med ett leende och jag kunde inte låta bli att le. För ler hon, så ler jag också, hennes leende smittar av sig så lätt.

Plötsligt hörde jag något klickljud och jag ryckte snabbt till och tittade upp. Framför mig stod en man med en stor systemkamera, men det verkade som Melissa inte märkte något. Antagligen hade hon somnat till. Jag tittade upp mot mannen och han backade bak lite och hånflinade. Jag märkte att Melissa vände sig om och jag insåg att hon var vaken. Killarna kom upp från havet och la sig på sina handdukar. Mannen hade försvunnit men antagligen var han här någonstans, för jag tror inte mannen skulle gå iväg förrän vi åkte hem ikväll.
-I need to cool down a little bit, sa Melissa och tittade mot havet.
-Come here, sa jag och reste mig upp. Jag tog tag i hennes hand och drog upp henne, men jag släppte inte hennes hand.

Melissas perspektiv

Jag och Liam gick ner mot havet för att ta oss ett dopp, jag behövde verkligen svalka mig efter tiden jag hade varit i solen. Det var riktigt varmt och fint idag, man kunde knappt tro att vi var i England. Jag gick ut i vattnet, men hoppade till så fort jag kände hur kallt det var. Liam släppte min hand och gick ut en liten bit. Han vände sig om och tittade mot mig.
-Come on Melissa, it’s not that cold, sa han med ett leende. Jag gick ut en liten bit och kände hur jag rös i hela kroppen, jag förstod inte hur det kunde vara så kallt när det var så varmt i luften.
-It’s freezing, klagade jag och Liam skvätte lite vatten mot mig.
-You wouldn’t dare to do that, sa jag och han skrattade till. Jag gick ut en liten bit till så jag närmade mig Liam och det blev djupare. Det kalla vattnet räckte upp till magen på mig nu och jag ställde mig på tå bara för jag tyckte inte det blev lika kallt då. Liam sträckte ut sin hand mot mig och jag tog tag i hans, han drog mig närmre sig och drog in mig i en kram och rös till.
Hans kropp var kall efter att han hade doppat sig i vattnet. Jag tittade mig omkring och såg en man i vattnet, han hade fullt med kläder på sig och rullat upp sina byxor, en kamera hängde runt hans hals och han tittade mot oss. Snabbt drog jag mig bort från Liam, men han tog tag i mig igen.
-Where are you going? Frågade han och tittade in i mina ögon.
-I don’t know, it just feels like here are paparazzis that are taking photos of us and then the whole world will know that you have been here with me, sa jag och tittade ner.
-I know the paparazzis are here. But Melissa, do you know what? Sa Liam och jag skakade bara på huvudet.
- I don’t care if the whole world get to know that I’m here with you, because I’m like the happiest boy on earth when I’m with you. Can we just try to ignore all the paparazzis and have a good day? Sa Liam och kramade om mig.
-We can do it, sa jag och tittade upp mot honom, hans läppar mötte mina. Det kalla vattnet kändes inte så kallt längre och jag försökte tänka bort alla paparazzis, för huvudsaken var att jag fick ha en bra dag med Liam och killarna.


Förlåt, förlåt, förlåt tusen gånger om för den usla uppdateringen. Jag vet att jag inte har uppdaterat på tre dagar, men jag har heller knappt varit hemma. Men här har ni en hyffsat lång del, så jag hoppas ni ska bli glada.
Själv är jag inte alls nöjd med denna delen, men jag hoppas den är okej ändå ;)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara sååå bra!! Älskar era noveller! Kul att killarna kommit in lite mer nu.

2012-08-05 @ 15:13:58
Postat av: Ellen

Hahah det gör väl inget men åhh va jag har längtat! Så himla bra!!:) kramkram

2012-08-05 @ 18:47:37

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0