Enchanted by you - del 85

Amandas perspektiv

-Ja. Vi tänkte att vi möter upp dom så kanske ni kan fixa med maten? Ni älskar att laga mat, ellerhur?
-Det låter bra tycker jag, sa Julia medan jag tvekade lite.
-Tänk så gillar dom inte maten? Sa jag och Julia skrattade.
-Ge dig. Tänk om dom älskar det?

_________________________________________________________________________________________________________________
Julias perspektiv

När klockan var fem i elva gav sig killarna iväg. Jag, Amanda och Johanna var i full gång att laga mat och vi alla var nog lika nervösa. Vi hade bestämt oss för att bjuda på lite svensk mat – köttbullar, potatis och sås. Amanda tyckte vi var dumma som valde något så pass svenskt, som dom kanske inte skulle gilla men jag och Johanna försökte övertala henne om att dom skulle älska det.
-Är ni inte nervösa? Frågade Amanda samtidigt som hon stod vid spisen och stekte köttbullar.
-Nja.. lite, sa Johanna och jag flinade åt dom.
-Jag är inte alls nervös... du överdriver Amanda.
-Jo, jag gör nog det...

En timme senare var allt klart. Maten stod på spisen för att hålla värmen och vi hade dukat nere på uteplatsen där vi suttit igår också. Dock hade vi denna gång fått duka ett riktigt långbord. Det var vi tre, plus killarna. Killarnas föräldrar plus Louis fyra systrar och Nialls bror. Sammanlagt 23 stycken. Vi hade gjort mycket mat och vi hoppades att det skulle räcka.
Det knackade på dörren och vi alla stelnade till. Några sekunder senare kom nog killarna på att de faktiskt bodde här, så de öppnade dörren själv. Vi ställde oss så man såg oss när man kom in genom dörren. In kom allas föräldrar och jag kände igen de alla mycket väl. Var man ett fan så var man. Jag log lite svagt mot Harry och han log tillbaka.

Amandas perspektiv

Det kändes som det kom hur mycket folk som helst, men jag kände ju igen alla. Där stod Maura, Nialls mamma. Och hans bror, Greg. Hans pappa Bobby kom in sist genom dörren. Anne och Jay kände jag lätt igen eftersom jag sett många bilder av dem. Liam och Zayns föräldrar var svårast att känna igen. Särskillt Zayns då jag inte sett så jättemånga bilder på just hans föräldrar. Louis ställde sig bredvid mig och det gjorde mig lite mer säker. Fast jag var ändå nervös. Hans mamma gick fram till oss och hon log mot mig.
-Hej, sa hon och utan att jag var beredd kramade hon om mig.
-Hej, sa jag och kramade om henne också.
-Louis har allt pratat om dig. Amanda var det va? Jag nickade och log. Hade han pratat bra om mig?
-Han har sagt vilken fin tjej du är, fortsatte hon, precis som om hon läst mina tankar. Jag log ännu en gång mot henne. Bredvid henne stod två av Louis systrar. De två minsta.
-Hejsan, sa jag och log mot tjejerna.
-Hej, sa de lite blygt. Även om jag faktiskt visste vad de hette, så ville jag fråga.
-Vad heter ni då?
Louis mamma log mot mig och ursäktade sig för att gå på toa. Jag nickade mot henne och satte mig sedan ner på huk för att bli ungefär lika lång som tjejerna.
-Kan ni inte säga vad ni heter? Sa Louis och skrattade lite. Han satte sig ner på huk han också och la sin ena hand på en av tjejernas rygg.
-Daisy.
-Phoebe.
De båda svarade ganska tyst och när det väl svart ställde de sig intill Louis. Tvillingarna var väldig lika och jag dog lite inombords när Louis satt där på huk och var så söt och snäll mot dom. Syskonkärlek var något av det bästa jag visste.
Jag snackade lite med dom, eller mer med dom genom Louis, då tjejerna var lite blyga, men otroligt söta. Jag gick sedan och hälsade på allas föräldrar och det kändes faktiskt bra. Till sist skulle jag säga hej till Lottie och Felicite.
-Hej tjejer, sa jag och de båda log.
-Hej! Utbrast dom.
-Hur är det med er då?
-Bra!
-Vad heter du? Frågade Lottie lite osäkert och jag log.
-Amanda.
-Åh, vilket fint namn, sa hon och jag blev så glad.
Jag snackade ett tag med dom också innan det var dags för oss alla att gå ner till altanen och äta. Vi bad alla gå ut, så att vi kunde komma sist med maten.

Johannas perspektiv

När vi kom ner på altanen med maten vändes alla blickar mot oss. Vi satte ner skålarna på bordet och sedan satte vi oss ner. Jag hamnade mellan Niall och hans pappa. Mitt emot mig satt Liams mamma. Jag bestämde mig för att berätta vad det var för mat vi skulle bjuda på. Nervöst ställde jag mig upp.
-De blir lite svensk mat. Köttbullar med potatis och sås, sa jag och log lite nervöst. Jag kollade runt och mötte Annes leende, vilket fick mig att slappna av. Jag satte mig ner igen, stolt över att jag gjort vad jag gjort. Jag ville inte visa mig blyg, för jag älskade ju och träffa nya människor. Och killarnas föräldrar och syskon verkade hur snälla som helst.
_________________________________________________________________________________________________________________
Inte världens bästa del, men dagens andra. :)
Fick någon extra power pga era snälla kommentarer. Många av er som skriver att vi ska skita i "dumma" kommentarer och ni verkar förstå oss - inte lätt att veta hur man ska skriva för att alla ska bli nöjda.
Vi var iväg ikväll och snackade lite om vad folk kommenterat  och sen när vi kom hem läste vi alla nya kommentarer och allt kändes bättre. Ni vet verkligen hur ni kan göra oss glada! Fortsätt kommentera, ni är bäst!
Sen är det inte alltid lätt att skita i de negativa kommentarerna, man tar liksom åt sig. Men vi får många positiva kommentarer varje dag också, så i slutändan blir det positivt!
/Angelica & Johanna

Update:
Del 86 kommer förmodligen imorgon, 31/5. Ni fick trots allt två delar i tisdags, don't get mad. :)


Kommentarer
Postat av: stina:)

Jag tycker att ni har jättebra uppdatering!!!:D

2012-05-29 @ 22:19:14
Postat av: Ellen

Bästbästbäst som alltid!! :D

2012-05-29 @ 22:25:23
Postat av: Alice! :P

Bra!!

Blev sååååååå glad när jag såg att ett nytt kapitel kommit ut!! :D

2012-05-29 @ 22:30:48
Postat av: Amanda-Läs, Kommentera!

Gud vad nice :)

Kul att de gillade varandra.. Vill ha mer sexliv med Louis och Amanda..

Jag heter Amanda.. Har brunt hår.. Älskar Louis mest av alla<3

Mer av de xD Känns som jag<3

2012-05-29 @ 22:37:02
URL: http://novellonedirection.devote.se
Postat av: Ebba

OMG BLIR SÅÅÅ GLAD NÄR NI UPTD ÄLSKAR ENNA NOVELLEN MEN SKULLE GÄRNA VILHA HA LITE DRAMA MELLAN AMANDA O LOUIS

2012-05-29 @ 22:37:14
Postat av: Gabbe (tjej)

Älskar era noveller! Dom e sjukt bra! Ni e begåvade! <3

2012-05-29 @ 22:54:56
Postat av: olivia

Asså jag håller med dom som säger att ni ska skita i dumma kommentarer! Dom som skriver dom där kommentarerna kanske inte fattar att det är ganska svårt att ha en novellblogg. Först måste man lixom få alla läsare att vara nöjda, men det är sjukt svårt om man har många läsare för alla ställer ju olika krav! Och sen så tjatar alla om att man ska uppdatera, för kanske ett halvt år sedan började jag läsa novellbloggar. Då blev jag ganska besviken när dom inte uppdaterade, men dom sa till mig i ett mejl att jag kan starta en egen och se ifall jag själv skulle klara det. Så jag gjorde det, då fattade jag att man måste hinna med annat också. Som skolan, vänner & familjen! Så ni som klagar: starta en egen novellblogg och försög! Och om ni klarar det så kt iimponerad

2012-05-29 @ 22:56:07
Postat av: Alice

Hej! Först vill jag bara säga att det är en underbar novell fortsätt så här! Sen undrar jag om ni snälla skulle kunna länka min blogg? =) Puss&Kram!

2012-05-29 @ 23:31:21
URL: http://thosefiveboys.blogg.se/
Postat av: Hanna :)

Super bra :) <3

2012-05-30 @ 00:02:09
Postat av: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Så bra som vanligt!

2012-05-30 @ 07:08:53
URL: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/
Postat av: Olivia <3

Jag tycker att ni ska fortsätta strunta i de elaka komentarer ni verkar vara duktiga på det, men man tar ju åt sig lite gran i alla fall.. Jag ÄLSKAR eran novell.. Jag tycker att det skulle kunna bli lite drama med Johanna och Niall..

2012-05-30 @ 15:00:27
Postat av: ayya

Skit bra novell ni är bara bäst <3

2012-05-30 @ 16:56:17
Postat av: IKA

sjuuukt bra och alla som skriver elaka komentarer är bara avensjuka på att det är en sååå bra novell och dom vet att dom inte kan göra bättre själva

2012-05-30 @ 17:13:33
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/
Postat av: Lea

väldigt bra! keep going! :DD

2012-05-30 @ 17:35:04
Postat av: Magda

Jag älskar den här novellen! Tycker bara lite synd om Liam och Zayn, för dem verkar så ensamma, haha. I alla fall började jag läsa igår från början, så läste 48 delar på kvällen och idag kväll läste jag resten. Längtar redan till nästa del!

2012-05-30 @ 21:31:47
Postat av: EIOnovels.

Nytt kapitel uppe! Lämna gärna en kommentar och sprid gärna vidare till andra!



/Embla, Izabella & Olivia! xx

2012-05-31 @ 00:37:11
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man kan verkligen se att nu gillar att skriva noveller efs de finns folk som skjuter upp den hela tiden men de gör inte ni, ni gör den spännande och bra, så de tkr jag mkt om fortsätt dåds tjejer kram XxX <3

2012-05-31 @ 15:34:16
Postat av: Alice! :P

Typ vilken tid kommer nästa?? :)

2012-05-31 @ 17:28:08
Postat av: Elin

Heej!

Tycker att eran novell är jättebra! Bara det att jag bara har läst till del 22 än... Började läsa för ca en vecka sedan men internet låg lite nere i fyra dagar :( Ska försöka läsa ikapp så fort det går!

Ska länka er på min blogg nu. Skulle vara jättesnällt om ni kollade in den och kanske kommenterade någonting :)♥

Kram!:)

2012-05-31 @ 18:45:46
URL: http://elincardell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Längtar till nästa del!! Skulle vara en perfekt godnatt saga!:D



Puss & kram på er

2012-05-31 @ 20:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback