Everything about you - del 19

-Google maps! Sa han och jag flinade.
Det visade sig att det inte var så långt ifrån där vi var, så vi gick dit och när vi stod utanför lägenhetshuset blev jag lite nervös. Vad skulle hon säga? Tänk så ville hon inte att jag skulle komma. Det kanske var därför hon inte svarade? Det hade jag inte tänk på förrän nu.
-Liam.. hon kanske inte ens vill att vi kommer, sa jag och han han gav mig en seriös blick.
-Niall, kom nu. Han öppnade dörren till trapphuset och puttade in mig.
_____________________________________________________________________________________
Jag gick motvilligt in och jag kollade mot Liam som puttade till mig.
-Okej, ska vi åka hem igen? Han vände på stegen och öppnade dörren som precis hade stängt sig.
-Liam, jag fattar. Vi ska inte hem, kom, sa jag bestämt och han flinade mot mig.
Vi gick upp till våning 3. Där var tre dörrar och känslan av att Alicia faktiskt bodde innanför någon utav dörrarna kändes konstigt. 
-Vad heter hon i efternamn?
-Eh, Fridell, svarade jag och han nickade. Han kollade runt på dörrarna och pekade sedan mot den som var längst ifrån oss.
-Här! Jag nickade och tog ett djupt andetag. Jag kollade mot Liam som bara nickade mot mig. Jag knackade på dörren och hörde fotsteg inne ifrån lägenheten. Handtaget tryckes ner och jag mötte en kvinnas blick.
-Hej, sa hon lite surt och jag log.
-Ehm, hej.. är Alicia hemma? 
-Vem är du? Sa hon. Hon lät ännu surare och några sekunder senare stod även en man där. Förmodligen Alicias pappa.
-Niall, sa jag och de kollade fundersamt på mig. 
-Varför ska du ha tag i Alicia? 
-Jo, jag vill träffa henn..
-Så du vill våldta henne? 
-Va? Nej!
-Vad vill du?
-Jag träffade henne i London och..
-Va? Hon var där för att träffa ett band, inte för att träffa killar som sedan kommer hit, sa hennes pappa surt och jag började undra om det verkligen var rätt. Liam stod bakom mig och jag vände mig om mot honom och han bara puttade mig lite.

-Men, jag är Niall, från de bandet som hon träffade, sa jag och de började skratta.
-Och de ska vi tro på? Sa pappan lite surt och jag nickade. 

Alicias perspektiv


Jag hade nästan precis kommit hem från skolan och jag satte i min säng och läste i min biologi bok. Jag hade prov om en vecka och jag ville verkligen klara det. Jag hörde att mamma och pappa stod och babblade med någon, men jag orkade inte gå ut för att titta. Jag suckade och satte på lite musik, ganska lågt, för annars skulle mamma och pappa storma in och slå till mig eller något. Jag öppnade boken och suckade. Jag kunde ingenting. Mamma eller pappa kunde inte hjälpa mig och min syster kunde inte heller. Jag fick alltid klara mig själv, men det var mer synd om Sanna. Jag hörde att mamma och pappa stod var i dörren och snacka, men jag hade ingen ork för att gå ut och kolla vem det var. Jag kände att jag var ganska hungrig och jag var på väg att resa mig, men jag var riktigt trött. Istället la jag mig ner på sängen och tänkte tillbaks på helgen. Hur bra jag hade mått. När jag kommit tillbaka till skolan och berättat det hade ingen trott mig och helt plötsligt hade jättemånga från klassen sagt att de var världens största fans. Jag hatade det. Jag skruvde upp volymen lite och bara låg där, helt stilla och önskade att man kunde vrida tillbaka tiden.


Efter två minuter rycktes dörren upp och inspringande kom Sanna. Jag reste mig snabbt upp och Sanna som bara stod och hoppade och log som ett fån mitt på golvet kollade på mig.
-Kom! Nu! Utbrast hon och jag kollade på henne med en konstigt blick. Jag reste mig upp och lugnade ner henne, sedan satte jag henne på sängkanten.
-Andas, och säg vad du tänkt..
-Niall och Liam stå där utanför men mamma och pappa vill inte släppa in dom, sa hon riktigt väldigt fort. Hon andades knappt och jag gapade mot henne.
-Va? Niall och Liam vem?
-One Direction, pep hon till och jag hoppade upp.
-Va? Nej? Varför då? Vad gör vi här? Kom! Sa jag och drog Sanna med mig. Jag stannade snabbt till och kollade mig i en spegel. Jag rättade till håret lite och lugnade mig lite. Mamma och pappa vände sina blickar mot oss och jag drog upp dörren. Jag mötte Nialls blick och jag såg hur stor han log. Jag såg säkert ut som ett fån, men det spelade ingen roll just nu. Jag slängde mig i hans famn och drog in hans lukt.

Nialls perspektiv

När jag såg Alicia blev jag riktigt glad. Det gick faktiskt inte att beskriva. Det kändes precis som vi känt varandra riktigt länge, men att vi inte träffats på länge. När hon slängde sig i min famn kändes allt så rätt, och att se henne le gjorde mig varm. Hon var speciell, och jag gillade henne. Jag pussade henne lite lätt på kinden och när hon släppte taget om mig log jag mot henne. Vi sa ingenting, men det var som om vi sa ”hej, jag har saknat dig” till varandra. Hon kramade om Liam och jag gav Sanna en lång, varm kram.
-Mamma, låt dom bara komma in, sa Alicia surt och hennes mamma kollade på henne, utan att svara.
Alicia gick in, tog på sina skor och en jacka och sa åt Sanna att göra detsamma. När de var klara gick vi ner från lägenheten och satte oss på en bänk en bit ifrån.

-Varför kom ni hit? Frågade Alicia och log.
-Ville ni inte att vi skulle komma? Frågade jag snabbt och hon gav mig en seriöst min.
-Jo, såklart! Men, hur visste ni att vi bodde här och allt?
-Vi sökte upp dig, svarade jag och hon log. Jag kollade på Liam och han gav mig en menande blick.
-Jag blev så orolig när ingen av er svarade på sms, eller svarade när jag ringde. Plus, att ni inte har tweetat eller något, sa jag lite tyst och kollade ner i marken.
-Jag vet, förlåt. Men, när pappa såg våra mobiler tog han i sönder dom direkt och de låste vår dator. Vi har inte kunnat göra något. Men, våra föräldrar hatar oss och förlåt om dom var taskiga innan, men dom är bara så dumma i huvudet och jag vill bara flytta här ifrån, sa hon och även hon kollade ner i marken. Jag la min arm om henne och hon lutade sig mot mig.
-Och, vi får ingen mat här hemma typ, fyllde Sanna i och jag såg på henne hur dåligt hon egentligen mådde. Hon var 13 år, och hennes föräldrar brydde sig inte om dom. Jag ville bara få dom att må bra, dom förtjänade det bästa.
Vi satt kvar ganska länge och snacka. Tjejerna berättade ganska mycket om dom själva, och om hur dom hade det. Det gjorde mer och mer ont i mig när jag fick veta att deras föräldrar slår dom, att dom inte ger dom mat och att dom inte hjälper dom när dom behöver deras hjälp. Jag kunde ju inte säga vad dom skulle göra. Jag hade aldrig varit i den situationen, men jag förstod att det var riktig jobbigt för dom.

_____________________________________________________________________________________
För att NI kommenterade riktig bra på de senaste delarna så får ni en ny del nu! ..jag håller vad jag lovar! Och vi har sagt det förut, desto mer kommentarer, desto bättre uppdatering! Två delar på en dag brukar vi inte lyckas med, men här har ni! Vad tror ni kommer hända!? Det är kul att läsa vad ni tror kommer hända.. och vi älskar ju era långa kommentarer ;)
/Angelica & Johanna

Kommentarer
Postat av: Anna

OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!

Fett bar älskar novellen men dem måste få följa med till London eller nåt!!!!!!

Längtar skiiiiiit mycket till nästa del!!!!!!

2011-12-04 @ 22:16:11
Postat av: Jessica

Ni skriver hur bra som helst, ni får aldrig sluta!! :D Älskar det!! Hoppas ni skriver fortsättning snart :D

Postat av: Anonym

ÅÅh grymt bra!! :D

2011-12-04 @ 22:24:51
URL: http://linnfelicia.blogg.se/
Postat av: Sofia

OMG TÄNK OM HON FLYTTAR IN HOS NAJALLL? (smeknamn för niall) OMG :D Fast det kanske skulle gå för fort fram? OMG! hihi den är asgrym :D

2011-12-04 @ 22:25:55
URL: http://directionstorys.blogg.se/
Postat av: linn

jag blir så glad när jag ser att ni har uppdaterat! så sjukt bra novell! åh naill och liam måste bara ta med dom till london elelr något! vad som helst, dom kan inte bara lämna dom där, då kommer jag döö. super bra blogg och den blir ännu bättre när ni uppdaterar oftare! ;)

2011-12-04 @ 22:42:25
Postat av: Emmy

hon kanske följer med dem till london igen!! det skulle vart as kul!!

Men älskar eran bra uppdatering nu den senaste tiden!! <333

2011-12-04 @ 22:42:57
Postat av: Paulina

asså gud jag dör, så galet jävla jätte jätte bra ni är på att skriva, jag tror så klart att niall kommer hjälpa dom!! iii!! så bra! har så många tankar om vad som kan hända, emn det e iaf klart att niall hjälper dem ;)

2011-12-04 @ 22:44:45
Postat av: Linda-chan

Hon och Sanna följer med till London men då märker hennes pappa eller mamma det och stoppar de på något vis och slår de men sen hittar de på ett sätt att rymma och återvänder till Niall o Liam? Jag har fantasi...

2011-12-04 @ 22:50:08
URL: http://lindachan.blogg.se/
Postat av: emma

så himla bra:)

2011-12-04 @ 22:55:35
Postat av: becka

omg jag dör vill vet vad som häner nu hihi

2011-12-04 @ 23:15:00
Postat av: Nathalie

Asså guud!! Vad kommer att händaa!!! Älskart!! :)

2011-12-04 @ 23:18:39
Postat av: Julia

Aaah, måste ha näääääästaaaaaaa!!! Blir galen här asså!

jag tror (som typ alla andra här) att dom på något vi kommer följa me killarna till london! Men sen tycker jag att typ harry kommer börja gilla sanna men hon typ gillar en annan kille i skolan i london eller något sånt!

2011-12-04 @ 23:33:34
URL: http://onenewstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aaah, älskaaaa!

2011-12-04 @ 23:52:39
Postat av: yasmine

Åh,så Jävla bra! älskar den här NOVELLEN!!!!! & är Det bara jag som gråter medans jag läser? ehh... ASS GRYMMMMMMMMMMM <3

2011-12-05 @ 00:07:40
Postat av: samaa

hej tjejer eran novell eller blogg är jätte bra älskar er<3 puss

2011-12-05 @ 15:03:18
URL: http://bloglovin.se
Postat av: Emma<3

så grym men vill ha mer mer mer nuu! en underbar novel som liksom har ett budskap och som inte är som alla andras, bästa novellen ever !!

2011-12-05 @ 15:37:43
URL: http://missbiebe.soclog.se
Postat av: Malin <3

Bästa ever! :D Bra uppdatering oxå! <3 Fortsätt så! :)

2011-12-05 @ 15:52:15
Postat av: Saraa

OMGG vaaa braaaa! , hoppas Hon och sanna flyttar tillbaka med dom :D <3

2011-12-05 @ 16:47:09
Postat av: linn

bästa novellen!!

2011-12-05 @ 18:05:40
Postat av: N A D I A

galet bra x

2011-12-05 @ 18:19:02
Postat av: Eve

snäääääälla skirv mer snart?!?! <3

2011-12-05 @ 19:35:42
Postat av: Hanna

Gaaah bästa ju ! x

2011-12-05 @ 21:14:53
URL: http://augustiibaarn.blogg.se/
Postat av: mandy

så sjukt bra uppdatering!!! blir så glad när det nästan alltid är en ny del när man kikar in! ;) och jättebra del, hoppas dom går ut på stan, shoppar, lunchar osv ;)

2011-12-05 @ 21:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback