Någon som vill vara med i novellen? Läs detta!

Woho, någon av er kommer få vara med i novellen. Ni kommer inte bara få vara med i en del, utan ni kommer få vara med ganska mycket. Vad väntar ni på!?

~vi vill inte att ni kopierar andras "motiveringar", skriv er egen, kanske just er sticker ut ur mängden?~

OBS!
Glöm ej mejladress, så vi kan kontakta dig om just du vinner :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hmm, varför ska jag vara med i novellen.. :) Jag var nog inte med från början, kom nog in på del 6 eller 7, så det kan jag ju inte säga.. ;) Men vad jag kan säga är att jag verkligen älskar er novell och jag tycker ni skriver jättebra, den är helt beroendeframkallande. Dessutom försöker jag kommentera nästan varje del, och oftast en lite längre kommentar, eftersom jag vet att ni älskar långa kommentarer haha! :D Men även för att det finns massa att kommentera!! Det hade varit en sån häftig känsla att få vara med i novellen, nästan som om man hade varit med killarna i verkligheten!! Och jag hade längtat ännu mer att läsa er novell.. ;) Om ni låter mig vara med så kommer jag tvinga ALLA jag känner att läsa er novell!! ;) :D haha, puss på er! x

Postat av: Kim

Gud va kul att ni gör det möjligt för oss läsare att vara med i eran novell igen! Denna novell som ni skriver nu är sjukt bra! Man blir så tagen när man läser allt om Alicia och Sannas liv!



Jag skulle så gärna vilja vara med i eran novell för att jag tycker den är superbra helt enkelt! Jag har faktiskt följt eran blogg sedan i början på augusti och tycker att era noveller håller sjukt hög klass och dom är helt fruktansvärt bra skrivna!

Jag har varit med och försökt att vinna förut men aldrig lyckats så det vore en ära att får vara med i eran pågående novell haha! :)



Tack för att ni skriver så sjukt bra noveller! :) x

2011-12-29 @ 02:32:16
Postat av: Emelie

Jag har följt er sedan juni och har varit riktigt förvånad hur fast jag blev med den.

visst jag brukar inte kommentera men att läsa och skriva är något jag är väldigt bra på och vet hur mycket ni kämpar med att uppdatera för att det tar långt tid att skriva och att man har skolan att sköta med. jag tycker ni sköter er helt utmärkt med uppdateringen och ni har fått mig fast med era noveller och dom har blivit det jag läser på nätterna. som igår så var jag uppe hela natten och läste novellen om och om igen och det sitter jag och gör igen just nu.

Jag som antagligen precis hittat vem jag är som person börjar precis drömma stort igen efter en väldigt hård uppväxt med mobbning.

era noveller har faktiskt fått mig att inse att man kan faktiskt drömma och hitta sig själv igenom att sökt i sina drömmar.

jag håller även på att få min kompis att läsa er novell och hon ska få sin bok publicerad och det var hennes dröm och den gick i uppfyllelse.

jag älskar verkligen era noveller och dom har fastnat i mitt hjärta och det är ganska svårt eftersom jag inte är den som är den lättaste att få att fastna vid berättelser eftersom man har dyselexi och bara riktigt läst som en galning under 4 år och under dom åren har jag läst runt 200 noveller och än så har jag bara 10 st som jag riktigt har fastnat för och två av dom är era noveller. jag kan även glatt säga att jag har varit uppe 48 timmar och läst eran novell om och om igen och får inte nog.



så varför förtjänar jag att vara med i novellen?.



jo jag har läst era noveller sen början och har inte fått nog och fastnar jag för något så läser jag det länge. ni har räddat mig ur många sömnlösa nätter och era noveller har konstigt nog fått mig till att inse att jag har det bra och det är dax för mig att börja leva livet och inte sörja över hur mitt förflutna har varit.

nu är jag en av många i samhället som är i mot mobbning och våld. men saken är att jag försöker göra nått åt det och inte bara gå förbi och se någon lida för det knäcker mitt hjärta varje gång man ser någon må dåligt bara för att någon ska hålla på att vara elak och utsätta dom för mobbning. Det är inte det samhället jag vill att min lilla syster ska växa upp med eftersom hon sett mig lida för många gånger.

idag har min lilla syster en hälsosam stora syster som inte är mobbad längre, inte har självmordstankar och att jag faktiskt är lycklig igen och vågar leva.



ni fick nästan ett blogg inlägg som motivering förövrigt håller jag på att skriva ett inlägg om era noveller på min blogg eftersom jag tycker dom är så otroligt bra.

hoppas ni har en bra dag!.

//Emelie aka booksfordreamer på twitter.

2011-12-29 @ 03:31:31
URL: http://emelliie.myshowroom.se
Postat av: Emilia

Jag skulle vilja vara med för att jag har följt bloggen sen den startade och för att jag tycker att ni skriver fantastiskt bra :)

2011-12-29 @ 08:35:38
URL: http://wealllovelove.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hej! Jag tände direkt på eran tävling. Shit vad kul att ge oss läsare chansen att vara med i eran super novell. Jag ska erkänna, jag har inte följt bloggen sedan den startade, men jag har läst igenom "The way to my life" många gånger. Och jag måste bara säga att eran kvalité på kapitelnra sticker ut från andra noveller. Jag bara älskar sättet ni skriver på osv osv. Men en av anledningarna till att jag tror att jag kan vara en tillgång för novellen är att jag, alltså min karaktär, sticker ut ganska mycket från "dem vanliga tjejerna". Jag ser ganska annorlunda ut och det är något som jag har mobbats av väldigt länge. Har alltid haft en svart och kill-aktig stil vilket har lett till att jag kallas emo varje dag. Jag tror att om

Ni valde mig till er novell skulle folk inse att man får se ut som man vill och man ska

Ända bli accepterad. Detta är min motivering och jag hoppas den räcker hela vägen fram. Kramar från mig!<3

Ps. Min favorit i 1D är Zayn! .Ds

2011-12-29 @ 08:58:00
Postat av: Josie

Hej! Jag skulle jätte gärna vara med! Jag har inte läst den sedan Juni då den startades, men jag gick runt på Google och sökte på 1D noveller och hittade er! Ni skriver sjukt bra noveller!!! Jag längtar tills nästa! Jag hoppas att jag kunde få chansen att vara med! Skulle vara as kul och glad!! För att ni skriver ju så bra. Fortsätt med eran skrivande! Sluta inte!

God förutsättning och gott nytt år!! Mvh Josie Gao

Hotmail: [email protected]

Ps. Mejla mig om ni vill ha en bild!:)<3<3

2011-12-29 @ 09:59:06
Postat av: Emmy

Jag vill va med! för att jag kollar in på den här sidan minst 100 gånger om dan för att kolla om den uppdaterats. Jag säger till andra att läsa den och jag ÄLSKAR att ni skriver om Niall! :) älskar eran novell. :D

2011-12-29 @ 10:02:19
Postat av: Emmy

Hej!! Jag skulle skulle tycka att det var jätte kul att vara med i novellen!! Jag har följt novellen ända sen den starta och jag tycker båda novellerna har varit jätte bra! Det skullevara kul att få läsa om sig själv liksom XD hoppas ni väljer mig. Kram <33

[email protected]

2011-12-29 @ 10:45:54
Postat av: Rebecka

Rebecka, jag har brunt hår och brungröna ögon. Jag är alltid glad och har väldigt bra humor, jag skrattar åt de mesta faktsikt. Jag är ett stort fan av killarna och har varit de ett bra tag nu. Jag älskar alla killarna lika mycket, inte bara för att dom är gudar på att sjunga. Utan också för att deras personligheter är helt underbara dom med. Det skulle vara grymt kul att få vara med i eran novell eftersom jag är ett storr fan av den, och har följt den redan från början. Kram'

2011-12-29 @ 10:58:58
URL: http://mileyjustinstorys.blogg.see
Postat av: Eve

hej! jag skulle gärna vara med i er novell, för jag har läst den varje dag jättelänge och jag tycker att ni skriver helt fantastiskt. Såklart är det för att jag älskar killarna också. SKulle bli överlycklig om jag fick den chansen :) <3

2011-12-29 @ 11:20:02
Postat av: Victoria

Jag har följt den här novellbloggen sedan er första novell The Way To My Life. Och nu när jag ser att jag kanske han få chansen att vara med i novelllen så skulle det vara jätteroligt, för att jag är världens största 1D fan och jag är även ett stort fan av erat novellblogg! perfect match, right?! så snälla rara, låt mig vara med i novellen det skulle bli första gången i mitt liv som något sådant händer och det skulle pigga upp mig väldigt mycket här i vintermörkret.. och om ni vill veta så har jag världens crush på Harry.. hihi!

2011-12-29 @ 11:38:41
Postat av: Linda-chan

Hej,jag heter Linda, jag skulle gärna vara med i novellen, förra gången hann jag inte vara med för det var då jag började läsa era noveller här. Jag tycker jätte mycket om eran novell, den är så verklig att man verkligen vet hur det känns att vara den personen, hur den känner sig och hur den kommer reagera i situationen. När någon gråter hugger det till i hjärtat och det är så en novell är bra enligt mig. Jag vill veta hur ni kommer göra mig för en karaktär och det är väldigt spännande för jag är helt inne i den här novellen. I början började jag läsa den för det handlade om 1D men om det inte gjorde det utan om helt okända killar så skulle jag i alla fall bli helt fast i den och läsa den för den är så bra. //Linda <3

2011-12-29 @ 11:52:03
URL: http://lindachan.blogg.se/
Postat av: Emma Hammarberg

Okej, nu är det så att jag verkligen älskar One Direction och jag vet inte riktigt om jag har nått skäl till att få vara med, jag har läst eran novell sedan starten och jag älskar den verkligen, haha det känns som om att jag klickar upp den var 5:e sekund för att se om ni har skrivit något. Jag är inte en sån här människa som har tur i saker och ting, jag vinner aldrig saker om man säger så, jag har aldrig ens lyckats vinna 25kr på en trisslott eller något sånt så det skulle betyda mycket om jag vann och fick vara med... haha men det är livet, men min motiveing är att jag älskar killarna och att jag alltid kommer vara en del av den här familjen, jag kommer alltid stötta dom genom all! Jag har följt eran novell sen starten och jag älskar den, eller avgudar den rättare sagt haha...

Hoppas på det bästa nu då! :D

2011-12-29 @ 12:00:58
URL: http://eemmahammarberg.devote.se
Postat av: sandra

Hej tjejer! Måste bara säga att ni är grymt duktiga på att skriva och man fastnar direkt är helt beroende! Jag ville bara säga att jag hittade er novell en dag av en slump. Jag tror att ni blev länkade. Ni hade nog skrivigt 8 noveller då och jag bläddrade ner och började läsa den första hihi.. Efter det var jag hheelltt fast jag bestämde mig för att spendera hela dagen åt att bara läsa era noveller. Nu är jag inne mer än två gånger per dag för att se om ni hhar uppdaterat, ni gör ett så bra jobb!

Det skulle vara jätte roligt att få vara med i er novell eftersom att när jag läser den så känns det som att man själv är med i den eftersom att ni skriver så verklighetstroget. Om man sen läser sitt eget namn skulle de vara riktigt kul! Men även om jag inte vinner denna gången så hoppas jag på att göra det en annan. Ha det bra! Kram! :-)

2011-12-29 @ 12:20:58
Postat av: Frida

Heej! Jag bara älskar den här bloggen! Det är den bästa jag har läst (och jag har läst ganska många) Jag har inte följt bloggen sen Juni, men jag hittade den i november och läst alla inlägg. Jag vet inte om jag har nån jätte bra motivering, men jag skulle bli sjukt tacksam om jag fick vara med, för jag älskar killarna och det hade varit otroligt roligt att få läsa om "sig själv" snälla, jag ber, sluta aldrig att skriva! Är beroende!

Tack för att allt! Massor av kärlek till er! MvH Frida :) <3

2011-12-29 @ 12:22:37
URL: http://fridayfriday.blogg.se/
Postat av: Frida

Glömde visst min mejl address xD

Men här har ni: [email protected] :) <3 TACK

2011-12-29 @ 12:23:38
URL: http://fridayfriday.blogg.se/
Postat av: sandra

Oj mena att jag läste 18 delar hihi <3

2011-12-29 @ 12:38:04
Postat av: Hajrija

Heej!

Jag vill vara med i eran novell för att jag älskar verkligen eran novell jag följer den varje dag det skulle va en ära för mig om jag fick vara med. jag brukar aldrig vara så intresserad av såna saker men eran novell eller era noveller tog mig med storm!!

Jag har inte följt eran blogg sedan juni utan ända sen November men jag har kommenterat och läst alla delar av eran novell!

Det skulle vara kul att läsa om sig själv!:D Det var allt för mig!:)xx

2011-12-29 @ 12:38:13
URL: http://trefantastiska.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag älskar den här bloggen och har följt den sen den startades typ. Jag läser många olika novellbloggar men detta är en av dom få jag fortsätter. Och inte nog med det, ni två skriver så sjukt bra! Man blir liksom intresserad av novellen redan från kapitel 1.

Det hade varit jättekul att få vara med i novellen. Vem älskar inte One Direction och hur roligt hade det inte varit att få vara med som i en liten "dröm"? :D

2011-12-29 @ 12:44:22
URL: http://keepthemoment.blogg.se/
Postat av: Wanja

Vill gärna vara med;) har följt bloggen länge, puss.

2011-12-29 @ 12:47:29
URL: http://saadestoories.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag vill verkligen vara med i novellen!

Jag tror faktiskt jag har kommenterat det någon gång förut, jag har iallafall läst novellen sen kanske kapitel 4 eller något, men självklart har jag läst 1-3 också. Jag vet att det säkert är jättemånga som vill vara med & jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att just jag ska få den äran, mer än att det skulle vara skitkul, verkligen skitkul!

Tack för en asbra novell:)

2011-12-29 @ 12:51:42
Postat av: Sarah

Hej! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har varit med från början. En tjej rekomenderade eran novell till mig igår faktiskt. Så jag spenderade hela natten med att läsa den. Vet inte vad jag ska skriva, lite off men.. Jag vill vara med för att det skulle vara kul, aldrig fått vara med i någon novell så det skulle vara fantastiskt, faktiskt. Hoppas ni väljer mig och om inte. Grattis till den som blir vald! :) ♥

2011-12-29 @ 12:53:13
URL: http://hegotme.blogg.se/
Postat av: Daniella

Hej!Jag skulle jättegärna vara med, först för att er novell har varit en stor inspiration för mig att äntligen lyckats starta en egen. + Att jag älskar killarna sedan början på det här året. så allt är helt galet och hur roligt det är att läsa er novell om just dom och att ni skriver allt så fruktansvärt bra! + att jag har följt denna novell ett långt tag och jag tänker inte sluta, den är fatastisk, kram :) xxx

2011-12-29 @ 12:53:33
URL: http://onedirectionworld.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag skulle verkligen vilja vara med i novellen för JAG ÄLSKAR 1D!Dom har förändrat mitt LIV!!Jag tycker att dom är de 5 bästa killarna på hela jorden (jag vill gifta mig med Harry);)hahahaha!+så skriver ni dom bästa novellerna om 1D!!!!LOVE 1D!!!!!/Angelica<3

2011-12-29 @ 13:11:09
Postat av: klara hammar

Hejsan!

Jag skulle super duper gärna vilja vara med i novellen för jag läser denna varje dag och längtar alltid super mycket efter nästa del.

Sen så skulle jag tycka att det vore kul om ni valde mig för jag är nästan beroende av era noveller och detta är sanningen.

Av alla noveller jag läser så är denna den bästa och jag älskar den!

Ni verkar vara såna underbara personer och ni skriver otroligt bra,ni borde bli författare.

Man borde göra en bok av novellerna för att dom är så himla bra.

Det förtjänar ni.



Kram!!!!!! ;)

2011-12-29 @ 13:24:26
Postat av: Andrea

Det blir rätt svårt o skriva varför just ja ska få bara med.. men varför inte försöka? Varför just jag ska vara med är för att jag har aldrig varit med något liknande förut? jag har alltid otur när det gäller sånt här... aa hoppas ni fattar? hehe. Jag har stöttat killarna sen dem blir "kända" och har en otrolig kärlek till Harry.. det skulle inte vara fel att få drömma sig bort eller hur? jag har kärlek till alla killarna men jag har en speciell kärlek till Harry som jag aldrig kommer tappa. Jag har alltid velat dett så i helvete mycket!!! ja vet att jag inte är ensam om det men jag kan berätta en hemlighet.... jag gråter så fort jag läser det minsta om harry och jag vet att det inte är jag som han tänker på osv.. det tar död på mig att jag aldrig kommer få lära känna honom.. så det skulle vara as grymt mega snällt av er att låta just JAG vara med! LOVE YOU..

2011-12-29 @ 13:25:11
URL: http://teamtf.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag har lät båda ere noveller tills den senaste delen av EAY. Jag var tilloch med en läsare på blogspot.com. Jag älskar era berättelser och älskar verkligen killarna. Jag brukar alltid tävla i karraktärs tävlingar men brukar aldrig vinna :( När killarna var i Sverige fick inte jag åka och träffa dom. Jag har alltid velat vara med i en novell, och eran är en av mina favvo 1Dnoveller . Jag skulle DÖ ( inte dö men ni fattar ) om jag vann :( <3

2011-12-29 @ 13:29:47
URL: http://mydirectionstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har inte följt novellen sen början. Men häromdagen så satt jag och läste igenom ALLA delarna utan att ta paus imellan åt. Tycker att den är så grymt bra och jag verkligen älskar den. Är ett stort fan av One Direction.



[email protected]

2011-12-29 @ 13:41:01
Postat av: Nathalie

OJ! Detta kommer bli svart eftersom att jag inte har ett svenskt tangentbord och for att jag suger pa att skriva motiveringar...Men jag ska gora mitt basta! Okej jag maste borja med att saga att jag verkligen alskar novellen och det menar jag verkligen!Jag borjade att folja bloggen nar ni skrev pa ''Everything About You'' och sedan har jag varit fast for era noveller.Det ar latt och bara saga att man alskar den men det jag gillar med eran novell ar att den har en bra handling och pa natt satt kanns det otroligt verkligt och sattet som ni skriver pa ar perfekt!Det skulle vara super coolt att fa vara en del av en sa bra novell :)Jag forsoker alltid att kommentera kapitlena aven om jag inte vet vad jag ska skriva sa tycker jag att ni borde fa veta hur bra ni ar pa detta!! Ja det var val det jag hade att saga hoppas att ni forstar aven fast jag inte har ett svenskt tangentbord hehe ps.You go girls!! xD xxx

2011-12-29 @ 15:05:48
Postat av: matildalindgren

Nu ska jag vara 100% ärlig. Jag har läst sen del 10 eller något tror jag. Och Jag verkligen älskar eran novell, det är den bästa av alla noveller jag har hittat. Men eran tidigare novell var den jag hittade först, så undertiden jag läste den hann ni med en del stycken i den nya. Men iaf, jag tycker att jag borde få vara med för att jag mår väldigt dåligt i mitt liv just nu, mina föräldrar har nyss skiljt sig, eller aa, i augusti men det känns fortfarande inte så bra. Det känns bra när jag är hos mamma men inte hos pappa för jag har varit rädd för han sen jag var 4-5 år för det hände en sak då. Han tog stryptag på mig blandannat. Så skilsmässan är lite jobbig med tanke på att jag måste vara där ibland. Och i början på oktober fick vi reda på att min morfar har cancer, kronisk leukemi och han kommer dö, dom vet bara inte när. Och han är den enda jag har kvar förutom mina mostrar. Men det finns en sak som får mig att ta mig igenom varje dag, one direction. När allting hände så behövde jag vara för mig själv, och tänka. Så sedan i augusti har jag suttit och kollat igenom alla deras klipp och lyssnat på deras musik. Den hjälpte mig verkligen, Dom fick mig att le när jag mådde som sämst. Det var bara att koppla in deras musik i mina öron och alla bekymmer försvann. Mest borde jag nog tacka Niall. Jag har aldrig varit så besatt av någon som jag är av han. Bara bilder av han får mig också att må bra, och eran novell..Den hittade jag när jag mådde som sämst, och ist för att behöva tänka på allt som hände kunde jag sitta och läsa. Jag läste eran novell dag in och ut i en vecka, hela första novellen. Så jag skulle egentligen vilja säga tack till er, och one direction som har hjälpt mig så mkt. Men ja, jag har som sagt väldigt mycket otur i mitt liv och därför tycker jag att jag kan få vara med. Det kanske låter som jag skriver det här bara för att ni ska tycka synd om mig och ta med mig i novellen men det är verkligen inte så jag tänker. Men jag tycker ändå kanske att jag förtjänar att vara med. Och om ni inte tror mig, så står allt på min blogg som jag startade för att kunna skriva av mig. Men iaf så hoppas jag verkligen att jag kan ha en chans att få vara med nu, det skulle få mig att kännas så mycket viktigare här i världen.

Tack, för allt ni har gjort för mig utan att ni vet det, !



( förresten ska jag till london nästa vecka, och se om jag kan hitta en affich på niall, iih :D )



-matildalindgren, den jobbiga delen i ett tonårsliv.

2011-12-29 @ 15:29:34
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: Amanda Rosenqvist

Jag vill vara med i novellen för att jag har följt den här bloggen så länge jag kan minnas. jag har ingen aning när men när jag väl såg den här bloggen för första gången, när jag började läsa novellerna så blev jag helt fast. Du/ni skriver på ett sånt bra sätt och så detaljerat men ändå inte för mycket. Jag har aldrig fått chansen att träffa grabbarna, för lite pengar, kan inte ta mig till sthlm, föräldrar vägrar betala. Men att få vara med i en novell som handlar om dom så får man ändå känslan av att man träffar dom. Varje gång 1D kommer på tvn för reklam för deras skiva eller bara nåt så står jag och glor och dansar till dom, min familj tycker jag bara är konstig men de får mig att bli glad och jag sprudlar energi när jag hör eller ser dom. 1D betyder allt för mig, i vått och torrt så ställer dom alltid upp, i vilket humör jag än är på så fixar dom alltid det och gör det bättre. Jag blir bara glad hela tiden av dom och det är så svårt att förklara för dom betyder så jäkla mycket för mig. Allt dom gör, allt det knasiga, det roliga, det fina, allt, det gör mig bara så himla glad och deras låtar stärker mitt självförtroende. Jag lovar er det, mitt självförtroende ligger så långt ner på botten som det bara går men när jag lyssnar på deras låtar så höjs det bara mer och mer. Just nu så har jag ett riktigt big feta problem som jag knappt kan prata med någon, det är bara mina närmsta vänner(4-5 stycken) som vet om det här problemet, det är så stort att jag inte ens kan ta det med min familj. Men sen finns grabbarna också, med hjälp av dom, så är det som att problemet blir så litet att det inte är något stort problem längre, att man skulle kunna skrika det rakt ut bara helt random. Varje gång jag läser din/era noveller så föreställer jag mig alltid att det är jag som är den tjejen det handlar om, att det är jag som går hand i hand med Niall, kramas med Louis o.s.v, den enda chansen för mig att jag ska kunna träffa dom är genom noveller. någon annan chans har inte jag :( jag kan inte ta mig till sthlm för att jag har inga pengar, jag går fortfarande i skolan, första året på gymnasiet och av studiebidraget så får jag högt 500 kr och det behöver tonåringar till annat. Mina föräldrar behöver vi inte ens snacka om, det skulle aldrig kunna tänka sig att betala tåg och allt annat som behöver betalas. Mitt liv, min familjs liv är komplicerat. jag vet inte vad som händer i framtiden, jag vet inte om jag någonsin kommer få träffa de som gör mitt liv bättre i framtiden. men just nu, vid denna tidpunkt är jag nästan helt 100% säker att det inte kommer hända. så novellen är mitt hem hos dom just nu, den enda, helt enda chansen att träffa dom är genom noveller, genom fantasin. jag har bara deras skiva, vet ni varför, för att jag kan inte betala saker själv som jag vill beställa och mina föräldrar tänker inte betala. så med 1D så har jag bara en skiva, det finns så mycket annat jag vill ha från dom, jag har inte ens en enda affisch! mitt liv suger, jag vet. men jag ska inte låta dig/er sitta i evigheter och läsa så jag hoppas bara verkligen att jag får chansen att träffa dom, genom denna novell!



tack för mig och kram!

2011-12-29 @ 16:22:12
URL: http://arosenqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har följt er sedan juni och verkligen älskar er novell blogg och tycker att det skulle vara jätte kul att få vara med i en novell som ni gör eftersom ni e så sjukt duktiga :D

2011-12-29 @ 16:34:17
Postat av: Sanna Rådqvist

Jag var inte med från början, kom nog in på del 2 - 3, Men jag verkligen älskar er novell och jag tycker ni skriver jättebra, den är helt beroendeframkallande. vist det e många andra oå men er är bäst kan bara helt enkelt inte få nog av den

, tycker att det skulle vara jätte kul att få vara med i er novell <3

och så klart älskar jag ju 1D så det gör ju bara att det blir roligare :D

// Sanna

2011-12-29 @ 16:37:32
URL: http://bieberandsanna.devote.se/
Postat av: Looolloo

Varför jag skall vara med i novellen... Jag kan inte precis säga. "Jag skall vara med i novellen för att jag tycker jag skall vara det"

Och jag vet att det är många flickor som läser den här novellen som också skulle vilja vara med. Jag skulle nog själv vilja kalla mig för en av världens största directioner. Men det är klart att jag nog inte är det, även om mina kompisar, syskon, föräldrar, lärare, tränare jaa allt sånt säger att jag är det och att dom tror helt seriöst att jag kommer gifta mig med dom. Och jag har läst den här novellen så länge jag kan minnas. Jag låg hela nätter för att komma ikapp för jag blev så insatt iden. Och sen när den novellen tog slut så blev jag typ depp. Jag älskade den verkligen och du vet jag struntade t.o.m i läxor för att kunna hinna... Inte bra gjort av mig jag vet men jag blev så fast för det var om dom killarna jag älskar mest av allt. DOM som visar att livet faktiskt har en mening och inte bara gå och deppa. DOm har lyst upp min dag när jag har haft det jobbigt. Och det kanske inte betyder att det är jag som skall få en del i novellen. Men när man älskar 5 killar så sjukt mycket som jag gör så skulle det vara helt fantastiskt att läsa en novell där namnet Louise var men. Det skulle få mig att le varje gång jag läser denna novellen. Tror säkert att det finns folk som skulle förtjärnar en plats i novellen mer en mig. Men jag vill visa att alla har en chans att vara med och jag skriver detta med kärlek inte nått annat jag vill inte tävla om att få en plats jag vill ha en plats för att jag på nått sätt skall kunna träffa dom. Om jag aldrig kommer träffa dom på riktigt så vet jag i alla fal att jag har träffat dom här. Här i denna novellen. Och det skulle vara en liten dröm att få vara med här. I en av sveriges största novellbloggar.

Hoppas ni verkligen förstår hur mycket det skulle betyda för mig.

Även om jag nästan kav vara 100% säker på att det inte kommer bli jag Louise Rydberg som kommer få vara med i novellen, så skulle det vara en dröm om jag var det.



Vill bara säga att jag älskar novellen och det säger jag med kärlek och inte med fjäsk!! xoxo // Lou

2011-12-29 @ 18:28:54
URL: http://onedirectiontwodreams.blogg.se/
Postat av: Ida

Wow , när man ser alla andras kommentarer förstår man att man igentligen inte har nån chans. Men whatever :)



Jag kom igentligen precis in på denna bloggen. Men innan jag hittade bloggen hade jag läst några andra noveller på nån annan blogg. Men bara typ ett eller två kapitel. Och dom var inte min smak direkt. Men sen kom jag hit och jag läste typ 24 kapitel för att jag inte kunde sluta. "Everything about you" är den bästa novellen om 1D jag läst! You make me love them even more :D

Jag kommer faktiskt inte på något mer att skriva. Men jag hoppas du väljer mig :) Jag skulle hoppa runt som en galning om du gjorde de ;)



xxxx Ida <3

2011-12-29 @ 19:51:45
Postat av: Nea

Jättekul tävling !! :D



Varför just JAG ska få vara med i novellen? Jo, jag har följt denna novellen sedan ni startade den & innan dess satt jag två dagar i rad & läste ut The way to my life. Jag tänkte redan då att det hade varit så sjukt kul att vara med i din novell, men den var ju tyvär redan avslutad... Men sedan när ni började på en ny såg jag min chans, så jag frågade (som du säkert kommer ihåg) men du sa då nej, visst jag blev ledsen men absolut inte arg. Fortsatte läsa och bara älskar den. Om jag skulle få vara med i din novell så skulle jag inte direkt vilja spela någons tjej eftersom jag älskar alla killarna lika mycket. Jag skulle vilja vara Harrys syster och allas bästavänn typ? ah, du fattar. Men jag skulle också känna att det var på riktigt för när jag läser din novell, lever jag mig verkligen i i det och det känns så verkligt. Om JAG då skulle vara med i novellen så skulle jag dö så fort du skrev något om mig och killarna för det skulle kännas så verkligt. Du är grym, jag läser din novell varje dag och kikar in på bloggen var femte minut, och jag blir så taggad på att läsa så fort du har lagt upp en ny del. Det skulle vara underbart att vara med i denna novellen. Skulle skrika av lycka :D kram

2011-12-30 @ 15:27:58
URL: http://biebernovellen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har följt eran novell sen andra delen, och det är min favorit novell all times ! Jag brukar alltid gå in och kolla på eran blogg något av det första jag gör när jag går in på datorn och varje gång jag sr att ni har skrivit en ny del blir jag asglad och läser den direkt ! :)

Alla av killarna är mina favoriter, inte bara för att dom är så obeskrivligt snygga och sjunger som gudar, men jag älskar dom för vilka dom är och allt dom gör, och jag kommer alltid göra det ♥

Jag skulle bli överlycklig om jag fick vara med i eran novell, hoppas ni väljer mig ! :D kram :)

2011-12-30 @ 23:20:18
URL: http://augustiibaarn.bloggse
Postat av: Hanna

Juste, jag glömde skriva min mejl, men här har ni den ! :)

2011-12-30 @ 23:21:29
URL: http://augustiibaarn.blogg.se/
Postat av: Miranda

Bara så ni vet lite om mig så ska jag berätta. Kalla mig Mimmi eller Miranda, jag använder båda. Jag är en riktigt Stockholmsflicka och bor bara 20 minuter utanför staden. Har blå ögon & brunt, platt hår, fast jag önskar att det var lockigt. I två månaders tid har jag nu haft en crush på käre Louis Tomlinson som jag tycker är fantastisk och underbar på alla sätt. Ska inte börja skriva upp alla anledningar till varför jag gillar honom men han har lugnt den bästa humor och det absolut finast leendet. :)



Jag har följt eran blogg sedan några kapitlet in i Everything About You, men satt först 2 dagar i sträck och läsa igen The way to my life. Det jag tycker är så kul med att läsa eran berättelse är att men ser hur ni skriver bättre och bättre för varje gång. Eran uppdatering är också grym, känner alltid mig så glad när det kommer upp nytt kapitel! :)

2011-12-30 @ 23:39:44
URL: http://stripedcity.tumblr.com
Postat av: Ellinor

Jag är sjukt dålig på motiveringar. Tro mig. Jag vet aldrig hur jag ska börja en, men ge mig ett försök.



Ända sen ni startade novellen så har jag, om jag ska gå rakt på sak, varit helt förälskad i eran novell. Den är beroende framkallande. Den är verkligen det! Ni borde skriva det i eran header så de nya läsarna vet vad de ger sig in på. Man kan verkligen aldrig sluta läsa den! Erat sätt att skriva på. Jag vet inte hur ni kan vara så sjukt duktiga på att formulera meningarna, ni skriver så att det verkar verkligt. Ni skyndar inte in i novellen, utan tar det långsamt, och det är det jag älskar med den här! T.ex i den novell ni skriver nu om Niall och Alicia. Alicia är fattig, bor med sina föräldrar och sin lillasyster (Sanna). Hennes pojkvän dör och Alicia mår skit. Föräldrarna struntar fullständigt i henne och Sanna, och de har inte ens en aning om vilka One Direction är i början. Sedan, i typ det tionde kapitlet så är det den första gången Alicia & Sanna träffar dem. Ni rusar lixom inte in i att hon måste bli tillsammans med Niall på direkten. Ni har tålamod and I love it!



Jag förstår inte hur ni orkar uppdatera så ofta. Själv hade jag en novellblogg en gång men det höll inte så länge kan jag säga! Efter en vecka orkade jag inte uppdatera mer eftersom det är skit svårt att hitta på vad man ska skriva och det tar såååå lång tid! Men att ni pallar uppdaterar så himla mycket minst en gång per dag är så jäkla imponerande. Gooo girls! ;-)



Eran novell är den bästa jag någonsin har följt. Om jag ska vara helt ärlig så är det eran novell som jag först går in på när jag slår på datorn/ mobilen. Jag kollar alltid om ni uppdaterat med ett nytt kapitel. Typ varannan timme tittar jag in. Varenda gång jag ser att det är ett nytt kapitel upplagt så blir jag otroligt glad. Jag verkligen älskar era berättelser. Jag tycker att ni ska slå ihop alla kapitel någon gång och göra en bok av det. Den skulle verkligen bli riktigt grym, helt ärligt! Och jag skulle vara en av alla de tusentals människor som skulle köpa den.



Eran novell började jag följa när ni fortfarande skrev på bloglovin. Jag kommer ihåg att jag var inne på www.onedirectionswe.blogg.se, dom hade länkat till eran novell, jag checkade in första kapitlet och blev förälskad redan då. Det var i början av Juni tror jag som ni började skriva den första. Den handlade ju då om Harry och Sophie och dom var också otroligt gulliga tillsammans. Och ända sen dess, dvs. i ungefär 7 månader, så har jag varenda dag gått och längtat efter ett nytt kapitel. Jag och mina två bästa kompisar har ända sen dess frågat varandra ”vet ni om dem har dom uppdaterat än???”.



Jag tycker att jag ska få vara med i eran novell därför att jag, ända sen ni började har följt er. Ni har tagit in några läsare i novellen förut, och varenda sådan utmaning har jag deltagit i. Dessvärre har jag aldrig blivit intagen men det skulle vara väldigt roligt att få vara med. Det skulle vara sjukt kul att se mitt namn någonstans i texterna, och att det är min favorit novell gör saken ännu roligare. Eran novell känns lixom verklig på något sett, därför kommer det kännas som att jag är med på riktigt. Att jag kommer få umgås med de fem bästa killarna som alltid får mig att le (även om det bara är en berättelse höhö).



Tack för att ni läste min motivering och tack för ni gör sådana här utmaningar. Det gillar vi! :-)

2011-12-31 @ 17:58:09
URL: http://ellinorhanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback