2012-07-01 @ 19:03:09
Novell/ kategori: A moment changed everything

A moment changed everything - Del 15Melissas perspektiv

Jag tog min väska, la ner mobilen, pengar och nycklarna till hotellrummet. Jag släckte lamporna och gick ut i hotellgången. Jag gick mot hissen och väntade otåligt. Jag var spänd på vad som väntade mig.

Fredagskvällen hade flugit förbi. Jag hade träffat massa olika människor inne på Sony Music kontoret och även fått prova på att sjunga lite i en riktigt studio. Det kändes helt galet. Nu satt jag uppe på mitt hotellrum med datorn i knäet. Jag loggade in på bloggen och skrev ett nytt inlägg.


10 februari

Har haft en rolig eftermiddag i Stockholm och nu börjar klockan närma sig 11, så jag ska snart lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt och jag är faktiskt trött. Det är bestämt att jag ska träffa en man, sjunga lite och sedan får vi se vart det leder. Är nervös!!
/Melissa.

När jag vaknade på lördagsmorgonen hade jag ett stor leende på läpparna. Klockan var halv åtta och jag kände mig utvilad och pigg. Jag reste mig från sängen och gick in i badrummet. Jag drog av mig min pyjamas och gick in i duschen.

Jag hade packat upp det mesta ur min reseväska, eftersom jag hatade när mina kläder blev skrynkliga. Jag tog på mig mina favorit jeans, en beige blus med lite svarta detaljer och kollade mig i spegeln. Perfekt. Jag tog en lite mindre väska än vad jag hade igår, men den var ändå lite stor för bara min mobil, pengar och mina nycklar, men den var fin.

En halvtimme senare hade jag sminkat mig och fixat till mitt hår. Jag satte på mig mina svarta Jeffrey Campbell och lämnade hotellrummet med ett stor leende. Nervositeten kröp fram och jag fick nästan lite ont i magen, men det skulle bli kul.

-Hejsan! Sa Alice glatt när jag kom in på konotret.
-Hej, sa jag och log.
-Så, här är Daniel, han du kommer snacka med. Följ efter honom!
Jag gjorde som Alice sa och mina skor gjorde så att alla kollade upp från sina datorer. Jag skrattade till lite och hörde sedan hur min mobil plingade till i väskan. Jag öppnade snabbt väskan och stängde av mobilen. Smset fick vänta.

Två timmar senare kom jag ut ur rummet jag och Daniel suttit med ett stor leende. Det var som om mitt liv förändrats på bara två timmar. Jag hade tackat honom tusen gånger om och att nu kunna säga att jag hade ett skivkontrakt gjorde mig lyckligare än någonsin. Klockan var närmre halv tolv och jag kände att jag började bli hungrig. Jag stötte på Alice och hon log.
-Gick det bra?
-Ja, jag fick ett skivkontrakt, sa jag med en liten glädjetår i mitt öga.
-Åhhh, vad roligt, utbrast Alice med lyckan i rösten. Jag nickade och Alice kramade om mig.
-Jag tror jag går ut på stan och tar något att äta, är det okej?
-Ja, absolut. Var tillbaka vid två!
-I will, sa jag och Alice log mot mig. Min lycka gick nog inte att missa när jag gick igenom kontoret med världens största leende. Folk jag mötte log mot mig och det kändes som om jag var en glädje spridare.

När jag kom ut ångrade jag lite att jag tagit mina höga Jeffrey Campbell skor eftersom det snöat lite lätt. Jag tog upp min mobil och ringde till mamma.
-Hej älskling, hur har du det? Sa mamma glatt.
-Bra! Åh vet du? Jag fick skivkontrakt!
-Va? Nej? Åhh vad roligt! Då får vi fira när du kommer hem!
-Jaa! Sa jag och kollade mig för innan jag gick över en väg.
-Så, hur är det hemma då? Frågade jag.
-Bra! Simon är hos en kompis och Stefan kommer hit ikväll.
-Ah, vad roligt, sa jag.
-Jag vet att jag var lite emot att du skulle åk...
-Mamma, jag förstår, det är långt iväg och allting, men tack för jag fick åka. Jag ska äta nu, men vi hörs!
-Ja, va rädd om dig och ha så roligt, vi hörs! Hejdå!
-Hejdå!

Jag stod utanför ingången till Subway och nickade för mig själv. Dagen lunch fick bli ett besök på Subway. Jag öppnade dörren och gick in. Till min förvåning var där knappt någon kö, så jag beställde direkt.

Jag satte mig ner vid ett bord och kom på att jag fått ett sms tidigare idag. Jag tog upp mobil och såg att det var från Vanessa. ”Melissa, VET DU? One Direction kommer till Stockholm PÅ MÅNDAG!!!!!” Jag stannade upp och skrev ett sms till Alice.
”Hur länge ska jag stanna i Stockholm?” och sedan la jag mobilen bredvid mig. Jag ville inte missa killarna denna gången. 


 


Kommentarer

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0