Let me be your last first kiss - del 7

 


Detta har hänt:

Det knackade på dörren och jag rusade ner. Mamma kom ut i hallen och log. ”Vad fin du är!” sa hon och jag log mot henne. ”Tack”. Jag gick fram och öppnade dörren, där jag möttes av en glad Louis. ”Vad fin du är” sa han och jag log ännu en gång. ”Du ser inte dålig ut du heller” sa jag och tog på min skinnjacka. Det var kallt, men jag kunde inte komma i en vinterjacka. ”Redo att åka iväg?” frågade Louis och jag nickade. ”Jadå!”


Vi kom fram till stället där festen skulle hållas. Jag tittade mig omkring och det hade verkligen slagit på stort. Det kändes redan som detta skulle bli en riktigt grym fest och kvällen skulle bli perfekt. Musiken hördes högt från högtalarna och det var Don’t you worry child som spelades just nu. Det fanns ett stort dansgolv som var belyst med lampor i alla olika färger och till höger om dansgolvet stod en DJ och dansade loss i sitt DJ-bås, med stora hörlurar runt sin nacke och ibland tog han upp ena sidan till sitt öra för att lyssna.
Kom här” sa Louis plötsligt och väckte mig ur mitt beskådande av stället vi befann oss på. Han tog tag i min arm och drog mig mot där de hade en bar. Louis sa något till bartendern som jag inte uppfattade på grund av den höga ljudvolymen från musiken. Kort därefter slängde bartendern upp två drinkar, en till mig och en till Louis. Jag hade absolut ingen aning om vad det var och tittade fundersamt på drinken. ”Louis, vad är det för något?” Frågade jag högt för att han skulle höra. ”Gott!!” svarade han glatt, och jag antog att jag fick lita på honom. Jag svepte snabbt ner det, och det smakade en hel del sprit men det var ändå gott, på något sätt.Louis tog mig i handen och drog med mig mot ett gäng killar som stod och snackade. ”Looouis” utbrast den längsta av killarna. Louis släppte min hand och hälsade på killarna, en efter en, med något handslag de alla kunde utantill. ”Och vem har vi här?” frågade den blonda och tittade mot mig. ”Tjejen du snackade om gissar jag på” fyllde en annan i och Louis nickade. ”Beth, detta är Eric, Simon, Chris och Joseph. Det är Eric som fyller år” sa han och jag log mot killarna. ”Hej, och grattis Eric” sa jag och höjde mitt glas mot hans. ”Hej” sa killarna i kör. ”Tack” fortsatte Eric och våra glas klingade mot varandra. Jag log mot honom.

Festen var i full gång, låt efter låt spelades och jag hade kanske druckit några glas för mycket men det var inte fest varje dag och jag kunde fortfarande kontrollera mig själv. Klockan blev mer och mer, folk kom och folk gick. Plötsligt stod Louis framför mig och en lugn låt sattes igång. ”Vill du dansa?” sa han och jag log och nickade. Jag la mina händer runt hans nacke och hans händer nuddade min höft. Jag mötte hans blick och våra huvud var inte alls långt ifrån varandra. Vi rörde oss i takt till musiken, som alla andra på dansgolvet gjorde. Våra blickar möttes igen och bara några sekunder senare nuddade hans läppar mina. Jag backade inte. Jag gjorde inget motstånd. Jag bara lät hans läppar kyssa mina. Vad gjorde jag? Kysste Louis som jag känt i ungefär en vecka? Eller, var det han som kysste mig? Var jag för feg för att dra mig tillbaka? Skulle han bli arg om jag gjorde det? Våra läppar gled sakta ifrån varandra och Louis log mot mig. Jag log mot honom. Utan att utbyta ett enda ord dansade vi tills låten var slut.

En halvtimme senare stod jag, Louis och några av hans vänner redo för att bli fotograferade. Louis hade bett en tjej att ta ett foto på oss. Tjejen hade nickat och glatt tagit emot mobilen. Jag stod längst ut på höger sida, lite ifrån alla andra, men Louis drog mig närmre sig och hade sin arm runt om mig. ”Smile” sa tjejen som skulle ta bilden och vi alla log stort. När bilden var tagen tog Louis emot mobilen igen. ”Tack, det blev super” sa han och tjejen log. Jag ställde mig sidan om honom och såg att han gick in på instagram. ”Neeej, Louis, jag ser inte klok ut på bilden” sa jag och Louis suckade och kollade mot mig. ”Du är alltid fin Beth” sa han och jag skrattade. Några sekunder senare var bilden uppe, men texten ”Partyyyy”.

När klockan var fyra på morgonen la jag äntligen i min säng. Louis hade sett till att jag kom hem i säkerhet och det var skönt att få lägga sig ner. Mina ben värkte efter att ha dansat i mina Jeffrey Campbell skor så många timmar i sträck.

”Tack för att du följde med igår! Det var sjukt roligt!” stod det i ett sms från Louis när jag vaknade. ”Hade ni kul på festen igår? Du mår bra va? ;)” stod det i ett annat sms, fast från Harry. Jag skrattade till ”Harry, ja, jag mår fint, haha!” svarade jag och några minuter senare ringde Harry. Mitt hjärta hoppade över ett slag och utan att tänka tryckte jag på svara.
”Hej” svarade jag, med en lite nervös röst.
”Hej” hörde jag han säga med sin gulliga röst.
”Varför ringer du?” sa jag frågande.
”Vill du inte snacka med mig?”
”Joo, jag menade inte så, jag bara..”
”Haha. Nej, men jag kände bara för att prata. Hur var festen?”
”Vi hade skitroligt! Där var mycket människor och de hade verkligen satsat stort” sa jag och lät glad.

Harrys perspektiv

”Och, Louis var jättesnäll och tog hand om mig” fortsatte hon. Ja, han var säkert jättesnäll. Och du gillade honom säkert. Och ni hade dansat tillsammans. Säkert kramats. Kyssts? Nej, kanske inte. Men jag kunde inte vara säker. Och jag kunde ju inte fråga.
”Vad bra” sa jag och en pinsam tystnad uppstod.
”Så, vad gjorde du igår?”
”Ingenting. Men, du?”
”Ja?”
”Eller, nej, det var inget” sa jag. Fast egentligen ville jag säga något. Varför kunde jag inte bara säga det? Vad var felet med mig?


 

Förlåt för lite bad update men vi båda har mycket i skolan nu de sista veckorna (lärare älskar verkligen att lägga allt de sista veckorna, ellerhur?) och vi har sagt till oss själva att vi inte ska stressa över novellen, vi ska skriva för att vi tycker det är roligt och om vi känner det som ett tvång och stressar så blir det inte roligt!
Meen nu börjar det bli lite fler delar och vi vill ha mycket respons från er!
Några ville ha en beskrivning av William och det ni få också. Några undra om vi kunde tipsa om våra favorit-noveller och den enda Angelica läser är onednovell.blogg.se och Johanna läser inga tror jag. 

 


Kommentarer
Postat av: None None

Super bra novell !
Haha, mina lärare är exakt likadana. Hela nästa vecka har vi prov, måndag, tisdag, onsdag.. Och så vidare.
Dem lägger alltid alla prov sista veckan innan lovet ! ;)

Kram !

2012-12-05 @ 22:09:42
URL: http://Www.onestorydirectiion.blogg.sr
Postat av: Linnea E

Åhh superbra som vanligt! Vill bara läsa mer och mer! :)
Kram!

2012-12-05 @ 23:33:26
URL: http://mydnovel.blogg.se
Postat av: Aggi! xx

Vill att hon och Louis ska bli tillsammans!!!:D

2012-12-06 @ 00:01:33
Postat av: Anonym

SÅÅ BRAA!

Snälla, säg inte förlåt för att ni inte skriver, vi får ju vara glada att novellen över huvudtaget är igång igen :)

2012-12-06 @ 00:31:14
Postat av: lovisa

bra del

2012-12-06 @ 16:57:31
Postat av: Michaela

Jätte bra!

Det är mycket i skolan dom sista veckorna här också :)

Jag är glad att ni har börjat skriva igen. Ni behöver inte stressa novellerna kommer när dom kommer :)

2012-12-06 @ 17:04:24
Postat av: Emma

Jag älskar era noveller! Ni är så otroligt duktiga på att skriva! TACK för att ni skriver!:) xx

2012-12-06 @ 17:40:52
Postat av: moa

superbra! tack åter igen för att ni länkade min novellblogg ( http://www.1daretodream.devote.se/ ) förut! TAAAACK! :)))

2012-12-06 @ 18:41:04
URL: http://1daretodream.devote.se/
Postat av: Julia

Älskar eran novell :D (förstår att ni har mkt i skolan, men ni sköter uppdateringen bra ändå!)
jag blir väldigt nyfiken på nästa del nu när slutet var så bra!! Fortsätt på samma väg för det är grymt bra det ni skriver xx

2012-12-06 @ 23:01:52
Postat av: OneDirectionovels

Jätteefin blogg! Har läst den mycket förut, men tappade bort den! Haha!
Skulle du kanske vilja göra ett länkbyte med oss? I inlägg om du vill det? :] Kommentera bara på våran blogg om du vill det! Hihihohohoh :3
Kram!

2012-12-06 @ 23:09:24
URL: http://onedirectionovels.blogg.se/
Postat av: Anonym

grymt bra, blev chokad när hon o louis kysstes däremot trodde liksom det var hon å harry de skulle bli :(

2012-12-09 @ 16:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback