Let me be your last first kiss - del 12

 


Detta har hänt;

När han sa det fick jag ett leende på läpparna, det var det smartaste en kille någonsin har sagt till mig. ”Tack Louis, tack för att du förstår mig. Jag måste tyvärr lägga på nu, men vi ses i London när jag kommer” sa jag med en tacksam och glad röst. ”Ja, vi måste ses. Jag finns alltid här för dig och lovar att stötta dig” sa Louis glatt och jag kände mig väldigt lättad när vi lade på efter ett ganska långt samtal. Det kändes bra att jag hade berättat för honom nu, även om det kanske inte blev exakt som jag hade önskat.


Det var fredag eftermiddag, skolan var slut för denna veckan och jag hade gett William, och några andra, en hejdå-kram. Det var äntligen dags att åka till London. Så fort jag kom innan för dörren efter skolan sprang mamma och min lillasyster runt i huset. ”Har du packat allt?” ropade mamma. Jag suckade. Packa gjorde jag i måndags, tänkte jag och skrattade till. ”Jadå” ropade jag tillbaka och sprang upp till mitt rum. Mina väskor stod packade och allt var klart. Mobilen, som jag glömt hemma, låg på skrivbordet. Den vibrerade och jag nästan sprang till den.
”Hejsan, allt bra? Längtar tills imorgon! När åker ni?” stod det i ett sms från Harry. Jag log. Det kändes lite konstigt. Förra gången jag träffade honom snackade vi knappt och denna gången så visste jag så himla mycket om honom. Och jag gillade honom, väldigt mycket. Vi hade bestämt att träffas på lördgen och innerst inne var vi nog båda två väldigt nervös inför det.
”Jaa. Vi åker om någon timme!”

Vi hoppade på tåget som skulle ta oss till London. Jag, mamma och Olivia hade varsin stor resväska, medan pappa hade en, ganska så mycket, mindre väska. ”Ska du åka hem redan imorgon?” sa jag samtidigt som vi gick på tåget. ”Ska du stanna där en månad eller?” var hans svar. Jag skrattade. ”Det kallas att shoppa” sa jag och pappa nickade. Vi letade upp våra platser på tåget och satte oss där.

”Eh, mamma, pappa?” började jag och de kollade upp från sina tidningar. ”Vad?” sa det och jag log. ”Jo, jag har snackat med en kille” sa jag och de kollade fundersamt på mig. ”Som Louis känner. Ni vet kille jag var på fest med och han som bodde där jag sålde en tavla?”. De nickade. ”Jo, hans vän, Harry, och jag har snackat väldigt mycket. Är det okej för er om jag möter upp honom imorgon? Snälla. Jag måste.” sa jag och de såg lite fundersamma ut. ”Om, vi får följa dig dit och se så det inte är en gammal man” sa mamma och jag log lite åt deras omtanke. ”Ja, gör ni så. Men, han är riktig” sa jag och de nickade.

Några timmar senare låg jag, ganska så utmattad i min säng på ett hotell i London. Vi hade kollat runt i lite affärer, ätit god mat och bara gått runt för att få storstadskänslan och ta in alla nya intryck. Jag log för mig själv och tryckte ner huvudet i kudden. Jag var tvungen att sova nu för att orka med dagen imorgon. ”Godnatt” viskade mamma och släkte den sista lampan. ”Godnatt” sa jag och slöt mina ögon.

Lördagsmorgonen kom. Jag vaknade först av alla och hoppade in i duschen. Ja var på bra humör och det var nog inget som skulle kunna förstöra min dag. Jag var i London och skulle shoppa. Jag skulle träffa Harry. Och det var lördag. ”Juste, Louis ville ju träffas” sa jag för mig själv när jag gick ur duschen. Jag torkade mig och tog på mig mina underkläder och virade handduken runt mig igen. Jag gick ut från badrummet och nu var hela familjen vaken. ”Godmorgon” sa pappa glatt och jag log. ”Godmorgon” svarade jag och öppnade min resväska för att hitta något att ha på mig.

Efter vi varit nere i hotellets restaurang för att äta frukost, som bestod av två långa bord med bara massa mat, gick vi upp till hotellet för att borsta tänderna och lite annat. Jag skickade iväg ett sms till Louis.
”Hej, vaken än? Vi är i London nu. Ska träffa Harry runt 12 tiden, men vi kanske kan träffas senare eller något? :)”
Jag tog på mig ett par svarta boots och min svarta vinterjacka med pälskrage. Under hade jag en lila-beige tröja med lite små detaljer på axlarna och på benen hade jag ett par svarta jeans. Jag stoppade ner pengar, mobil och andra bra saker i min svarta väska som hade några gulddetaljer.

Vi delade upp oss. Jag och Olivia. Mamma och pappa. Dels skulle mamma och pappa handla lite julklappar och jag och Olivia skulle förmodligen springa istället för att gå, vilket skulle resultera att, i alla fall pappa, inte hann med.

Klockan närmade sig 12. Jag och Olivia skulle möta upp mamma och pappa utanför Primark, på Oxford Street. Och sedan var det äntligen dags. Jag följde Olivia till Primark där mamma och pappa stod och väntade. ”Mamma, pappa, snälla. Jag klarar mig. Vi skulle mötas på Starbuck, och det ligger på denna vägen. Det tar bara några minuter att gå dit” sa jag och pappa log. ”Okej. Hör av dig när vi ska mötas upp igen då!” ”Tack” sa jag och kramade om honom. ”Ha så trevligt” sa mamma och jag nickade. Jag knäppte upp min jacka eftersom solen började komma fram lite smått och sedan började jag gå mot Starbucks.

Jag närmade mig. Och så såg jag honom. Killen som fått mig att le så många gånger de senaste veckorna. Killen som gjort att jag legat vaken om nätterna. Killen som fått mig att må bra. Killen som funnits i mina tankar hela tiden. Senast jag träffade honom visste jag ingenting om honom och han visste ingenting om mig. Nu hade jag berättat saker för honom som ingen annan visste. Det kändes sjukt. Jag blev mer och mer nervös. Men varför egentligen? Han visste vem jag var och jag hade inte något att bevisa för honom. Jag ville bara vara mig själv och det är egentligen inte så svårt. Jag närmade mig och han hade inte fått syn på mig än. Jag tänkte ut något bra att säga. ”Men sluta oroa dig. Det är
bara Harry” sa jag till mig själv och log. 


 

Hur tror ni det kommer gå när det träffas?
Vi har fått lite nya läsare, så Heeeeeeeeello, välkomna hit. Hoppas ni gillar novellen och glöm inte att kommentera! Och, om vi inte hinner uppdatera mer detta år så vill vi bara säga att vi hoppas ni hade en bra jul och att ni får ett gott nytt år!

Förresten, vi är med och tävlar om en ny design hos http://jojjjjohs.se – hon gör grymma designer och hon har gjort vår nuvarande, men vi känner att vi vill ha lite nytt. Så vi hoppas verkligen att vi vinner!

 


Kommentarer
Postat av: lollo

bra del

2012-12-30 @ 16:21:36
Postat av: :D

otroligt bra!!:D

2012-12-30 @ 17:05:19
Postat av: Kajsa (:

Super bra!! Är jätte spännande nu! :)

2012-12-30 @ 17:37:29
URL: http://www.kajsaviolas.blogg.se
Postat av: Hej!

Älskar verkligen den här novellen! Skriv meeeer...:D

2012-12-30 @ 17:43:45
Postat av: Saga

Jättebra del :)

2012-12-30 @ 17:43:47
Postat av: Isa

SUPER BRA! :D

2012-12-30 @ 19:36:51
URL: http://onedirectionmyfanfic.blogg.se
Postat av: Elin

Hittade hit första gången idag faktiskt.. kikade in på onedirectionsweden.se och såg inlägget om eran blogg & eran novell om One Direction. :) Och eftersom jag älskar dessa killar så passade ju det perfekt. Riktigt bra novell, kan inte sluta läsa! :D Fortsätt så!! Kram

2012-12-30 @ 19:44:37
Postat av: Julia

super♥

2012-12-30 @ 19:55:48
Postat av: Lisa

Ååå så sjukt bra novell! Längtar skit mycke till nästa del!!!!!!! Kan ni tipsa om min och mina bästisars blogg den heter: http://jumali.bloggplatsen.se/

2012-12-30 @ 21:11:42
Postat av: Avokadon Elsa

Jättebra novell, började läsa den idag och har bara mölat i mig alla delar, haha! ;)
En fråga är om ni på något sätt kan visa hur Beth ser ut, typ hårfärg och lite sånt, lång, kort? m.m. :)
Kram!

2012-12-30 @ 22:12:13
Postat av: Avokadon Elsa

Jättebra novell, började läsa den idag och har bara mölat i mig alla delar, haha! ;)
En fråga är om ni på något sätt kan visa hur Beth ser ut, typ hårfärg och lite sånt, lång, kort? m.m. :)
Kram!

2012-12-30 @ 22:12:54
Postat av: Janina

Jag måste ge er cred för eran uppdatering nu! Skriva bra har ni alltid gjort men det är så mycket roligare att läsa när kapitlena kommer upp med närmare mellanrum. Sen så skulle det vara bra om ni kollade igenom det ni skrivit innan det publiceras men vet själv hur jobbigt det är så det är ett ännu större plus!

2012-12-30 @ 22:16:14
Postat av: Stephanie :)

Nu längtar man bara för att se hur det ska gå på "träffen". Men jätte bra del.... Längtär till nästa!! ;)

2012-12-30 @ 22:24:34
Postat av: Johanna

Denna novellen är super! Längtar tills nästa del kommer.
Hittade hit först idag, efter att ha sett inlägget om eran blogg på onedirectionsweden.se
Men tack för era grymma Noveller!
/ Johanna =)

2012-12-30 @ 22:27:05
Postat av: Elvira

Började läsa novellen för nån timma sen.. Och nu kan jag inte vänta tills del 13!!! :)

2012-12-31 @ 00:10:53
Postat av: Karin

Jätte BRA jag är en av de nya läsarna jag hamnade här för du länkades på Onedirectionsweden.se du har tur för hon länkar nästan ALDRIG några

2012-12-31 @ 01:06:24
Postat av: Anne

Gryyymt bra del!! Skynda med nästa ;)

2012-12-31 @ 01:58:55
Postat av: MAJA WINBERG

Åh så himla spännande! MERMERMER :D

2012-12-31 @ 11:25:32
URL: http://majjiissww.blogg.se/
Postat av: Tova

Grymt bra!!

2012-12-31 @ 13:55:10
URL: http://mjarlings.devote.se
Postat av: Linnea

Hejhej! Är ny läsare, men läser på flitigt! Tycker att ni skriver super och novellerna är sjukt spännande!!

2013-01-01 @ 02:15:58
Postat av: Emma

Jättespännande! Ni skulle bara fatta hur mkt jag gillar last first kiss novellen. Jag läste alla kapitel igår på nyårsafton på två timmar kanske. Elr nåt sånt! Den är ju så spännande! Man vill läsa meeeer.

2013-01-01 @ 11:54:45
URL: http://emmamittliv.bloggplatsen.se
Postat av: frida

hej! hittade eran blogg idag och blev kär direkt i första kapitlet! Nu vill jag bara läsa mer och mer. Stressa inte, utan ta det lugnt och gör nya kapitel när ni känner för det. Längtar efter fortsättningen!

2013-01-01 @ 17:09:51
Postat av: KIM

Ny läsare! Underbar novell!Spännande läsning;)

2013-01-01 @ 18:52:46
URL: http://mybeijingtrip.wordpress.com
Postat av: Ellen

Hittade precis eran blogg, grym novell!

2013-01-01 @ 20:11:19
Postat av: Nichole

Gu' va bra novell!

2013-01-01 @ 20:52:33
URL: http://Www.cheerleadiinggirl.blogg.se
Postat av: Stina

Gud så bra! Nu vill jag höra fortsättningen :)

2013-01-01 @ 21:07:01
Postat av: Anonym

JÄTTE BRA!

2013-01-01 @ 23:03:24
Postat av: hejhej

jag började läsa idag och är hur glad som hälst för att jag gick in på sidan för det här är de bästa novellen jag läst! :)<3
bara en fråga hur gick det med tavel säljandet? :)

2013-01-02 @ 01:05:46
Postat av: Anonym

can't take this, publicera nästa del nuuuuuuuuuuuuuuuu...

2013-01-02 @ 04:07:22
Postat av: moa

jättebra! besök gärna min novellblogg! KRAM

2013-01-02 @ 11:19:51
URL: http://1Daretodream.devote.se/
Postat av: One Direction Noveller På Svenska!

Gott nytt år på er också! Håller på att läsa igenom alla era noveller och jag kan inte sluta! Vill bara ha mer!

Hade varit kul om ni hade vela titta in och läsa min novell jag håller på med :)

Ha det bra! Kram!

2013-01-02 @ 14:20:53
URL: http://onedwriting.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så bra har läst sedan enchated by you.... alla era noveller är klart bäst! :)

2013-01-02 @ 20:17:00
Postat av: Sofia

enchanted by you* hehe.... :)

2013-01-02 @ 20:18:23
Postat av: Hannah

Otroligt bra! Jag har väntat på del 13 jättelänge nu haha! :P det känns som det iaf! snälla gör del 13 snart :)

2013-01-02 @ 22:04:34
Postat av: Linnéa

Hey! Hon flickan som novellen handlar om lider ju av anorexia! Och.. Hmm.. Hur ska man säga det.. Jag har en bild som skulle kunna passa! Så om du har någon mejl adress jag skulle kunna mejla till så skulle jag kunna ge dig bilden!?
Fast det är ju klart att du kanske inte är intresserad.. :/

2013-01-02 @ 23:15:27
Postat av: Christine

Hej! Underbar novell :) Är Ni intresserade av ett länkbyte? Skriv tillbaka om Ni är det! Kram x

2013-01-03 @ 01:14:55
URL: http://whenimtaken.blogg.se
Postat av: DirectionersLisa

När kommer nästa del? Jag vill ju veta hur det går!

2013-01-03 @ 19:02:42
URL: http://lisaandersson1.bloggplatsen.se
Postat av: Linnea

Jag såg ett länkbyte mellan er och Natalie
( http://onedirectionsweden.se/ ) på hennes blogg och jag började läsa på eran fanfic idag! Jätte bra skriven och jag vill bara läsa mer! :) designen är super söt så om ni inte vinner ska ni veta att det inte gör något för oss läsare! Jag ska tipsa mina kompisar om bloggen så förhoppningsvis får ni några nya läsare! Det är egentligen mer spännande om ni inte uppdaterar varje dag för då längtar man ju mer! ;)
Fortsätt skriva som ni gör för ni skriver verkligen jättebra! :)

Kram x

2013-01-03 @ 21:08:57
Postat av: frida

ni borde visa era svenskalärare detta, för det är jättebra! jo visst några småfel här å var men det spelar ingen roll för ni skriver så bra ändå! ;) längtar efter nästa del :)

2013-01-04 @ 01:02:23
Postat av: Elin

Hej! Jättebra novell! Hoppas att ni uppdaterar snart! Jag klagar inte! Jag bara längtar till nästa del, för ni är så otroligt bra på att skriva!

2013-01-04 @ 11:02:30
Postat av: Tina

Sjukt bra!!! Men vill ha mer. Så himla spännande!

2013-01-04 @ 11:09:55
URL: http://tinasafapor.blogg.se
Postat av: Anonym^^

Hej skitbra, precis gjort en novellblog kika gärna <3

2013-01-04 @ 14:00:42
URL: http://onenovella.blogg.se
Postat av: Lucy

När ska ni uppdatera igentligen? Tar ju hundra åår!

Svar: Det kommer. Vi kan inte uppdatera varje dag och inte varannan heller.
Johanna Malmgren

2013-01-04 @ 15:50:18
Postat av: Jag :)

Hej! Jag läste precis igenom hela novellen hittils och jag måste bara säga att den tillhör en av dom bästa jag har läst!! Ser fram emot nästa del för den här delen var verkligen bra!! xoxo Jenny :) <3

2013-01-04 @ 16:24:10
URL: http://jennyL.devote.se
Postat av: Tova

Meeer! :D

2013-01-04 @ 20:26:32
URL: http://mjarlings.devote.se
Postat av: Julia

HELT AWESOME!!
hittade bloggen för nån dag sen och har läst klart alla noveller nu! hahha, men man kan verkligen inte sluta läsa när man väl har börjat! :D

bara en sak jag har lagt märke till i alla noveller är att ni skriver "röd i huvudet". jag vet inte, ni kanske säger så, det kanske ba är här uppe i norr vi säger "röd i ansiktet"? hahah men annars är allt jättebra!! :D

2013-01-04 @ 20:39:56
Postat av: li

Jag kan göra gratis design om ni inte vinner :)

2013-01-13 @ 13:42:23
URL: http://liella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback