Let me be your last first kiss - del 4

 

 


Detta har hänt;

Och här stod jag i löpartights, en tjocktröja, håret uppsatt i en slarvig tofs och inte nog med det, jag var svettig och röd i huvudet, som man brukade vara efter en löprunda. ”Hej” sa jag och tittade ner i marken. Varför kom de just nu? ”Så, du bor här?” ”Mm” svarade jag ganska tyst. ”Brukar du träna?” fortsatte Louis och jag suckade. Varför skulle han fråga så mycket? ”Ja, ganska ofta” sa jag och började gå mot huset. ”Eyy, du?” sa han och jag vände mig om. ”Vad?”. ”Vill du hänga med oss senare?” ”När är senare?” sa jag och tittade på min mobil. Klockan var ett. ”Jag vet inte. Kan jag inte få ditt nummer?” Jag sa mitt nummer och han skrev ner det i mobilen. ”Tack” sa han och sedan gick jag in. 


När jag duschat, fönat håret och tagit på mig kläder plingade min mobil till. ”Hej, har du lust att träffas? Skulle vara kul att lära känna dig lite! / Louis.” Jag log lite för mig själv. Det var en vanlig tråkig söndag och jag kände att jag ville göra något. Inte bara sitta hemma och sega framför datorn. ”Visst. Vart?” skrev jag och sedan sparade jag Louis nummer i mobilen. ”Utanför ditt hus? Vi kommer nu!” Jag slängde iväg mobilen, tog upp sminket från min låda och sminkade mig på rekordtid.

”Jag går ut, och jag har mobilen med mig, som alltid” sa jag och smällde igen dörren innan någon hann svara. ”Hej” hörde jag Louis ropa och jag log. Jag var på lite bättre humör denna gången. ”Hej!” sa jag glatt och alla killarna log åt mig. Jag visste ju inte riktigt vad de andra hette, så det var lika bra att fråga. ”Vad heter ni egentligen? Jag vet bara dig Louis” sa jag och Louis skrattade till. ”Liam”, ”Zayn”, ”Niall”, ”Harry” svarade de efter varandra och jag log. ”Hej på er också! Så, vad ska vi hitta på?” frågade jag och alla funderade lite. ”Kan vi inte bara typ.. gå till ett café och fika? Snacka lite och lära känna varandra?” frågade killen som jag tror hette Harry. Eller Liam. ”Låter som en bra idé, men vart ska vi gå? Jag vet inga bra café” sa jag och Louis log mot mig. ”Jag vet, kom nu” sa han och vi började gå.

Vi kom in på ett mysigt café och det luktade så gott därinne också. Som vanligt beställde jag kladdkaka, med grädde och en varm choklad, det var standard för mig. Vart jag än fika ville jag alltid ha det. När jag tog upp mitt kort för att betala kände jag hur någon ryckte kortet ur min hand, jag fick en snabb känsla av panik och tittade mig omkring för att se vem som hade tagit det. Han med det lockiga håret, Harry tror jag det var han hette, tittade på mig, skakade på huvudet och flinade lite. ”Vad är det?” Frågade jag och fattade verkligen inte varför han skrattade, jag tittade mig runt omkring. Det var väl inte roligt att någon hade stulit mitt kort? ”Haha, du ser så rolig ut!”, utbrast han och började skratta ännu mer. Jag förstod inte vad det var med honom. Såg jag rolig ut? Tyckte han att jag var ful? Jag tittade ner i golvet, och mitt humör ändrades en del. Jag kände mig inte lika glad längre. ”Det var inte så jag menade Beth, din chockade min när Louis tog ditt kort, den var så himla rolig”, sa han och fortsatte skratta. Jag vände mig snabbt om mot Louis och tittade upp på honom ”Louis, ge mig kortet!”, sa jag lite smått irriterat. ”Nej, inte förrän jag har betalat med mitt kort”. Jag skakade bara på mitt huvud och sa emot. ”Jag kan betala själv”, men han gav sig inte och skulle tvunget betala för alla. Efter lite om och men gick jag med på det. Kassörskan log mot mig och jag log tillbaka. Och tackade Louis.

”Så, vart bodde du innan?” frågade Louis när vi satt oss ner. ”Liverpool” svarade jag och drack lite av min chokladmjölk, som var väldigt varm, men god. ”Ah. Varför flyttade ni?” ”Jag har ingen aning. Mamma och pappa bara bestämde sig för att göra det. Bara sådär” ”Jaha, men det är alltid kul med nytt folk här” sa han och jag log lite. ”Men, vart bor ni då?” sa jag och kollade mot de andra killarna. ”Jag bor i Holmes Chapel, Zayn i Bradford, Niall i Mullingar, på Irland och Liam i Wolverhampton” sa Harry och jag nickade även om jag glömt allt han sa lika snabbt. ”Men, vad gör ni alla här? Och, hur känner ni varandra?” Killarna kollade konstigt på varandra. ”Vad?” sa jag. Harry log åt mig. ”Ehm, har du hört talas om One Direction?” sa Louis, ganska så tyst. ”Nja... jag känner igen det” sa jag och kollade fundersamt på dem. ”Ah. Vi är One Direction” fortsatte han och jag förstod ingenting. One Direction. Jag tänkte efter lite och killarna såg lite förvånade ut att jag inte visste något. Men, sen slog det mig. Klart jag visste vem One Direction var. Det där populära bandet som alla snackade om, hela tiden. Men jag lyssnade knappt på musik, jag bara målade. ”Va?” sa jag och killarna skrattade. ”Jag är inte så insatt i musik och jag vet inte något alls om er. Bara ert namn, och så vet jag vart du bor Louis” fortsatte jag och killarna log. Det kändes som de tyckte det var skönt att träffa någon som inte visste ett dugg om dem. Jag hade ingen koll på vad för musik de gjorde, hur kända de var, fast jag gissade på att de var ganska kända och jag hade ingen aning om hur de var som personer. Fast de var väl som alla andra kändisar. Kaxiga, bortskämda, köpte allt nytt och bara tog allt för givet. Sådana personer gillade inte jag.

”Jag tror jag måste dra mig hemåt” sa jag när klockan började närma sig halv fem. Jag hade fått reda på mycket om killarna, och de hade fått veta en hel del om mig. ”Ja, det är väl dags för oss också” sa Louis och killarna nickade. ”Jag ska bara gå på toa först” sa jag och killarna nickade. Jag gick in på toaletten och till min förvåning var där en stor, hög spegel där jag kunde se hela mig själv. ”Varför är jag så tjock?” sa jag och suckade. Jag öppnade kranen och lutade mig över toalettstolen, stoppade in ett finger i munnen och spydde upp maten jag nyss ätit. 


 

Blev inte världens längsta del, men i alla fall något. Det händer ju inte så mycket, men tänk på att detta ändå bara är del 4! Även om vi inte får 50 kommentarer på varje del så ska ni veta att vartenda kommentar vi får gör oss väldigt, väldigt, väldigt glada. Ska försöka ta lite tid i helgen och svara på era kommentarer men under veckorna så är det skola, träning, äta och andas som gäller. Och skriva!

Om någon reagerar på det här med att hon spyr upp maten, det är absolut inget vi skriver för att uppmana folk till att göra det, absolut inte, men det är en sådan värld vi lever i. Dagens ungdomar är såhär. Vi vill spegla det och det är ett känsligt ämne, vi vet, men jag hoppas inte att någon tar illa upp eller något.
Till alla er tjejer där ute, ät och må bra. Vill ni gå ner i vikt, gör det på ett hälsosamt och bra sätt. ÄT mat och må bra. 

 

 


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Meeeer snälla!! Älskar er nya berättelse, skriv när ni känner för det men helst snabbt <3

Postat av: Ebba

Äntligen är ni tillbaka, har saknat er :)
Lite kritik bara - Det skulle vara jätteskönt om ni skulle kunna ta varje "replik" på en ny rad. Det blir mycket lättare att läsa, och det skulle inte förvåna mig om det blir lättare att skriva också ;) En annan sak är att novellen känns...stressad. Svårt att förklara, men det känns som om det händer så mycket, fast ändå inte... Hahah, jättesvårt att förklara. Men t.ex det med hur hon reagerade/fick reda på hela One Direction-grejen känns krystad. Älskar idén, bara små finslipningar. Men jag tycker det är bra att ni inte skriver 20 kapitel som bara handlar om henne. Det blir också långtråkigt. Ni är grymma! Xx

2012-11-29 @ 22:14:10
Postat av: Anonym

Åh älskar den! Hur bra som helst har vart in här och uppdaterat typ hela dan, blev jätte glad när jag såg att den kommit!
Längtar till nästa!
xx

2012-11-29 @ 22:21:03
Postat av: Nicole

Sjukt bra kapitel, längtar till nästa!! :) x

2012-11-29 @ 22:23:31
Postat av: Isa

Bra kapitel! :D

2012-11-29 @ 22:23:51
URL: http://onedirectionmyfanfic.blogg.se
Postat av: filippa

skit bra kapitel :)

2012-11-29 @ 22:31:38
URL: http://glennochkompani.blogg.se/
Postat av: Donja

Älskar novellen
Ni skriver som änglar
Skit bra kapitel :D <33

2012-11-29 @ 23:25:49
Postat av: Bella

vad bra älskar den till bara ha mer och mer

2012-11-29 @ 23:54:24
Postat av: Elif

Grym kapitel :)

2012-11-30 @ 06:10:26
Postat av: Melissa

Älskar orden nere i kursiv till. (: Perfekt budskap. Ni är underbara tjejer & er novell är sjukt grym! Lovin' it :D Kramar ♥

2012-11-30 @ 15:32:11
URL: http://onedirectionernovell.blogg.se
Postat av: Johanna

Sjukt bra älskar novellen :)

2012-11-30 @ 15:39:38
Postat av: Melinda

Så sjukt bra! Kan ni inte försöka lägga ut en idag också, skulle bli så glad! <3<3 Loads of love

2012-11-30 @ 15:55:23
Postat av: Hanna :)

åhh gud så bra ! :) <3
meeeeer

2012-11-30 @ 17:19:59
Postat av: Nadja

Vad roligt att ni är tillbaks igen! Älskar novellen, den är riktigt bra, och ni är grymt duktiga!!!<3

2012-11-30 @ 17:59:51
Postat av: Tilda

Riktigt bra del! längtar tills nästa! :)

2012-11-30 @ 18:42:19
URL: http://tildac.devote.se
Postat av: :D

otroligt bra!:D

2012-11-30 @ 19:33:56
Postat av: Ella

Bra! xxxx

Svar: Tack!! :D
Johanna Malmgren

2012-11-30 @ 20:23:08
Postat av: Nathalie

Älskar att ni är back on track! Längtar tills det börjar hända lite mer i novellen! Men det är klart att man måste bygga upp själva storyn först :D

2012-11-30 @ 21:41:20
URL: http://allweneedisoned.blogg.se
Postat av: Agge!xx

Så grymt bra :) kan inte vänta tills nästa :)

2012-11-30 @ 23:20:01
URL: http://onedforever.blo.gg/
Postat av: Lil

Åh så bra! Har verkligen saknat er, älskar verkligen era noveller^^

Äta bör man annars dör man haha

2012-11-30 @ 23:47:18
URL: http://kandisarinoveller.blogg.se
Postat av: Alva

Jag tycker det är skit kul att ni kommit tillbaka och är peppade på att skriva. Dessutom så skriver ni väldigt bra. Det enda jag har att säga är att ni borde skriva mer känslor och reaktioner i dialogerna om ni förstår vad jag menar..
Det blir lite som att dom snackar hela tiden och man reagerar ju olika på olika svar så jag tycker ni ska skriva dit det emellan om dom blev förvånade osv. :)

2012-12-01 @ 00:27:45
Postat av: Bethany

Amazing, its terrible that people do like that just beacuse they think that they are fat.. But anywas good i love it! ♥

Have a nice day sweetie ♥

hugs and kisses beth xx Mwaah! ;*

2012-12-01 @ 00:39:13
Postat av: Emma

Älskar det! Tack för alla era grymma noveller!:)<33

2012-12-01 @ 14:29:57
Postat av: Linnea E

Superbra! Uppdatera så snabbt som möjligt :)
Åh älskar att det är Louis som det handlar om i denna novell. Eller det verkar ju som det är så iallafall. Älskar Louis, och One Direction!
Jättebra iallafall! :)

2012-12-01 @ 19:49:39
URL: http://mydnovel.blogg.se
Postat av: http://novelldsweeng.blogg.se/

Alltid lika bra! Woop woop!!:D

Jag försöker skriva noveller också, kanske kan kolla in och ge kritik? :D

http://novelldsweeng.blogg.se/

2012-12-01 @ 20:33:16
URL: http://novelldsweeng.blogg.se/
Postat av: A

Novellen är awesome! Tror jag följer er på twitter sen ett tag tillbaka [@justamandaagain)? Visste inte att ni drev denna blogg förän idag ;)

2012-12-30 @ 19:57:29
URL: http://justamandaagain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback