Everything about you - del 46

Louis perspektiv
-Louis, det är över, sa hon snabbt och sedan hörde jag att hon la på. Jag tog sakta ner mobilen från örat och stängde av samtalet. ”Louis, det är över”. Orden ekade i mitt huvud. Jag hade gillar Eleanor sen jag såg henne från första början och vi hade byggt upp en förhållande. Jag älskade henne. Men nu var det som om inget mer fanns kvar. Jag slängde mig ner i soffan och tog en kudde för huvudet. Jag kände att Zayn satte sig ner bredvid mig, men jag höll kvar kudden framför huvudet. Varför skulle det bli såhär? Vad hade jag gjort för fel? Var jag den dåliga pojkvännen som ingen ville ha?

____________________________________________________________________________________
Massa tankar snurrade runt i mitt huvud. Varför skulle det bli såhär? Zayn la sin hand på min axel och jag kollade upp mot honom.

-Vad sa hon? Frågade han lite tyst samtidigt som jag kollade på klockan. Tjugo i nio var klockan.

-Det är slut, sa jag tyst och kände hur tårarna brände innanför ögonen. Det var slut, på riktigt.

-Va? Sa Zayn förvånat och jag nickade.

-Det finns inget du kan göra, sa jag och han nickade.

-Jag vet, men jag vill inte se dig vara ledsen, sa Zayn och jag nickade.

-Förlåt Zayn, men det är bara så himla jobbigt. Vi har inte bråkat innan, och egentligen inte nu heller, men på grund av att jag inte kan träffas så ofta så gör hon slut, sa jag.

-Säg inte förlåt. Jag finns här! Vill du snacka eller ska du gå och lägga dig? Hans mobil vibrerade och han läste snabbt sitt sms han fått.

-Oj, shit, sa han och jag kollade mot honom.

-Vad?

-Jag skulle ju hämta en sak till Harry, sa Zayn snabbt och vi båda började skratta.

-Jag tror jag går och lägger mig, sa jag och Zayn nickade.

-Godnatt! Sa Zayn och jag gav honom en kram.

-Godnatt, och tack! Han log mot mig och sedan gick han snabbt in på Harrys rum och hämtade något innan han försvann ut genom dörren.

 

Zayns perspektiv

 

När jag kom tillbaka till Nialls lägenhet satt Sanna och Alicia tysta i soffan, Harry och Niall la ner och brottades medan Liam spelade något bilspel på TV:en. Jag skrattade lite smått åt dom och satte mig ner bredvid Liam.

-Går det bra? Sa jag och puttade till honom.

-Sluta, utbrast han och jag hörde att Sanna och Alicia flinade åt honom.

 

När klockan var fem över tio gick jag, Liam och Harry hem till våra lägenheter. Jag hade inte berättat för Harry, men jag hoppades på att Louis hade somnat, så skulle slippa förklara allt för Harry nu.

 

Alicias perspektiv

 

När jag vaknade nästan morgon var jag alldeles svettig och varm. Jag kollade mig runt i rummet och såg att jag hade somnat i Nialls soffa. Sanna la i andra änden av soffan och jag andades ut. Jag reste på mig och gick in på toan. Jag tog med mig en handduk och bestämde mig för att duscha direkt.

 

När jag var klar satte jag på mig ett par mörkblåa jeans och ett vitt pösigt linne med en svart kofta över. Jag borstade igenom mitt hår och satte upp det i en hög hästsvans och när jag två sekunder senare öppnade dörren stod där en otålig Sanna. Hon puttade ut mig ur badrummet och gick snabbt in och stängde dörren efter sig.

 

Jag och Sanna åt en snabb frukost innan det var dags att gå till bussen. Niall hade inte vaknat, så jag skrev en lapp till honom. ”Ville inte väcka dig, vi syns senare, puss! / Alicia och Sanna” skrev jag lite slarvigt och sedan tog jag på mig min jacka, min skor och tog min väska.

-Sanna, kom nu! Utbrast jag i hopp om att hon skulle skynda sig. Jag gick ut från lägenheten för att vänta och till min förvåning stod Sanna redan där och flinade åt mig.

-Ja, kom nu Alicia, sa hon och jag skrattade. Jag låste dörren och la ner nycklarna jag fått låna i min väska och sen sprang vi nästan till bussen.

På vägen in mot skolan hörde jag hur två bekanta röster ropade på mig och Sanna, jag vände mig snabbt om och såg då Ella och Jane komma springandes emot oss, med vars ett leende på läpparna.
-Heeej!! Sa dom glatt i kör och hoppade på oss, medan jag och Sanna bara skrattade åt deras beteende.

-Hej! Verkar som några är glada idag? Svarade jag och då såg de gladare ut.

-Hahah, ja...eller vi är båda på väldigt bra humör idag, sa Jane och kollade mot Ella.
-Ja, det måste har varit något i frukosten, fortsatte Ella och började skratta.
-Vad åt ni egentligen till frukost? Brukar ni vara såhär glada? Sa jag och de började att skratta.
-En macka, tror jag, svarade Jane stolt
-Men vi undrar om ni hade velat ha en filmkväll med oss på fredag? Så vill ni det? Frågade Ella.

-Ja, det är klart vi vill det! svarade jag snabbt utan att ens kolla på Sanna, men när jag hade svarat så såg jag att hon nickade.

-Men vill ni hänga med oss hem efter skolan? Vi kan ju plugga tillsammans om vi har några läxor att göra, frågade Jane och denna gången kollade jag mot Sanna som nickade och jag fick svara.
-Ja, det är klart vi vill!

Vi gick in genom den stora dörren till skolan eftersom vi hade stått där ute och pratat. Nu hade även Ella och Jane lugnat ner sig lite, vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag tycker det kan bli lite jobbigt med helt, totalt galna människor ibland. Visst Niall, Louis, Harry, Liam och Zayn är också lite galna, men inte på samma sätt.

-Alicia, hallå! Hör du vad jag säger? Frågade Ella och viftade med handen framför mitt ansikte.
-Va? Vad sa du? Var är Sanna och Jane?

-Egentligen så sa jag ingenting, det såg bara ut som om du var i din egen värld, svarade hon och skrattade samtidigt som vi var på väg mot våra skåp.
-Men var är Sanna och Jane?

-De gick mot sina skåp, eftersom både vi och de börjar snart, svarade Ella och fortsatte att skratta.
-Men vad tänkte du på då? För det verkade som om du var i din egen värld, fortsatte Ella och blinkade med ena ögat mot mig.

-Inget speciellt, svarade jag och kollade ner i marken och rodnade lite.

-Det var Niall du tänkte på va? Frågade hon och puttade till mig lite retsamt.

-Kanske det du, vem vet? Svarade jag och öppnade mitt skåp eftersom vi nu var framme vid skåpen. Jag tog ut min engelskbok och vi började gå mot klassrummet eftersom Ella skulle ha samma lektion som mig nu, vilket jag tyckte var väldigt skönt eftersom jag orkade inte gå ensam med massa blickar på mig.

 

När skolan var slut åkte vi hem till Ella och Jane med tunga skolväskor. Det var visst dags att plugga en hel del idag. Tråkigt, men vad skulle man göra om man ville bli duktig och få bra betyg? Man kunde ju inte direkt sitta och slappa.

 

Vi gick in genom dörren till deras hus och gick direkt mot köket, vi alla satte oss ner förutom Ella som började att ta fram mackor och sånt så vi kunde få något i oss, alla verkade vara hungriga för vi slängde oss över mackorna. Men samtidigt som vi åt tog jag upp matteboken eftersom jag verkligen behövde plugga lite matte.

Efter vi hade suttit och pluggat, eller ja mest pratat och skrattat i en timme kände jag hur det vibrerade i min byxficka. Jag tog upp mobilen och såg att det var Niall som ringde, ett leende spred sig över hela mitt ansikte och jag reste mig snabbt och svarade. Men innan jag hann säga något började Niall att prata.
-Hej babe! Var är du? Du slutade ju för en timme sedan, sa ha och lät väldigt orolig.

-Hej, jag är hos Ella och Jane och du behöver inte vara orolig älskling, sa jag lugnt.

-Det är jag inte längre, inte nu när jag pratar med dig och jag saknar dig...tyckte det var längesedan vi träffades.

-Men vi sågs ju senast igårkväll? Svarade jag med ett leende.
-Ja, men vi sov inte tillsammans, och det lär vi inte göra nu heller när jag har fixat en lägenhet till dig och Sanna, jag kommer att sakna att ha dig hos mig när jag sover, sa Niall och han lät inte så jätteglad.

-Har du fixat en lägenhet till oss? Men jag kommer också att sakna det, men jag behöver inte alltid sova hemma, sa jag och rodnade. När jag hade börjat prata så gick jag ut från rummet så att ingen annan skulle höra vad jag sa.

-Ja, det har jag men ni får inte tillgång förrän imorgon, så du får sova hos mig inatt igen, sa Niall och lät lite gladare.
-Men du, jag måste gå nu. Vi håller på att plugga, men jag kommer hem ikväll, fast jag vet inte hur jag ska komma hem. Jag älskar dig, sa jag och log.

-Jag kan hämta er om jag får adressen och jag älskar dig med.

-Jag ringer dig när vi ska hem så får du adressen då, puss och hej.

-Puss på dig med, svarade Niall och jag la på.
____________________________________________________________________________________
Del 46 är här! Hoppas ni hade en bra nyårsafton! :) 
Tack för alla fina kommentarer som vi alltid får, vi blir så glada och tack för allt fint ni har skrivit i era motiveringar till varför ni vill ha en roll i novellen. Så nu ska vi sätta oss ner och välja vem som blir vinnaren utav rollen. 
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Jessica

åh en till del, yay!! ;) :D Hoppas Ella och jane är snälla, och inte bara utnyttjar dom!! :D Tack för att ni skriver så bra! :)

Postat av: Ellinor

wey hey! Niall är så gullig när han ringer sådär :D xx Hoppas ni hade det bra på nyår! <3

2012-01-01 @ 23:46:28
URL: http://ellinorhanssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså era noveller äger! men har liten fråga: hur gammal är alicia?

2012-01-01 @ 23:56:58
Postat av: Emmy

ny del! wiii! haha! hoppas ni har haft en bra början på 2012! <3

2012-01-02 @ 00:04:59
Postat av: emma

superbra ! :)

2012-01-02 @ 00:11:31
URL: http://Popoflove.devote.se
Postat av: Emelie

ny del! :D ni är grymt bra på att få en nervös asså.



ta även att checka min blogg och kolla vad jag har skrivit om eran novell här: http://emelliie.myshowroom.se/noveller-2/



hoppas ni hade en bra början på 2012

2012-01-02 @ 01:22:48
URL: http://emelliie.myshowroom.se
Postat av: Felizia

Grymt! :D

2012-01-02 @ 02:56:11
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Eve

yeah buddie!! skriv mer!! :) <3

2012-01-02 @ 11:02:32
Postat av: Ida

Jag kan inte fatta att man kan skriva så bra hela tiden! :D

2012-01-02 @ 22:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback