Enchanted by you - del 61

 

Nialls perspektiv

När vi ätit upp frukosten satt vi kvar i soffan. Jag satt i hörnet av soffan med Johanna i mina armar. Hennes blonda, lockiga hår kittlade mot min hals och vi flätade ihop våra händer. Hon kollade mot mig och våra läppar möttes i en perfekt kyss. För några sekunder drömde jag mig bort till ett varmt land, på en strand med Johanna, men jag var snabbt ute ur mina tankar.

-Jag älskar dig Johanna, sa jag tyst. Nästan viskade.
-Jag älskar dig också, sa hon. Jag kramade om hennes hand och bara njöt av att känna hennes doft. Hon var min. Jag ville visa upp henne för hela världen, och bara berätta för alla hur mycket jag älskade henne.

_________________________________________________________________________________________________________________
När vi hoppade på sightseeing  bussen var där inte så jättemånga folk, trots att det var en perfekt dag för att åka på en sightseeing tur. Det blåste lite lätt och några moln täckte den annars blåa himmelen. Det var inte kokande varmt, vilket var bra. Jag och Johanna satte oss bredvid varandra i den röda dubbeldäckaren som vi klivit på. Johanna kollade runt sig och såg väldigt glad ut där hon satt.

-Har du varit här tidigare? Frågade jag och Johanna skakade på huvudet.

-Nej! Sa hon och jag log.
-Inte? Då måste vi ju åka London Eye. 

Johanna nickade ivrigt och jag skrattade åt henne. Jag la min hand på hennes lår och hon log. Bussen började rulla och en vind blåste förbi oss. 


Några timmar senare hade vi besökt en del av alla sevärdheter i London och nu var det dags att ta en tur i London Eye. Jag hade inte åkt här på väldigt länge och det kändes kul att denna gång få åka med Johanna, och de andra tjejerna. Jag hade märkt att Amanda och Louis blivit vänner igen, eller kanske mer än så. Dom hade gett varandra små pussar hela tiden, när dom trodde att ingen annan såg, men i själva verket såg de flesta. Jag var inte sämre själv. Jag hade lyckats pussa Johanna ett flertal gånger och hon verkade inte ha något emot det. Jag tog tag i hennes hand och hon log stort mot mig. Samtidigt kunde jag se i hennes blick att hon oroade sig för något.

-Vad är det? Frågade jag och hon skrattade.

-Det är högt..., sa hon och kollade upp. Jag log ett lätt leende mot henne och la min arm runtom henne. Jag drog henne mot mig och pussade henne på pannan. 

-Det är inte farligt! Och, jag är med dig, sa jag och hon nickade. Jag lutade mig mot henne och pussade hennes mjuka läppar. 

Vi vände oss mot de andra och när vi mötte deras blickar sa dom alla ”aww” i kör och jag log lite försiktigt mot dom. Bara några sekunder senare såg jag hur Harry pussade Julia och denna gången kunde även jag och Johanna vara med i kören som sa ”aww”. Vi alla skrattade och sedan började vi snacka om allt och inget. 



Plötsligt vände sig tjejen framför oss sig mot mig och hade världens största leende.

-Skulle jag få kunna ta en bild med er? Sa hon tyst och jag nickade.

-Självklart! Killar, kom, sa jag och alla killarna gjorde som jag sa. Johanna tog tjejens kamera och tog en bild. Tjejen log riktigt stort och vi alla gav oss en kram, sedan ställde hon sig framför oss i kön igen. 

När vi var högst uppe i London Eye kysste jag Johanna, samtidigt som Louis kysste Amanda och Harry kysste Julia. Vi alla skrattade åt Liam och Zayn som inte hade någon att kyssa. Amanda, Julia och Johanna, som varit stora fans sen innan, tvingade Liam och Zayn att pussa varandra. 

-Kom igen! Vi tar en bild och alla fans kommer älska det, sa Julia och Liam skrattade. 

-Kom igen! Utbrast Amanda och vi andra instämde.
Liam tog ett stadigt grepp om Zayns huvud och det hela slutade med att både jag, Louis, Amanda, Julia och Johanna hade en bild på när dom kysstes. Vi skrattade åt våra bilder och det tog ett tag innan de faktiskt tillät oss att lägga upp bilden på twitter. Ingen av dem var direkt glada och när vi sa till dom att det var deras egna val att ens pussa varandra, så skyllde dom allt på Julia och Amanda. 


Vid fem tiden var vi hemma i våra lägenheter. Vi hade bestämt oss för att laga mat tillsammans i Liams lägenhet vid klockan sex och efter en hel dag ute ville jag ta en dusch och fräscha till mig innan det var dags att spendera kvällen med resten av gänget. Förutom Zayn. Han hade tydligen bestämt träff med en kompis. Vem kompisen var visste jag inte. 



Johannas perspektiv


-Jag går och duscha, ropade Niall från hans rum och jag nickade, men kom snabbt på att han inte kunde se mig. 

-Okej, jag tittar på TV så länge, ropade jag tillbaks. Jag satte mig i soffan, och innan jag slog på TV:en gick jag in på twitter. Jag skrev en snabb tweet, ”Had a funny day today, so much fun with my favorite friends!”. Jag och Niall hade inte riktigt gått ut med att det var vi, men det hade väl varit svårt att missa om man sett oss ute i London. Jag var nog lite rädd för det. För att alla fans skulle hata mig ännu mer och tweeta mig dumma saker. Jag förstod att dem kanske vara avundsjuka, men att skicka hat var lite väl. Men det kändes tryggt att ha Niall vid min sida. Och de andra killarna, plus Amanda och Julia. 



Jag slog på TV:en och bläddrade igenom alla kanaler. Min mobil plingade till och det var ett sms från Julia. ”Skulle vi vara i Liams lägenhet? Eller?...”. Jag skrattade för mig själv. Det var typiskt Julia, och Harry för den delen. Att dom aldrig kunde lyssna på vad man bestämde? ”Ja, klockan sex! :)” skrev jag och la ner min mobil. Jag kollade upp på TV:en och såg en bild på Zayn. Mitt hjärta hoppade till. Reporterns ord fick mig att frysa till is.

-Zayn, i det stora pojkbandet One Direction, har råkat ut för en olycka och är allvarligt skadad. 
Vad skulle jag göra? Niall stod i duschen och det fanns ingen annan i lägenheten. Jag kände hur jag fick mer och mer panik. 

-Niaaaaaaaaaaaall! Ropade jag och gick mot badrummet.
_________________________________________________________________________________________________________________
Efterlängtad del eller?
Vad tror ni kan ha hänt Zayn?
Glöm inte att kommentera mycket, för ni vet ju att vi gillar låååånga kommentarer eftersom vi blir så peppade av det, men alla kommentarer är värda lika mycket! :)
/Angelica & Johanna

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Ååååh vad bra!! Hoppas att det hettar till lite i badrummet med niall och Johanna.. ;)

2012-04-25 @ 22:58:23
URL: http://mpnyberg.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Ååhhh nej!

Kom med en ny del snabbt så jag slipper gå och oroa mej haha;)

2012-04-25 @ 23:22:56
Postat av: L

Ohhhhh nej!!! Älskar er nya layout och allt :) UndraR hur långt det är kvar på novellen?? Vill inte att den ska sluta :(( såå bra!! Men fixa ngn till Zayn nu och vad ni än gör: DÖDA HONOM INTE

2012-04-25 @ 23:22:58
URL: http://lillanovelllen.blogg.se/
Postat av: Elin

Oj, detta var ett kapitel värt att vänta på! Längtar lagom mycket tills nästa kapitel nu ju!

2012-04-25 @ 23:23:30
Postat av: Sofia

Jätte bra! Hoppas nästa del kommer upp snart! Vill veta vad som hänt med Zayn ju!!:) tycker ni är väldigt duktiga som skriver den här novellen, jag förstår att det är roligare vissa dagar än andra. Men jag vill bara säga TACK för att ni skriver den!:D <3

2012-04-25 @ 23:24:42
Postat av: emma

så bra!

2012-04-26 @ 00:18:02
Postat av: johanna

Hej, jag älskar allt som ni skriver. Så det har gjort mig beroende så jag hoppas att det blir många delar och att nästa del kommer ut snart :)

2012-04-26 @ 06:15:38
Postat av: Fanny

Längtar till nästa del!:)

2012-04-26 @ 06:33:12
Postat av: One Direction Diary

Åh, alltså jag älskar eran novell och nu blir jag ju så himla nyfiken på vad det är med Zayn. Skriv nästa del fort tack! :D

2012-04-26 @ 06:44:41
URL: http://oneddiary.blogg.se/
Postat av: Anonym

bubben:(

2012-04-26 @ 06:47:22
Postat av: moamalik

NEJ INGET FÅR HÄNDA MIN BEBIS ZAYN NEJ WÄÄÄÄH OM NÅNTING HÄNDER ZAYNIE...

2012-04-26 @ 07:07:59
URL: http://moabestarodin.devote.se/
Postat av: Tilda

ååååh!! Så kan ni ju inte sluta!! :/// :o <3

2012-04-26 @ 07:12:24
URL: http://onednovell.webblogg.se/
Postat av: Fanfic1d

Guuud vad braa! Ni måste skriva mera idag!

2012-04-26 @ 07:18:52
URL: http://fanfic1d.devote.se
Postat av: Gabriella

Oooh noo Zayn! Grymt kapitel!! :D

Postat av: Izabella

Undra vad dom har hänt. :o bra i alla fall, längtar till nästa!

2012-04-26 @ 07:31:38
URL: http://diaryofbella.blogg.se/
Postat av: Mathea

Nej.... !!! Ni kan ju inte bara sluta sådär.. Åh herreegud sitter i min taxi och läser och när jag läste tappade jag helt hakan. Ceep up the good work!!!!

2012-04-26 @ 07:39:46
URL: http://aonedfanfic.blogg.se/
Postat av: Julia

HERREGUD! Zayn, min baby boy :(

Blev nervös nu!! Riktigt bra skrivit :)

2012-04-26 @ 07:55:12
Postat av: Emma

Jättebra! :)

2012-04-26 @ 08:32:40
Postat av: Emmy

Nejj, vad har hänt Zayn! :O

Värsta gulliga förhållanderna dom har! Jag blir lite avunsjuk, speciellt på Julia som har Harry... Harry är min pojke! :'(<3



Haha men iallafall, jag hoppas att det kommer mer på denna underbara novell! :D<3

2012-04-26 @ 08:36:45
Postat av: Hanna

Beroende av novellen! Kan inte vänta tills nästa kapitel! :)

2012-04-26 @ 14:45:28
Postat av: Anonym

NEJ! INGET FÅR HÄNDA MIN ZAYN!!

2012-04-26 @ 15:48:48
Postat av: Carroli

NEJ! NADA! FUCK INGET KAN HÄNDA MI NOVIO ZAYN!! :(

2012-04-26 @ 15:49:29
Postat av: Victoria

Noooooooo! Hoppas nästa kapitel kommer snart, jag menar så jag kan sova ordentligt i natt... ;D

2012-04-26 @ 16:03:33
URL: http://victoriasdiiary.blogg.se/
Postat av: Filippa

Jävligt bra! Är beroende av novell! Haha, skrek till när jag såg att Zayn hade råkat ut för en olycka! :) Kan inte vänta tills nästa del! :D

2012-04-26 @ 16:52:35
Postat av: Gina

Herregud! Zayn!!! Ni skriver ju hur bra som helst! Spänningen ökar för varje del ja läser :) Kan inte vänta till nästa del! Skriv snabbt! ;)

2012-04-26 @ 17:54:46
Postat av: Jennifer

Heeeeejj!

Sjuukt bra blogggggg

2012-04-26 @ 19:09:06
URL: http://myonlylovestoryy.blogg.se/
Postat av: Jojo

Behöver.Fortsättningen.Nu! Den här novellen är sjukt bra, fortsätt på samma sätt som nu:)Skulle vara roligt med en EXTRA lång del någon gång :)

2012-04-26 @ 20:06:57
Postat av: Anonym

Ni är verkligen duktiga tjejer. O vad spännande slut där var, längtar nu redan tills nästa kommer :)

2012-04-26 @ 20:07:31
Postat av: Anonym

GAAAH! VAD HAR HÄNT MED ZAYN ?! NI MÅÅÅÅSTEE LÄGGA UPP ETT TILL KAPITEL TYP IDAAG ! :o

2012-04-26 @ 20:08:42
Postat av: Matti

Ååå, längtar jätte mycket till nästa del! Undra vad som har hänt med Zayn...

2012-04-26 @ 21:03:26
URL: http://novelller.devote.se
Postat av: Nora

Efter denna novell, kommer ni börja en ny? När slutar denna? Älskar era noveller! :) xx

2012-04-26 @ 21:04:57
Postat av: Anna :)

Jag vill ha mer snusk delar! hahah

2012-04-26 @ 21:08:32
Postat av: moamalik

http://moabestarodin.devote.se/ http://www.blogresponse.com/moamalik FRÅGA NÅGOT PÅ MIN BLOGRESPONS OCH DU VINNER EN KOSSA.

2012-04-26 @ 21:10:23
URL: http://moabestarodin.devote.se/
Postat av: stefanie

Jätteeeeeebra! Ni förtjänar mer kommentarer :) jag försöker att kommentera så ofta jag kan, för er blogg är seriöst den bästa! Ni får jättegärna kika in på min Imagines blogg, har kommit ut ett par nya :p ...



http://1Dimagen.devote.se

2012-04-26 @ 21:11:25
URL: http://1Dimagen.devote.se
Postat av: Hanna :*

säkert bilolycka eller någon misshandel, hah :( grymt som vanligt!

2012-04-26 @ 21:31:54
URL: http://fanbyharrystyles.blogg.se/
Postat av: Josephine

Min nutte gubbe, Zayn älsklingen.

Nu blev jag jätte rädd, ni måste uppdatera imorgon, det första ni gör!

2012-04-26 @ 22:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback