A moment changed everything - Del 33Melissas perspektiv

Jag hade varit inne om på McDonalds och ätit. Klockan började närma sig sju. Jag drog upp min sminkväska ur resväskan och bättrade på sminket. Jag tog på mig ett par jeansshorts och en pösigt linne. Jag var riktigt fest sugen och jag skulle ta mig in till centrala London för att festa. Det var lördag och jag hade inget bättre för mig. Jag kände ingen, men varför inte lära känna nytt folk?


Jag kom till stället jag hade tänkt att festa lite på, den långa kön fick mig att känna om jag verkligen skulle stå och vänta för att sedan bli tillsagd av vakten att jag inte fick komma in eftersom jag inte var 18 än.
Jag smet iväg och försvann så jag inte såg kön, men jag hörde och kände hur det dunkade från den höga musiken. Jag tittade mig omkring för att se ifall jag kunde hitta någon dörr.
-Det måste ju finnas en bakdörr här någonstans, sa jag tyst för mig själv samtidigt som jag letade.
Bakom huset kändes det riktigt skumt och läskigt, jag var lite rädd eftersom detta var något jag inte brukade göra. Efter några meter såg jag en dörr, men jag visste inte om den var låst eller vad som dolde sig bakom den. Försiktigt gick jag fram och tog i handtaget. Min hand skakade och jag kände hur fegheten inom mig började komma.
-Gör det bara Melissa, du har ingenting att förlora, sa jag tyst till mig själv för att bli lite peppad till att dra ner handtaget.
Med en osäkerhet tryckte jag försiktigt ner handtaget och drog dörren mot mig. Till min förvåning var dörren inte låst och jag hörde hur musiken kom allt närmre mig. Jag kikade in genom dörren innan jag öppnade mer för att se ifall det verkligen var rätt. Jag tog ett djupt andetag och gick sedan in, jag kände mig väldigt nervös men ändå så fri. Tänk så skulle någon vakt ha sett mig, tänk så skulle de ha sett att jag plankade en.
-Du lever bara en gång, det som händer nu, händer, sa jag till mig själv och jag kände hur jag gick in i någon. Jag tittade upp och tittade in i ett par lite grågröna ögon, jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilken färg det var på grund av det lite skumma ljuset och de färgglade lamporna som lyste över dansgolvet.
-Vill du ha något att dricka? Frågade han, ett leende spred sig på mina läppar.
-Ja visst, sa jag glatt och ganska högt på grund av den höga ljudnivån.
-Kom, vi går bort till baren, sa han och drog med mig.
Jag satte mig ner på en barstol medan killen beställde något. Vad han beställde hade jag ingen aning om, men det blev säkert bra ändå. Jag granskade honom noga. Han hade mörkblont rufsigt hår, klädd lite slarvigt med en vit t-shirt och slitna jeans. Men när jag tittade på honom kunde jag inte låta bli att bita mig i läppen. Tankarna från hemma och allt mitt förflutna var som bortblåsta, jag började ett nytt liv, med nya vänner och nya intressen.
-Här, jag bjuder, sa han och gav mig någon gul och röd drink. Jag tog en liten klunk helt ovetande om vad som var i den och det brändes i halsen för det var så himla starkt. Jag frynte på näsan för det var egentligen inte alls gott, men ändå tog jag fler klunkar och tänkte att det var bättre att få ner det. Om jag bara hade låtit det stå hade det ju bara varit bortslösade pengar även om det inte var jag som hade betalat.

Han beställde in mer hela tiden och sa att jag inte behövde betala något. Jag hade druckit så mycket nu så jag hade tappat räkningen och jag kände att jag började se lite suddigt.
-Kom här, vi dansar sa han medan de spelade en låt jag kände igen men jag kunde inte placera den. Han tog tag i min hand och jag reste mig upp. Jag kände hur jag vinglade till rejält så jag nästan ramlade, killen skrattade åt mig men hjälpte mig att hålla balansen fast han heller inte var helt stabil, men bättre än mig.

Vi stod ute på dansgolvet och dansade tätt intill varandra, han hade sina händer på min höfter och drog mig närmre sig. Vår ansikten kom närmre och han kunde inte hålla sina händer på en plats, det kändes som han tog sina händer över hela min kropp men jag strävade inte emot. Plötsligt kände jag hur det vibrerade i min ficka och drog mig snabbt loss från hans grepp och sprang ut från dansgolvet. Killen sprang efter mig och frågade vad jag höll på med, men jag svarade inte. Jag stannade precis utanför dansgolvet och killen stannade precis sidan om mig. Jag tog upp mobilen och såg att den fortfarande ringde. Jag såg på skärmen och insåg att det var Liam som ringde. Snabbt tryckte jag bort samtalet, och killen tittade på mig.
-Vem var det? Frågade han och tittade nyfiket mot min mobil.
-Äh, det var bara en störig kille, sa jag och gick närmre honom. Jag la mina hände runt hans nacke och tryckte honom närmre mig. Jag sträckte mig efter hans läppar och pressade mina hårt mot hans. Han besvarade och tryckte sina läppar hårdare mot mina. Han tog sina händer om mig och rörde dem upp och ner från nacken ner till rumpan. Vår kyss hade väldigt snabbt övergått till hångel och han började gå framåt samtidigt och lyfte upp. Jag kände mig så upphetsade och fortsatte att kyssa honom, eller jag hångla med honom. Han satte sig ner i en soffa och jag satt i hans knä med ett ben på varje sida och kysste honom intensivt, det gick bara inte att stoppa. Jag ville bara kyssa honom mer och mer.

Morgonen därpå vaknade jag upp med världens huvudvärk och jag tittade mig omkring. Var detta verkligen rummet jag hade hyrt? Oron spred sig inom mig och när jag tittade åt vänster insåg jag att killen jag inte ens visste namnet på la sidan om mig. Jag tittade ner på min kropp för att se vad jag hade på mig och såg då att jag hade bara trosor på mig. Jag visste inte ens var jag var, eller jag visste att jag var hemma hos killen jag hade hånglat med men jag visste inte var han bodde. Det kändes konstigt men ändå väldigt bra, detta var starten på mitt nya liv.
Jag reste mig snabbt och för att klä på mig så jag kunde sticka iväg innan han vaknade.
-Var fan är alla mina kläder? Sa jag irriterat tyst för mig själv för att han inte skulle vakna och tittade mig omkring och såg att mina kläde låg utspridda på hans golv. En oroligt känsla kom inom mig, men sen tänkte jag på att eftersom jag hade trosorna på mig när jag vaknade kan vi knappast ha gått längre än så. Jag suckade av lättnad. Jag tog på mig alla kläderna och när jag var färdig tittade jag mig omkring i hans rum för att se så jag hade fått med mig allt. Min blick fastnade på han skrivbord och en tanke slog mig snabbt. På skrivbordet låg en penna och lite papper överallt. Försiktigt drog jag av en liten bit papper och tog en penna. ”Hej, här är mitt nummer. Vi kan kanske ses någon annan gång.” Skrev jag och efter det skrev jag mitt nummer så han kunde ringa mig.
Jag gick fram mot hans säng och la försiktigt lappen på den ena kudden innan jag smög ut från hans rum och ut genom hans lägenhet. Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fyra missade samtal och alla var från Liam, men just nu brydde jag mig inte om det för jag höll på att starta ett nytt liv och det skulle jag klara på egen hand.


 

Ni har blivit lite dåliga på att kommentera, men kommenterar ni mycket nu så får ni en till del idag.
Så kommentera mycket nu så blir både ni och vi glada! 

 


Kommentarer
Postat av: Louise (thatdreamstory)

Är inte Melissa och Liam tillsammans?? Det var ett intressant liv hon startade ;) haha. Ja vi vill ju göra alla glada, eller hur? :)

2012-07-21 @ 17:14:41
URL: http://thatdreamstory.blogg.se
Postat av: Ida

Heej! Grymt bra!! Läs gärna min novell :) Vill bara ha MEER!

Postat av: Olivia - Be Yourself

Jättebraaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

2012-07-21 @ 17:16:55
URL: http://messiolivia.blogg.se
Postat av: madde

så bra !:)

2012-07-21 @ 17:22:06
Postat av: Emi

Hej hej! Skulle gärna vilja ha en till del!

2012-07-21 @ 17:22:16
URL: http://emipedersen.devote.se
Postat av: Anonym

Meeeer, så sjukt bra !!!

2012-07-21 @ 17:32:20
Postat av: Lovisa - Läs, kommentera och följ

Grrrrryyyyyymt!!!

2012-07-21 @ 17:33:41
URL: http://onedirectionstoriiies.blogg.se
Postat av: Tove

Jätttekul att läsa när det händer så mycket, grym novell!! Längtar till nästa del!!

2012-07-21 @ 17:34:10
Postat av: elleni

jättebra!<3 Ojojoj hon är otrogen!!!<3

2012-07-21 @ 17:46:25
Postat av: Anonym

Men va FAN! Hon kan ju bara inte dumpa Liam sådär!!

2012-07-21 @ 17:48:24
Postat av: Tilda

meeeeeeer!!!

2012-07-21 @ 17:49:19
URL: http://thosedays.devote.se
Postat av: Tilda

Braaaaa!:) Läs gärna min novell!
Vill ha ett till idag, ni skriver så braaaa!:D

2012-07-21 @ 17:57:59
URL: http://oneednovelll.blogg.se
Postat av: Frida

Men vänta? Var hon inte nästan ihop med Liam..?

2012-07-21 @ 18:19:15
Postat av: :)

omg va spännade mer tack

2012-07-21 @ 18:23:53
Postat av: Anonym

super bra kapitel <3

2012-07-21 @ 18:34:19
URL: http://onedfantasistorynovell.blogg.se/
Postat av: N

NEJ VAD FAN GÖR HON, HÅLL DIG TILL LIAM FÖR I HELVETE, aaaaaaaaaaaah blir så irriterd, haha jaja bra skrivet iallafall, mer!

2012-07-21 @ 18:34:20
Postat av: Maja

Men hon kan ju inte bara dissa Liam sådär...

2012-07-21 @ 18:43:06
Postat av: S

Aaaah hoon får inte vara otrogen ahhhh!!!! Suuuuperbra skrivet endå!!! En till idag snälla!!!

2012-07-21 @ 18:46:47
Postat av: Cornelia

Superbra novell ! :)
Detaljrikt och inga stavfel och bara helt enkelt bäst.
Längtar till nästa del :D !

Kram :) <3

2012-07-21 @ 18:53:22
Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! :D

2012-07-21 @ 18:59:01
Postat av: Emma

Jättebra skrivet! Ni skriver verkligen jättebra!! :)

2012-07-21 @ 19:02:26
URL: http://onednooveller.blogg.se
Postat av: Lejla K

Riktigt bra del! MER! <3

2012-07-21 @ 19:07:27
Postat av: Wilma :)

Grymt!! :D Men hon & Liam vart väl inte tillsammans? :s Eller? Aka grymt iaf, men vill att det skall vara hon och Liam & inte att Liam skall bli sårade :( x x

2012-07-21 @ 19:27:46
URL: http://wiillmmaass.bloggplatsen.se
Postat av: OneDDreamworld

Gryyyyym!

2012-07-21 @ 19:34:58
URL: http://oneddreamworld.blogg.se
Postat av: Hanna :)

As grymt! Har varit på läger i en vecka i säffle och har tipsat alla om eran blogg! :)

2012-07-21 @ 19:34:59
Postat av: Emmy

Sjukt bra skrivet!
Men Liiiiaaaam då? Dom som var tillsamman!...eller..?
Hahaha, men riktigt bra skrivet! Jag älskar verkligen att läsa denna novell! Ha det bra! :)

2012-07-21 @ 19:36:54
Postat av: Rebecca

Intressant del måste jag säga men ändå sjukt bra! :D

2012-07-21 @ 19:59:13
Postat av: Elin

va inte hon tillsammans med Liam ? ^^

2012-07-21 @ 20:17:55
URL: http://www.ellolavich.devote.se
Postat av: miranda

Del 34 idag tack!! :D

2012-07-21 @ 20:50:39
URL: http://minonedfanfic.blogg.se
Postat av: 1D Novell

Yeah, mera Liam åt mig :)

2012-07-21 @ 20:51:16
URL: http://britishboyband.blogg.se/
Postat av: felicia

seriöst jag dör, ni är bäst! Tycker att ni kan lägga ut 34 så blir jag (och alla andra) superglada! ...ni är asgrymma!!!!!!

2012-07-21 @ 20:56:20
URL: http://minnoveller.blogg.se
Postat av: Bethany

Neee jag som trodde att hon var ihop med Liam )':

Jaja bra skrivet i allafall (:

xoxo Bethnay :)xx

2012-07-21 @ 20:57:36
Postat av: Elin

Säg inte att Liam var där!!
Men de var jättebra!

2012-07-21 @ 21:17:41
Postat av: frida

wow, det där var inte väntat! :o Superbra del som vanligt! :-*

2012-07-21 @ 21:27:12
Postat av: Moa

Guud.. vad bra! Stakars Liam..! :( <3

2012-07-21 @ 21:33:26
Postat av: Anonym

JATTE SUPER BRAAAA!!!! SNALLA KOM IGEN EN TILL DEL IDAG SNALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALSKAR ERAN NOVELL!!!!!!!!!!!

2012-07-21 @ 21:35:00
Postat av: Cornelia

Lägg ut nästa del, snällaaaaaa? :D <3 <3 <3 <3 <3

2012-07-21 @ 21:56:15
Postat av: Manal

Hej!
skulle ni kunna mejla mig har en viktig fråga till er :D

Svar: Det är bara till att mejla oss på onedirectionnovell@gmail.com :)
Johanna Malmgren

2012-07-21 @ 22:11:02
URL: http://justhewayim.blogg.se
Postat av: Anonym

pretty pretty please meeera kapitel tack, så sjukt jävla bra så de inte är sant, ni borde skriva en bok elr nått typ!
Kram! :)

2012-07-21 @ 22:17:55
Postat av: Fiffi

Riktigt bra novell! :)

2012-07-21 @ 22:23:10
Postat av: Natalie

Gryymt!! Vill gärna ha en till del idag ! 💜

2012-07-21 @ 22:23:26
Postat av: Hanna :)

åhh så bra. nu blir det spännande. Men va dum Melissa är mot Liam!

2012-07-21 @ 22:57:14
Postat av: Anonym

Melissa!!!! Du har Liam!!
aja grymt skrivet iallafall

2012-07-21 @ 22:58:28
Postat av: Sara

Jätte bra! Är inte Melissa och Liam tillsammans??

2012-07-21 @ 23:31:36
URL: http://www.novelleer.devote.se/
Postat av: Ebba :)

Va? Vänta lite nu sakta i backarna, är inte Liam och Melissa tillsammans? Aja, hon är väl ortogen eller nåt! :o men jätte bra novell, händelse rik! Längtar till nästa kapitel so bad! :)kram <3

2012-07-21 @ 23:35:36
Postat av: Amanda

Meeeeeer! :D

2012-07-21 @ 23:40:50
Postat av: Ebba

En till idag pleeeaase!

2012-07-21 @ 23:59:49
Postat av: Anonym

snälla säg att hon ångrar sig och aldrig träffar den killen igen och har ett bra liv med Liam, snääälla :(

2012-07-22 @ 00:01:44
Postat av: stina

jätte bra skrivet men jag gillade verkligen inte detta! jag har gått in på denna sidan hela tiden för att få se fortsättningen med liam och nu hånglar hon upp en annnan kille! förlåt om jag är tråkigt men jag tycker inte att detta var något bra!
hur ska hon ta sig ur detta nu? hur det än går, om hon nu blir ihop med liam igen kommer jag alltid tänka på att hon varit otrogen mot honom. Det förkännar verkligen inte Liam. Han som varit så snäll mot henne. fan fan fan fan

2012-07-23 @ 14:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback