2012-10-31
Kategori/Novell: Övrigt

Vill du ha en del av DIN novell publicerad här? Läs noga.

Som ni märker suger uppdateringen här och det är pga att vi inte har tid till att sitta och skriva en ny del varje kväll. Vi har tappar intresset lite och det blir inget bra om man inte tycker det är kul att skriva. Vi är så himla glada och tacksamma för hur stor bloggen var under en period och hur mycket beröm och bra kritik vi fick av alla er där ute som läser. Vi har valt att ta bort novellen vi påbörjade eftersom vi inte har tid att skriva. Det känns tråkigt, men that's it. Angelica går i nian och Johanna andra året på gymnasiet. Det är mycket som ska göras, mycket prov, läxor, inlämingar osv. Där emellan vill vi hinna andas och leva, träna och träffa våra vänner. Ni förstår, right? 

Det tar emot att sluta skriva och vi tänkter inte ta bort bloggen. Här finns tre långa noveller, och en av de är Sveriges absolut första novell om One Direction, även den som vi är mest stolta över, och vi tänker låta de finnas kvar här! 

Men, vi har en idé, som många av er kan uppskatta. Vår idé är att vi kommer publicera delar av andras noveller. Många av våra läsare skriver noveller och många säger att de fått inspiration av oss, vilket är oehört kul att höra, många frågar om länkbyte osv osv. Men, nu har du chansen att få synas på vår blogg! 

Vi gör detta för att vi vill ge ER chansen att synas med er novell. Eftersom vi inte har samma intresse längre så finns det många som förtjänar att få synas och vi vet hur glad man blir när man får mycket positiva kommentarer. Vi får se om hur många som tycker detta är en bra idé, men vi hopas kunna göra några glada! 

Vad behöver man göra för att få en del av sin novell publicerad på vår blogg? 
  • Skicka ett mejl till onedirectionnovell@gmail.com, bifoga den delen av din novell som du vill ha publicerad (vi tänker oss första delen av din novell).
  • Glöm inte att skriva namnet på novellen, ditt namn, din bloggadress och en liten motivering till varför du vill ha just din novell publicerad hos oss. 
  • Vänta på ett svar! Vi kommer försöka publicera alla noveller, dock ej om vi anser de som slarivgt skrivna osv. Vi kommer ge er ett datum då er novell publiceras. 

Det gör ingenting om ni har skrivit 2, 24, 50 eller 80 delar redan, vi gör detta för att fler folk ska hitta till er blogg/novell och vilja läsa. 
Vi gör detta för att vi vill ge ER chansen att synas med er novell. Eftersom vi inte har samma intresse längre så finns det många som förtjänar att få synas och vi vet hur glad man blir när man får mycket positiva kommentarer. Vi får se om hur många som tycker detta är en bra idé, får vi många mejl kommer vi fortsätta tills vi kanske känner att vi vill börja igen själva, annars vet vi inte vad som händer med bloggen. Kan hända att vi då och då, publicerar korta, små noveller som VI skrivit.