Everything about you - del 80

Louis perspektiv

40 minuter senare satt jag på flygplanet och kände mig ganska lugn och glad. Det skulle bli kul att få träffa Matilda igen, men jag skulle verkligen sakna familjen. Och, jag ville inte ljuga. Jag var lite nervös för att träffa Zayn. Men, efter att jag snackat med mamma kändes allt mycket bättre.

_____________________________________________________________________________________
När jag kommit hem, snackat lite med Paul och sedan vilat lite ringde jag till Matilda, men hon svarade inte. Jag skickade istället iväg ett sms. ”Jag är hemma nu, ring mig!”. Klockan gick och jag fick inget svar. Men efter tjugo minuter knackade det på dörren och när jag öppnade möttes jag utav en glad och fin Matilda.
-Hej! Sa vi båda samtidigt och jag kramade om henne.
-Kom in!

Vi satte oss i soffan efter att vi fixat lite te till oss själva. Det var lite spänt mellan oss i början, men vi båda visste att vi behövde snacka. TV var igång, men ingen kollade. Vi bara satt där helt tysta.

Liams perspektiv

Det var sista kvällen här hemma och jag och Andy hade bestämt oss för att träffas och baka, vilket vi alltid gjorde.
-Twitcam? Frågade Andy och jag skrattade.
-Visst! Sa jag och hämtade min dator. Jag loggade först in på twitter och skrev en snabb tweet. ”Baking time with Andyyyyyy!” och sedan startade vi en twitcam och började baka.

Nästa morgon vaknade vi vid nio tiden. Eftersom jag skulle åka hem idag var jag tvungen att börja packa. Andy var inte så morgonpigg och jag fick bokstavligt talat dra honom av sängen och slänga vatten i huvudet på honom för att han skulle vakna till liv.
-Godmorgon, sa jag retfullt och han slog till mig.
-Vilken tid ska du åka hem?
-Jag ska åka buss dit, tråkigt nog. Bussen går vid ett, sa jag.
-Buss? Hur lång tid tar det?
-Två och en halv timme typ. Andy flinade lite åt mig och jag kollade på honom med en seriöst blick.
-Okej, förlåt, sa han och nu var det jag som slog till honom.
-Ska vi äta frukost?
-Ja!

Klockan var halv ett när Andy gick hem från mig. Det kändes lite tråkigt att vi inte kunde träffas varje dag, men samtidigt saknade jag ju de andra killarna, Sanna och Alicia. Jag älskade mitt jobb och att få träffa fans varje dag gjorde allt så mycket roligare.

När jag en halvtimme senare satt på bussen tog jag upp min mobil. Jag skrev först ett sms till Niall. ”Är allt bra med er? Ni kommer till London idag va? Seeee ya”. Bara några sekunder senare svarade han. ”Ja, vi åker vid 2! Är du på väg redan?”. ”Jaaaa, var tvungen att åka buss, haha!”. Jag gick in på twitter och bestämde mig för att tweeta lite fans. ”on my way to londooon now... let's do an #askliam” och bara några sekunder senare hade jag fått massa frågor. Jag försökte verkligen svara på så många så möjligt, men det var ganska svårt. Plötsligt stängdes mobilen av och jag suckade. Batteriet var slut och nu hade jag inget som kunde sysselsätta mig. Jag la ner mobilen i fickan och lutade sedan huvudet mot fönstret för att kunna sova lite.

Sannas perspektiv

Klockan var snart halv fyra och jag stod på flygplatsen med Jane och Ella. Killarna plus Alicia skulle komma tillbaka idag. Det kändes skönt. Jag hade verkligen saknat Alicia. Jag hade haft det bra med Jane och Ella och allt hade gått bra, men jag hade fortfarande ont i mitt ben och jag behövde använda kryckor.
-Är det inte jobbigt att behöva hoppa runt på dom där hela tiden? Frågade Jane och jag nickade.
-Joooooo! Sa jag och de skrattade åt mig. Jag hade haft turen att komma ganska lindrigt undan, det kunde varit mycket värre.

Tjugo i fyra såg vi Niall, Alica, Harry och Zayn komma vid banden där alla väskor kommer in. Jag log mot de alla stort och Alicia sprang fram och kramade om mig.
-Heej! Sa vi båda och kramade om varandra, länge och hårt.
-Har du ont i benet? Sa hon oroligt.
-Ja, lite, sa jag hon och kramade om mig igen.
Jag sa hej till Niall, Zayn och Harry också och sedan såg vi att Paul kom mot oss.
-Vart är Louis och Li.., började jag säga innan jag såg de båda komma mot oss. Vi alla skrattade lite smått och sedan sa vi hej till dom också.
-Kom nu, dags att åka hem! Sa Paul och alla vi gick efter Paul ut till de två bilar som fanns där. Eftersom Jane och Ella var fans av killarna tyckte dom det kändes lite konstigt att vara där på flygplatsen och träffa dom och nu åka i samma bil som dom. Jag och Jane åkte i en bil med Harry, Liam och Zayn medan Alicia, Niall, Ella och Louis åkte i en annan. Harry, Liam och Zayn började snacka med mig och Jane och jag såg att Jane blev lite nervös. Jag kunde inte låta bli att börja skratta och alla kollade mot mig.
-Vad? Sa Liam och jag skakade på huvudet.
-Inget! Han kollade på mig med en frågande blick, men fortsatte att snacka sen.

När vi var framme vid våra lägenheter, gick killarna in till sina och vi tjejer gick hem till min och Alicias lägenhet.
-Asså, förstår ni inte hur läskigt det där va! Utbrast Jane så fort vi kom innanför dörren och jag skrattade åt henne, medan Ella och Alicia såg ut som levande frågetecken.
-Dom snackade med mig! Sa hon och Alicia skrattade, medan Ella stod och höll med.
-Bara för ni är vana att träffa dom!
-Hur var det på Irland? Frågade Jane till Alicia och hon log.
-Det var underbart!
-Berätta allt, nu!

_____________________________________________________________________________________
Förlåt x 1000 att jag inte skrev något igår, men jag mådde inte alls bra på dagen, och sen när jag väl tänkte skriva på kvällen berättar NRJ Anton om varför killarna letat efter lägenhet osv, så då tänkte jag på annat än novellen... hehe!
Vi har inte så mycket idéer... så himla svårt ibland... VAD SKA HÄNDA!? Hjälp oss, annars slutar vi skriva, haha! 
(Jag var nästan beredd på att logga in och få se massa 'UPPDATERA NUUU' eller 'NI HAR SÄMST UPPDATERING' kommentarer - men till min glädje var där inga!)
/Angelica & Johanna

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Satt faktiskt o uppdatera er blogg hela dagen igår eftersom jag gillar eran novell fast ni uppdatera inget, men ville inte pressa er!!

2012-02-03 @ 12:30:48
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: emppu

er blogg är bäst,hmm vad skulle det kunna hända vet faktiskt inte...

2012-02-03 @ 14:08:29
Postat av: Bella

neeej ni får inte sluta skriva !!!



men försök komma på något som inte liknar några andra noveller, att sanna och alicia blir tvugna att flytta tillbaka till Sverige för att ..... så kanske det kan handla lite om att dem försöker förhindra det..? eller, äsch, jag vet inte :(

2012-02-03 @ 14:51:54
Postat av: Mirja

Sluta inte att skriva.

2012-02-03 @ 16:19:31
URL: http://mirjastylinson.blogg.se/
Postat av: mandy

ni skulle bara våååga sluta skriva! hahah ;)jag tycker det bar kan hända lite vardagliga saker, och.... att lite grejer ska hända mellan niall och alicia, if you know what I mean.. ;);)

2012-02-03 @ 16:49:50
Postat av: Felizia

Skitbra!:D

2012-02-03 @ 17:22:52
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Jessica

Om ni någonsin slutar på den här novellen måste ni börja skriva en ny!! Hehe, bara så ni vet.. ;) :P :D Den hur bra som helst!!

Postat av: Anonym

KAPITEL 12 UTE! ÄÄÄÄNTLIGEN

2012-02-03 @ 19:29:15
URL: http://stylesstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

awww älskar den! seriöst :D

2012-02-03 @ 19:52:53
Postat av: Anonym

Vill verkligen inte att ni ska sluta skriva, sâ jag kommer med ett(kanske inte sâ bra men ändâ)tips. Den där mollie kan väll komma och hälsa pâ i london. Hon blir jättebra kompis med killarna men det vet inte sanna och alicia om för de är nâgon annanstans(typ sverige). Mollie flörtar jättemycket med niall. När sanna och alicia kommer tillbaka sâ...eh jag vet inte, typ svartjuk..eller nâgot sânt...

Det var allt jag hade, kanske inte värlens bästa men....

2012-02-03 @ 21:58:14
Postat av: Anonym

Säger bara relationsdrama ;) gör slut, kämpa för o vinna nån tillbaka, kriser, påtryck från andra.. sånt funkar ;)

2012-02-03 @ 22:30:27
Postat av: Tilda Larsson

Soo good! :)

2012-02-03 @ 23:06:09
URL: http://onednovell.webblogg.se/
Postat av: Alma

Hej, undrar om ni är intresserad av länkbyte?:)

2012-02-03 @ 23:16:48
URL: http://justindbieberstories.webblogg.se/
Postat av: Nathalie

Neej!!! Ni får inte sluta skrivaa!! Men jag har inga idéer heller så ja... men hoppas att andra kommer med idéer för sluta skriva får ni bara inte göra!!! :D

2012-02-03 @ 23:51:09
Postat av: Sofie

Varför ska killarna skaffa en lägenhet i Sverige? Det har jag inte fattat :) Gr8 kapitel <33

2012-02-04 @ 00:12:44
Postat av: Nora

Åh, så sjukt bra! :D

2012-02-04 @ 16:20:45
URL: http://alwaysthisway.devote.se
Postat av: Anna :)

om ni slutar skriva så sviker ni ju alla läsare! haha

2012-02-04 @ 17:39:48
Postat av: Anonym

Superbra novell! Älskar den! Vill ni andra läsare läsa en lite annorlunda novellblogg? kika gärna in på min! www.onedshipsfiction.blogg.se LÄS KOMMENTERA och SPRID <3

2012-02-04 @ 17:53:58
URL: http://http://onedshipsfiction.blogg.se
Postat av: Eve

mer?!?! <3

2012-02-04 @ 19:28:26
Postat av: Sara

Om ni slutar skriva får ni lova att skriva en till! Okey?? Lova!! Alla förslag innan tycker jag har varit bra! Typ kanske att Alicia o Sanna måste åka till Sverige igen och lite så.... :-)

2012-02-04 @ 19:54:45
URL: http://myownsara.blogg.se/
Postat av: Emma

jag kanske är helt ute och cyklar nu, men fick inte alicia ett slag i huvudet och slog sen i bakhuvudet och inte benet? Eller ? haha

Btw, sjukt bra :)

2012-02-04 @ 21:52:31
URL: http://emmahammarbergs.blogg.se/
Postat av: Henny

Ni har typ bäst uppdatering? :) <3 as bra kapitel! Kan inte harry och sanna bli tillsammans?:)))

2012-02-05 @ 01:56:27
Postat av: Alexandra

Vart tog uppdateringen vägen? :o

Tips: händer saker mellan Niall och Alicia, inte bara det gamla vanliga utan hon får faktiskt gå med honom in i duschen någon gång! Sen triangeldrama, alicia och sanna va på något i sverige och då möter killarna en tjej och alla dom blir skit bra kompisar bara att hon tjejen flörtar med niall pch då kommer alicia och sanna tillbaka. Och ser att hon flörtar med honom och han flörtar tillbaka till henne om du fattar? Och hon kan ju bli gravid!? Sanna blir ihop med någon av killarna!? Mina ideer, kommer inte på nåot mer! Hoppas uppdateringen kommer tillbaka!

2012-02-05 @ 09:32:33
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: mandy

jag klagar aldrig på er uppdatering, och tycker ni förtjänar en paus då och då! längtar bara till nästa kapitel :D

2012-02-05 @ 15:16:43
Postat av: Jennifer

först och främst vill jag bara säga att jag bokstavligt ÄLSKAR eran novell. I dom senaste veckorna har jag suttit fängslad vid min ipod och läst ALLA kapitel. jag lever mi in i vare mening och ryser av otroligheten som ni har fått in i varenda mening! ta er tid ni behöver för att skriva nya episoder, om man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge!

tips:

Sanna och Liam blir tillsammans, dom verkar passa jättebra tillsammans!:D

Louis och Zayn pratar ut och blir sams, Lou fortsätter träffa Matilda och det börjar hetta till imellan dom!

Mellan Niall och Alicia börjar det också hetta till tycker jag, typ att dom börjar duscha tillsammans och kommer så att säga "ett steg längre" i sängen ;)

sen kan ju hon den där Mollie komma igen men då tar Harry henne på bar gärning när hon precis ska anfalla Alicia när hon går ensam någonstans. Harry ryter ilsket till henne och sen kommer typ Niall och reder ut allt mellan Niall och Mollie!

Men en sak bara; Snällasnällasnälla gör inte så att någon blir gravid, det blir tråkigt då, när barnet föds! jag lovar, jag har läst många noveller som blir så och det blir inte bra( enligt mig då!)

ursäkta för dålig stavning ibland!:)<3

2012-02-05 @ 17:45:21
Postat av: Frida

Tycker det skulle vart roligt om det blev förbjuden kärlek. Mellan Sanna och någon av killarna, t.ex Zayn. Fast Alicia gillar inte det så det måste hålla det hemligt eller något :)

2012-02-05 @ 18:29:07
Postat av: Anonym



Att händer saker mellan Niall och Alicia, inte bara det gamla vanliga utan hon får faktiskt gå med honom in i duschen någon gång! Sen triangeldrama, alicia och sanna va på något i sverige och då möter killarna en tjej och alla dom blir skit bra kompisar bara att hon tjejen flörtar med niall pch då kommer alicia och sanna tillbaka. Och ser att hon flörtar med honom och han flörtar tillbaka till henne om du fattar? det tyckte ja va bra !

2012-02-05 @ 18:59:06
Postat av: Mirja

Vill så gärna ha del 81!

Sjukt bra.

2012-02-05 @ 20:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback