2012-07-01 @ 18:28:32
Novell/ kategori: A moment changed everything

A moment changed everything - Del 11 Januari 2012


Nu är det ett nytt år, med nya möjligheter. 2011 var kanske inte ett av mina bästa år, men jag kan inte få saker ogjort nu. Jag har stora drömmar och mål, och jag ska inte låta något hindra mig. Jag vill ju bli en artist, som är känd i framförallt USA. Träffa på andra kändisar och bevisa att drömmar blir sanna. Visa för folk att man inte ska ge upp, för om man vill, så kan man. Jag ska, någon gång i mitt liv, uppträda på Madison Square Garden i New York.
Okej? Tänker ni. Men hallå? Dröm stort. Att uppträda i skolan är inte min högsta dröm, men att uppträda på Madison Square Garden, DET är min dröm. Hur knäppt och galet det än låter, så ska jag kämpa. Det kommer ta år och månader, men en dag står jag där. On the top of the world.

Annars då? Nyårsfesten jag var på igår var hur rolig som helst. Firade in det nya året med några av mina närmsta vänner och några jag aldrig träffat förut. Nu gör vi 2012 till ett bra år. Det ska jag se till!
/Melissa.

-Melissa, frukost, ropade mamma och jag slog igen datorn.
-Kommer, ropade jag tillbaka och gick ner för trapporna.
-Så, hur var festen igår? Frågade mamma och jag log.
-Jo, den var bra, och rolig!
-Du blev inte allt för full va?
Jag skrattade till.
-Mamma, nej. Då hade jag väl inte stått här nu!
-Sant. Varsågoda att ta frukost!
-Tack, sa jag och min bror Simon i kör.
Simon var 4 år yngre än mig och även om han kunde vara riktigt jobbig och störig, så var han snäll. Det skilde några år på oss, men ändå kunde vi snacka med varandra om mycket, hur töntigt det än lät.

Jag gick upp till mitt rum och tog upp min mobil. Ett nyss sms från Vanessa, min allra bästa vän. ”Hejsan, hur mår du idag? Lust att titta på en film eller något?..”. Jag skrattade lite för mig själv och log. ”Jag mår bra, vad trodde du? Ja visst, kan jag komma om en halvtimme?”. Vanessa och jag hade varit vänner sen vi varit små. Hon hade alltid funnits där för mig och hon var en vän jag kunde berätta allt för. Jag gick mot badrummet för att fixa mig lite. Lite av gårdagens smink var kvar, men det var inte så farligt. Jag tvättade bort det med lite varmt vatten innan jag kladdade på lite ny mascara. Jag borstade igenom mitt ljusbruna, långa hår och suckade. Det var så tråkigt och slitet. Det hade varit skönt att klippa av det en bit, men jag vågade inte. Jag gick in på mitt rum och öppnade min garderob och drog en djup suck igen. Vad skulle jag ha på mig? Jag tog fram ett par mörka jeans med hög midja som jag slängde på sängen och började leta efter en tröja. Jag hittade min absoluta favorit tröja. En stickad vit, mjuk och varm långärmad tröja. Jag nickade för mig själv, tog ut tröjan och stängde garderoben.

Jag tog min mobil i handen, tog en sista titt i spegeln och gick sedan ner för trappan.
-Mamma, jag går till Vanessa, sa jag och gick mot dörren. Jag tog min tjocka vinterjacka på mig och hoppade i mina sköna vinterskor.
-Okej, va hemma vid sju tiden, vi ska äta då.
-Jaja, jag lovar, sa jag och gick ut. Jag hade inte tittat ut tidigare och jag möttes av en snöstorm. Kanske inte storm, men snö i alla fall. Jag tog upp hättan på min jacka och gick med snabba steg. Sån tur var så bodde Vanessa bara några hus bort från mig, så jag behövde inte gå så långt.

-Heeej! Utbrast Vanessa när hon öppnat dörren. Jag skrattade lite lätt och log.
-Hej!
-Har du sett alla nya bilder på killarna? Åhh dom är såååå snygga asså wah…
Jag skrattade åt henne, även om jag var likadan själv.
-Nej, vad har jag missat? Sa jag och hon drog i mig.
-Kom!

-Åhh, varför är dom så snygga? Utbrast vi båda samtidigt, och sedan skrattade vi.
Om det var någon vi gillade, så var det One Direction. Vi hade inte haft chansen att träffa dem när de varit i Sverige i somras då vi bodde cirka nio timmar där ifrån, men jag var ju en sån person som vågade drömma. Vanessa däremot, hon hade gett upp sitt hopp, men jag vägrade.
-Så, ska det bli kul att börja skolan igen? Frågade Vanessa och jag nickade ivrigt.
-Jaa, vi ska göra ett jätteroligt projekt!
-Vadå?
-Vi som går musik får chansen att spela in en låt, och de som går media ska hjälpa oss att spela in en musik video! Sa jag glatt och Vanessa log.
-Och jag får sitta och plugga matte…
-Ditt val..
Hon skrattade och slog till mig.
-Så, vad ska vi göra?
-Titta på Gossip girl? Frågade jag och Vanessa nickade.
-Du läste mina tankar!


 

Här har ni del 1 utav A moment changed everything. Tack för alla kommentarer på sista delen av Enchanted by you, roligt att läsa att ni gillat den!

 


Kommentarer

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0