2012-07-01 @ 19:09:04
Novell/ kategori: A moment changed everything

A moment changed everything - Del 17


Melissas perspektiv

-Ja, om jag nu ens får chansen att träffa honom, sa jag och Alice log.

Hon visste ju förmodligen att killarna skulle komma på måndag, men hon sa ingenting. Det blev tyst i några minuter, men det var ingen pinsamt tystnad. Jag tänkte igenom allt. Så, allt var Liams förtjäns? Utan honom skulle jag sitta hemma i Strömfors och ruttna, som vanligt? Så, det var han som förändrat mitt liv?


 

12 februari

Idag har jag varit i studion nästan hela dagen, vilket varit riktigt roligt, men lite jobbigt. Eftersom vi inte hunnit med allt så ska jag stanna här tills imorgon, så nu ska jag gå och lägga mig. Hejdå!
/Melissa

Jag vaknade med ett ryck på måndagsmorgonen. Något kändes annorlunda. Jag reste mig snabbt upp från sängen och drog upp rullgardinen. Solen sken men det låg snö på marken. Jag tog upp min mobil och såg att där var ett sms från Vanessa. ”Är du kvar i Stockholm????” stod det och jag kom på att jag inte meddelat henne om det. ”Ja, var tvungen att stanna tills idag. Saknar dig!” svarade jag och kollade på klockan. Halv åtta var den. Ett svar kom från Vanessa direkt. ”Skojar du?? Hallå? One Direction är på väg dit!”. Jag stannade upp i rörelsen. Det var idag. Måndag. Jag blinkade en extra gång och insåg att jag skulle befinna mig i samma stad som killarna denna gången.
-Shit, sa jag för mig själv och log. Jag insåg sedan efter några sekunder att jag inte skulle få chansen att leta efter dem eftersom jag skulle vara tvungen att jobba. Jag öppnade min resväska och suckade. Vad skulle ja ha på mig idag?

En halvtimme senare hade jag tagit på mig ett par jeans, ett linne och en korallfärgad kavaj. Jag hade sminkat mig naturligt och mitt hår var genom borstat. Jag tog på mig mina converse och tog min vinterjacka i handen, sedan gick jag ut från hotellrummet och gick mot frukostbuffén.

Jag satt inne på kontoret och pratade med Alice. Vi satt mitt emot varandra och snackade om hur det hade gått med låtskrivandet igår. Jag hörde hur handtaget på en dörr trycktes ner, men jag brydde mig inte om att vända huvudet. Alice kollade mot dörren och log.
-Hej, sa hon och jag kunde inte låta bli att vända mig om. Jag såg bara en man, som förmodligen jobbade här. Jag hörde några röster bakom mannen.
-Hej, sa jag lite tyst för att vara artig och mannen log.
-Hejsan, jag bara visar dessa killarna runt, sa han och pekade bakom sig. Mannen tog ett steg in och bakom honom kom fem killar fram. Jag log lite nervöst och kände hur min blick fastnade på killarna. Det var de fem killarna som betydde allt för mig. Jag blinkade förvånat, var detta verkligen sant? Jag kunde knappt detta hände, jag kunde inte förstå det. Jag som var så inställd på att inte ens få se de idag för jag skulle jobba. De började gå mot vårt håll och gick sakta förbi oss medan jag följde dem med blicken och de tittade mot mig. Liam mötte min blick och log lite.
-Hi, sa han försiktigt.
-Hello, svarade jag och jag kunde verkligen inte förstå det.
-Hello, sa Niall, Harry, Zayn och Louis i mun på varandra. Sedan började de sakta gå igen, men Liam höll kvar sin blick på mig och han hängde inte riktigt med de andra killarna och mannen som visade dem runt.
Plötsligt rycker han till och springer efter killarna.
-Wait, I thought about something, sa han ivrigt och drog i Harry. Alla vände sig om mot mig och Liam började gå mot mig. Varför gjorde han det?
-Are you Melissa? Frågade han osäkert och jag tittade chockat mot honom. Han visste mitt namn, jag kunde knappt tro det.
-Yeah..., sa jag lite osäkert för jag visste ju inte riktigt vad det var han ville.
-I just want to say that you're really good at singing, and I'm listening to your cover of What Makes You Beautiful very often, sa han med ett leende.
-Thanks... do you? Sa jag generat och förvånat. Vad menade han med att han lyssnade på den väldigt ofta? Han nickade och tog upp sin iPod.
-Yes, and I've downloaded it and now I have it in my iPod, sa han och visade sin iPod.
-Are you kidding with me? Sa jag förvånat, för jag hade inga ord för detta.
-He's not kidding, sa Louis glatt.
-It would be fun to see you more, but we have to go now, sa Liam ledsamt och jag visste inte om jag skulle vara ledsen för att de var tvungna att gå eller lycklig eftersom jag hade träffat dem. Jag tror jag var både och.
-But I've got an idea, sa Niall och hela hans ansikte lös upp.
-What? Frågade Zayn nyfiket.
-What do you think about if you followed us to the studio and listen to some of our new songs? Sa han med ett stort leende. Jag tittade mot Alice för att se om det var okej, hon nickade snabbt och jag förstod att jag fick.
-Yes, I would love to, sa jag och Liam lös upp i ett leende. 


Hoppas ni gillar det, och på denna sidan kommer alla dialoger med killarna skrivas på engelska, vill ni läsa allt på svenska, så gör ni det på onedirectionnovell.blogg.se! Hoppas ni tycker vår idé är smart och att alla våra läsare stannar! 

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh aaaaas bra :D ja tycker det blir mera verkligt när det e på engelska! Meeeeeer :D

2012-07-01 @ 19:17:00
Postat av: :D

Ååå så bra. MEN,snälla kan hon inte bli kär i Louis eller Niall istället jag känner på mig att ni kommer göra så att hon blir kär i Liam han har ju redan en tjej

2012-07-01 @ 19:27:58
Postat av: Jessica

Jätte bra idée!!! Det blir verkligare och roligare på engelska ;) Och kapitlet var grymt!!! Snälla mer!!!

2012-07-01 @ 19:34:21
Postat av: bella.

NIALL, HARRY, ZAYN,LOUIS ELLER LIAM VÄLJ NÅGON AV DEM..

2012-07-01 @ 19:44:45
Postat av: Nagaad

Jätte snällt av er att skriva på både svenska och engelska. Älskar verkligen eran novell <33

2012-07-01 @ 19:50:06
Postat av: manda

waaah, älskar att dialogerna vad på engelska! Älskar det! <3

2012-07-01 @ 20:09:25
Postat av: Ellinor

Bra!

2012-07-01 @ 20:17:01
URL: http://onedshow.blogg.se
Postat av: Saga

Ja snälla, inte Louis eller Liam för det blir svårt att föreställa sig det när dom har flickvänner.

2012-07-01 @ 20:51:41
Postat av: Saga

Ja snälla, inte Louis eller Liam för det blir svårt att föreställa sig det när dom har flickvänner.

2012-07-01 @ 20:51:41
Postat av: Daria

Älskar er ide med både svenska och engelska! :3

2012-07-01 @ 20:52:35
URL: http://directionliife.blogg.se
Postat av: Ella

Ååååhhhh...... Jag skulle dött om jag var Melissa! Jag ser redan rubrikerna: "Tonårstjej fick hjärtattack efter att träffat sina stora idoler,One Direction", det kommer väl inte hända Melissa! :O Iallafall, ett super bra kapitel (som alltid) och skulle vilja tilläga att det var en brilijant (BrilLiam, jag måste komma med något nytt, eller hur?) idé att det gick att läsa den på både engelska och svenska :)
Keep up with the good work! ;D

2012-07-01 @ 21:00:28
Postat av: Sabina

Sjukt smart att det är på engelska också! Great ;) <3

2012-07-01 @ 21:02:03
URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Postat av: Izabella

Jättebra att ni har gjort som ni gjort. :3 och bra del också. (:

2012-07-01 @ 21:46:33
URL: http://diaryofbella.blogg.se
Postat av: Emma

Supersmart, ju! Riktigt snällt gjort också mot de som läser!!:) Superbra kapitel också, längtar till nästa!:D<33333

2012-07-01 @ 22:11:43
Postat av: Cissi

smartiies!

2012-07-01 @ 22:53:01
Postat av: Johanna

Ni skriver skit bra o det är som vissa säger att det blir mer verkligt nät men skriver på engelska men det är riktigt snällt av er att skriva på svenska också. Så jag tror inte att någon lämnar novellen, den är för bra för det :)

2012-07-01 @ 22:57:16
Postat av: Anonym

LOVE IT

2012-07-01 @ 23:55:46
Postat av: Anonym

LOVE IT

2012-07-01 @ 23:55:46
Postat av: Ellen

Perfekt lösning! Kommer hon bli kär i Liam? Hoppas det eftersom det inte finns så många noveller om honom :)

2012-07-01 @ 23:56:20

Bloggens design är gjord av JojjoDesign.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0