Enchanted by you - del 53

Louis perspektiv

Plötsligt öppnas dörrarna och ut kommer personer som precis landat med flyget från Sverige. Alla känslorna bubblade inom mig och det kändes som jag skulle spricka. Jag ville nästa springa där ifrån och det kändes som nervositeten skulle ta över, men jag tog ett djupt andetag och sedan mötte jag Niall blick. Han la sin hand på min axel.
-Louis, lugna dig. Allt kommer bli bra.
Jag förstod inte ens varför jag var så nervös. Jag var kanske rädd, rädd för att förlora Amanda?

____________________________________________________________________________________
Jag kände hur alla känslorna bubblade över när jag fick syn på Amanda. Jag ville egentligen att allt skulle vara som vanligt, men förmodligen var allt mitt fel, eftersom jag inte vågat lita på Amanda. Jag visste fortfarande inte vad jag skulle tro. Jag ville tro på henne, men något konstigt inom mig sa att jag inte skulle det. Jag kunde se lyckan i Harry och Nialls ögon när Johanna och Julia kom springandes mot dom.

Nialls perspektiv

När jag såg Johanna sken jag upp som en sol. Hennes blonda, lite lockiga hår föll ner på hennes axlar och hennes blåa ögon gjorde mig nästan knäsvag. Julia och Johanna gick fort mot oss, medan Amanda valde att ta det lite lugnt. Jag log stort och mötte Johannas blick. Hur mycket kunde en blick säga, egentligen? Bara två sekunder senare hade jag Johanna i min famn. Det kändes så bra. Att äntligen få krama om henne och få känna hennes doft. Jag kramade om henne hårt och jag ville inte släppa taget. För några sekunder kändes det som det bara var vi på flygplatsen.
-Jag har saknat dig, riktigt mycket, viskade jag i Johannas öra. Det hade inte gått sådär jättelång tid sen vis sågs senast, men tillräcklig lång tid för att känna en stor saknad.
-Jag har saknat dig med, viskade Johanna tillbaka och jag tryckte henne mot mig. När jag några sekunder senare släppte taget om henne gav jag henne en puss på näsan. Hon rodnade lite och jag log.

Harrys perspektiv

När jag fick syn på Julia log jag riktigt stort. Under tiden i Sverige hade jag verkligen gillat henne, riktigt mycket, men under tiden här hemma i London, utan tjejerna, hade jag faktiskt funderat på om jag gillade Julia så mycket. Men nu kom alla känslor tillbaka. Mitt leende var allt annat än falsk. Att få se henne igen gjorde mig varm inombords och jag möttes av ett stort leende.
-Hej, sa hon. Hennes pigga röst gjorde mig ännu gladare och jag omfamnade henne.
-Hej, sa jag och tryckte henne mot mig. Hennes hår nuddade vid min hals och jag drog in hennes doft. Det kändes underbart att äntligen få krama om henne. Jag gav henne en lätt puss på kinden och hon log mot mig.

Amandas perspektiv

Julia och Johanna sprang iväg från mig. Självklart kunde jag se killarna och jag log lite för mig själv när jag såg hur glada Julia och Johanna blev. Sen kunde jag ju inte låta bli att le när jag fick syn på Louis. Den perfekta killen som jag älskade. Han stod bredvid Liam och Zayn. Alla tre hade stora leende och jag såg att Johanna och Julia även hälsade på dem. Jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Egentligen vill jag göra samma sak. Bara springa fram till Louis och krama om honom. Som om inget hade hänt. Som om allt var bra. Som om Marcus inte kysst mig. Men jag kunde bara inte. Jag visste ju inte ens vad Louis tyckte om att jag ens följde med hit. Han tyckte kanske bara det var onödigt? Men, han hade i alla fall kommit hit till flygplatsen för att möta oss. Eller kanske mer för att möta Johanna och Julia? Jag suckade för mig själv. Jag insåg samtidigt hur mycket jag verkligen älskade honom. Han stod där, rakt upp och ner och såg hur snygg ut som helst. Varför Marcus, varför? tänkte jag.

Jag stod nu framför de fem killar som förändrat mig. Jag stod här framför mina absoluta idoler, men ändå mina bästa vänner. Det kändes så konstigt. Även om jag faktiskt var bästa vän med killarna, så var dom fortfarande mina idoler. Men det var inte det jag skulle tänka på nu. Vad jag behövde tänka på var hur jag skulle göra. Skulle jag våga krama Louis? Inom mig var det blandade känslor och tankar. En tanke sa att jag bara skulle gå fram till Louis och krama om honom medan en annan sa att jag borde ta första flyget hem. Jag suckade. Det var nu eller aldrig. Jag tittade upp och mötte Liams blick. Hans fina leende smittade av sig på mig och jag log. Louis, som stod till höger om Liam, tog ett steg fram och sträckte ut sina armar mot mig. Jag velade i en sekund, men jag kunde inte låta bli. Jag tog ett steg mot honom och vi möttes i en kram. Inte världens mest romantiska kram, men det var ändå en kram. Ingen av oss visade något, men det kändes ändå skönt på något sätt. Kanske att kramen kunde föra oss vidare? Så vi kanske kunde snacka med varandra? Det var det vi behövde. Jag gav alla killarna varsin kram, men jag sa inte så mycket. Stämningen var inte den bästa, men ändå kändes det skönt. Jag såg fram emot veckan vi skulle spendera här, för om jag kände oss alla rätt så hade vi alltid kul tillsammans. Det gällde bara att snacka med Louis först.
____________________________________________________________________________________
Del 53, hope u like it.
Imorgon åker jag (Angelica) iväg och är borta tills söndag, vilket innebär att jag inte kan skriva på hela helgen. Jag har själv ansvarat för uppdateringen hela denna veckan, och jag tycker själv jag lyckats bra eftersom ni fått en del varje kväll. Under helgen kommer Johanna ansvara för skrivandet, och jag hoppas att hon inte gör er besvikna, haha. Kommentera mycket nu (vilket ni varit riktigt duktiga på denna veckan!) så tror jag att Johanna skriver minst två delar i helgen
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Johanna <33

Jättebra :)<3

2012-04-12 @ 22:47:17
Postat av: Matti

Super bra del!:), hoppas att det blir bra mellan Louis & Amanda. Som sakt jätte bra novell!:)

2012-04-12 @ 22:48:30
Postat av: Malin

jätte bra, kan inte AMANDA baara gå fram och kyssa Lou lite sådär spontant?

2012-04-12 @ 23:28:11
Postat av: Louise

Superbra! :)

2012-04-12 @ 23:45:16
URL: http://onedirectionsnovells.blogg.se/
Postat av: Ranin

Super bra novell ! Blir jätte glad varje gång jag ser att ni lagt upp en ny del ! Ni skriver otroligt bra !<3

2012-04-13 @ 00:02:03
Postat av: Anonym

2012-04-13 @ 01:19:06
Postat av: Anonym

Loui måste nu förlåta henne asså denna novellen är bäst!!!!!!!

2012-04-13 @ 01:19:58
Postat av: Josefinestylesssss

Så bra!!! Hoppas verkligen att det löser sig med mellan Louis och Amanda :)<3

Btw, har börjat skriva på en 1D novell:

Onednoveller.blogspot.se

Skulle bli sjukt glad om någon skulle börja läsa :)

2012-04-13 @ 01:32:52
URL: http://onednoveller.blogspot.se
Postat av: M

Du är så duktig på att skriva! :))

2012-04-13 @ 01:44:23
URL: http://onednovelll.blogg.se/
Postat av: Anonym

lyckan som uppstår när ni har skrivit

2012-04-13 @ 02:49:53
Postat av: ebba

superbra ! Men nu vill man se lite vad louis tänker om kramen !;)

2012-04-13 @ 09:50:24
Postat av: Mirja

Asbra!

2012-04-13 @ 11:25:00
URL: http://mirjastylinson.blogg.se/
Postat av: Dafina

Heej! Denna novellen är ASS bra ! Snälla kan du följa mig på bloglovin ! Bara så du vet så följer jag dig men skulle bli jätte glad om du följde mig tillbaka! Tack !:)

2012-04-13 @ 15:50:47
URL: http://dafinaz.blogg.se/
Postat av: sofia

as bra!! men kan inte amanda gå fram och kyssa louis å bara visa hennes känslor för honom :)

2012-04-13 @ 16:51:24
Postat av: Matti

Lika bra som alltid:)

Läs gärna våran novell blogg, 3 pågående noveller:9

2012-04-13 @ 17:09:33
URL: http://novelller.devote.se
Postat av: Agnes

Super bra! Skulle vara kul om ni ville läsa min novell. www.onedirectionstoryblogg.blogg.se Kram :)

2012-04-13 @ 21:03:43
Postat av: stefanie

ÅHH SÅ BRA! kan inte vänta på nästa del :o!!!

kika gärna in på min imagines blogg :)

http://1dimagen.devote.se

2012-04-14 @ 13:41:20
URL: http://1Dimagen.devote.se
Postat av: Julia Grankvist Payne

Det var skit bra! Haha, hoppas del 54 kommer snart :D

2012-04-14 @ 14:18:30
URL: http://juliagrankvist.devote.se
Postat av: Izabella

Åh, vad bra! Vill ha del 54 nu! :D Hoppas du skriver snart. :D

2012-04-14 @ 17:14:37
URL: http://diaryofbella.blogg.se/
Postat av: Maya

Gud, jag hoppas verkligen det blir bra mellan Lou och Amanda!Som alla andra :3 Och du skriver sjukt bra! <33

2012-04-14 @ 22:58:32
URL: http://mylifesstory.devote.se/
Postat av: Anonym

Grymt bra!!

2012-04-14 @ 23:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback