A moment changed everything - Del 2


 
-Vi som går musik får chansen att spela in en låt, och de som går media ska hjälpa oss att spela in en musik video! Sa jag glatt och Vanessa log.
-Och jag får sitta och plugga matte…
-Ditt val..
Hon skrattade och slog till mig.
-Så, vad ska vi göra?
-Titta på Gossip girl? Frågade jag och Vanessa nickade.
-Du läste mina tankar!

 

10 januari 2012

Klockan är bara kvart över sju och jag är uppe! Idag är det dags för skola, vilket faktiskt känns helt okej. Bussen går om en halvtimme, så det är väl dags att äta lite frukost innan det är dags att springa till bussen. /Melissa.

Som jag skrivit i mitt blogginlägg, jag fick springa till bussen genom all snö som låg på marken och kylan slog mot mig. Samtidigt som jag sprang tittade jag mig omkring, snön låg så fint på träden. Jag hann precis i tid och lyckades få en plats i bussen bredvid Vanessa. Jag satte i en av mina hörlurar i örat och satte på min absoluta favoritlåt, One thing. Jag lutade huvud bakåt och blundade. Och tänkte. Jag gillade inte skolan så mycket, men jag visste vad vi skulle börja denna termin med och därför var jag spänd på att få komma dit och få reda på mer.

-Hejdå, vi ses sen, sa Vanessa och jag nickade. Vi gick åt varsitt håll och på vägen mot mitt skåp träffade jag på tre killar från min klass.

-Hej Melissa, sa Linus och jag kollade frågande på honom.
-Sen när började du snacka med mig?
-Sen.. nu, sa han och jag log mot honom.
-Hej på dig med. Haft ett bra lov?
-Jadå! Vad fick du i julklapp i år då?
-En locktång, en parfym, pengar, godis, presentkort.. och.. ja, mer kommer jag inte ihåg.
-Så, ni firar jul i januari? Jag suckade för mig själv och han skrattade åt mig. Samma sak gjorde Hannes och Filip som gick bredvid.
-Roligt, sa jag och de nickade.
-Faktiskt!
Jag gick fram till mitt skåp och hängde in min varma vinterjacka. Jag skakade huvudet. Första dagen i skolan och jag tre killar lyckas lura mig. Bra start.
Första dagen skulle inte vara helt enligt schemat, istället för att ha historia första lektionen skulle alla ha mentorstid i sina klassrum. Vi skulle prata lite om vad som skulle hända denna terminen och hur vi skulle göra med våra projekt.

-Hej alla, och välkomna till en ny termin med nya utmaningar, sa Pernilla som var min mentor och även min sånglärare.
-Jag hoppas ni har haft ett bra jullov och är taggade inför denna vårterminen, fortsatte hon eftersom ingen svarade på det hon sa innan. Alla satt helt tysta i klassrummet och det var väldigt ovanligt. I vanliga fall brukade alla sjunga och spela trummor på bänkarna, men något kändes annorlunda. Kanske var det på grund av den nya terminen där vi skulle hålla på med en del olika projekt.
-Som ni redan vet så ska alla få spela inte varsin låt i studion vi har här i skolan, sa Pernilla och hela klassen jublade. Men jag blev lite osäker eftersom jag aldrig hade varit i en studio förr, men någon gång skulle ju vara första gången och detta skulle bli riktigt kul.
-När ska vi börja med det? Frågade Linnea ivrigt.
-Vem ska börja spela in? Frågade Ida och hon lät minst lika ivrig som Linnea. Hela klassen öste på med frågor medan jag och Kajsa pratade i mun på varandra. Alla var väldigt ivriga för vad vi skulle göra och det kunde jag verkligen förstå. För vem vill liksom inte spela in i en studio? Tänk att ha det som ett jobb, stå i en studio hela dagarna och skapa musik. Det är som en dröm, jag önskar att jag levde i den världen och jag hoppas verkligen på att jag skulle få leva där inom en snar framtid.
-Lugna er nu lite, annars får ni kanske inte reda på något, sa Pernilla och alla blev tysta nästan direkt.
-Vi börjar redan imorgon, vilket betyder att alla måste ha valt låt tills då. Jag har även lottat vem som ska börja och allt, så listan över ordningen ligger här framme, sa hon och pekade på sin kateder. Max och Anna som satt allra längst fram sträckte sig nyfiket över sina bänkar för att få en blick över listan, men snabb som Pernilla var flyttade hon bort listan för att de inte skulle se och de suckade.
-Snälla, kan vi få veta ordningen nu? Frågade han lite otåligt.
-Eller i alla fall vet vem som ska börja! Sa Anna.
-Den som ska börja och spela in imorgon är…Melissa! Sa hon högt och jag hoppade till. Skulle jag börja? Redan imorgon. Vilken låt skulle jag välja? Tankarna på vilken låt jag skulle ha snurrade runt i mitt huvud. Det var ju så många låtar jag hade velat spela in, detta skulle bli ett svårt val.

-Så vilken låt ska du välja? Frågade Kajsa mig när vi hade kommit ut i korridoren och var på väg mot skåpen för att hämta engelskböckerna till nästa lektion.
-Jag har ingen aning, det finns så många låtar jag hade velat spela in.
-Får jag gissa på att de flesta låtarna du väljer mellan är låtar av One Direction? Frågade hon och jag sken upp i ett leende samtidigt som jag nickade.
-Ja, hur visste du det? Frågade jag förvånat.
-Det var inte så svårt att gissa, eftersom jag vet att du gillar de där killarna ganska mycket, sa Kajsa med ett leende och puttade till mig i sidan. Vi fortsatte gå mot skåpen och jag började känna hur paniken inför morgondagen kom krypande för jag hade ingen aning om vilken låt jag skulle välja.


Vi hoppas ni kommer gilla denna novellen. Vad tycker ni än så länge om novellen, även om den precis har börjat? Kan den bli bra, tror ni? 
Vi har även fått in en ny design, vad tycker ni? Själv gillar vi den! :)


Kommentarer
Postat av: lollo

asså det är fett bra att ni har börjat med bilder det blir finare

2012-06-17 @ 18:38:17
Postat av: amanda

Jag gillar den redan, :D
De handlar ju om 1D så vem av dom fem ska de handla mest om???
Kan du se in min blogg, jag ska börja skriva en ny! :D
de skulle vara vänligt om du kolla in! :D

2012-06-17 @ 18:43:09
URL: http://thisnightmare.devote.se
Postat av: Ellen

Den verkar precis lika bra som den förra :)

2012-06-17 @ 18:46:11
Postat av: Ellen

Glömde säga; Snygg design, såg den nyss ;)

2012-06-17 @ 18:46:54
Postat av: J

Gud va bra! Började läsa idag! Läste ut Enchanted by you och började läsa den här nu! Uppdatera snart! ^^

2012-06-17 @ 18:47:37
URL: http://TrueLoveForOneDirection.webblogg.se
Postat av: Fanny

Jag hoppas att den blir lika bra som de tre förra(för dom äger)!! Det är lite kul för jag bor i Piteå(norrbotten), och har varit till Skellefteå mååååånga gånger:) jag tycker det är kul att ni skriver om en uppe i norr och inte bara Stockholm och Gbg!

2012-06-17 @ 19:26:48
Postat av: Alicia

Älskar verkligen eran headerbild? Var kan man hitta den i så bra kvalite och färg? Skriv gårna en direkt bildlänk :))

2012-06-17 @ 19:40:07
URL: http://britishboyband.blogg.se/
Postat av: Anonym

Denna novell kommer bli superbra :)

2012-06-17 @ 19:48:42
Postat av: amanda ;]

den nya värkar jätte bra ;) <3

vill bara säga att jag inte fattar hur ni kan ha så fina designer på eran blogg ;) xoxo

2012-06-17 @ 19:53:30
Postat av: Ida. R

Den här novellen har börjat bra! Man får verkligen lära känna Melissa först och hennes omgivning innan det riktigt händer någonting. Man får en grund i historian med andra ord :)
Min första tanke när jag kom in på den här bloggen nu när ni bytt design var: "Dem har bytt design, shit vad snygg den är!!" Den är verkligen skitsnygg och asläcker!! Älskar allting med den, färgerna, blommorna och headern är riktigt cool må jag säga! Bra gjort! :)

2012-06-17 @ 20:11:57
URL: http://loppaaannn.blogg.se/
Postat av: Nora

designen är awesome precis som inlägget!

2012-06-17 @ 20:19:25
Postat av: Wilma

Jättebra början på novellen! Och jätte snygg design! Jag :D

2012-06-17 @ 20:26:40
Postat av: C

Åååå vill bara forsäta läsa!
Typ i böcker och i andra noveller så brukar början va rätt så trist så man måste komma in en bit i den för att börja tycka att den är bra, men på den är novellen behövde jag bara läsa första kapitlet. :)
Gillar också att ni har börjat med bilder till kapitlen!:)

2012-06-17 @ 20:36:39
Postat av: mmatildaalexandra

Allt är jättebra! :)
Har läst igenom all novller ifrån början och jag började i onsdags, så förstår ni hur mycket jag suttit och läst?
Gick in på denna för att jag såg eran blogg i Julia Stars - One Direction.. :)
Så började jag läsa på eran förra, så nu läste jag den från början, o dom andra då. Själv tyckte jag den första var bäst, men denna verkar också bli grymt bra! :)
Detta är så himla superbra och jag sitter spänt och väntar på nästa del!
Grym design och bra noveller. Kan det bli bättre?
Bara en fråga, har ni som har denna bloggen träffat One Direction? :)
Kram

2012-06-17 @ 20:40:20
Postat av: frida

tror att den här novellen blir superbra! precis som era andra noveller :D

Designen är jättefin, tycker verkligen att ni ska ha den :D

2012-06-17 @ 20:41:05
URL: http://fridajosefina.blogg.se
Postat av: sofia

åh vad roligt med en ny novell! :D jätte bra start :D

2012-06-17 @ 20:48:04
Postat av: Johanna

Den verkar super :)<3

2012-06-17 @ 20:52:04
URL: http://jojogsblogg.blogg.se
Postat av: The girl next door... Went swimming

Älskar dessa bubblor i kommentarsfältet :)

Btw, älskar novell och den nya designen! ♥

2012-06-17 @ 20:57:16
Postat av: Frida

Jag tycker om den här novellbloggen väldigt mycket så varför inte tycka om novellerna?? Tycker designen ser lite vinter aktiv ut, men aja, det är ju ändå texten som räknas;D

2012-06-17 @ 21:04:43
Postat av: Lollo

Hej, vill bara säga att jag precis som er skriver noveller på min iPad hela tiden, och ni har gett mej 7kt mycke inspiration! Eran förra novell, började jagläsa när ni redan skrivit typ halva xD typ då Harry hånglade med hondär tjejen som sköt zayn i magen. Men det kändes ändå som att jag fattade hela novellen, fast jag missat jätte mycket!

Vill bara säga att den nya novellen är as bra, men jag gillar inte det nya temat så mycket... Men antar för att det typ är vinter i novellen som den är lite julig. Aja, det ni skriver är iaf skit bra, och det e det viktigaste!

Älskar er!

2012-06-17 @ 21:18:30
Postat av: Wilma :)

Amazayn, awesome!! :D Känns dock lite konstig med jul och grejer nu i Juni, haha.....:P Iaf grymt bra och designen älskar jag!! :')<33333

2012-06-17 @ 21:57:06
URL: http://wiillmmaass.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Tjejer ni går loss nuu. awesome design.jaaag älskar er<3

2012-06-17 @ 21:58:52
Postat av: Josefine

den verkar skitbra! fortsätt skriva bara! :D

2012-06-17 @ 22:10:49
URL: http://directionernovell.blogg.se
Postat av: miranda

gud va snygg designen är ! :ox

2012-06-17 @ 22:14:04
URL: http://ourdirection.devote.se
Postat av: Alva

Sjukt grymt nytt kapitel! :D Älskar den redan hoppas på att det kan komma ett nytt snart!<3
Riktigt nice designe btw ;)

2012-06-17 @ 22:25:37
Postat av: Maja

Jättebra kapitel! :)

Jag ska vara iväg en vecka från och med imorgon, så kan ni snälla lägga upp ett eller 2 kapitel till? :)

(inte för att jag tror att ni kommer läsa min kommentar för där är redan så många, men man kan ju alltid hoppas)

2012-06-17 @ 22:55:47
URL: http://mayaradojevic.blogg.se
Postat av: Tanja

älskar den redan! och den kommer säkert vara jättebra!

2012-06-17 @ 22:59:29
Postat av: Emma

Grymt bra! Älskar den redan även fast det bara gått 2 delar, denna novell kommer nog bli riktigt bra som dom andr ani skrivit och designen är skit snygg! :) xx

2012-06-17 @ 22:59:39
URL: http://oneprefectionnovell.blogg.se
Postat av: Emmy

Hejsan! Gillar den nya novellen! (Ja, det ni hunnit skriva av den!) Och jag älskar eran nya design! :D Den är härlig! :) Kram!

2012-06-17 @ 23:08:00
Postat av: Kimberly

Bra del och eran nya bloggdesign är verkligen jättefin!

2012-06-17 @ 23:51:15
URL: http://Holastyles.blogg.se
Postat av: Olivia <3

Skriv mer.. det nya designen är jätte fin, men kunde ni lägga till en ``tidigare inägg´´ knapp på gamla noveller som ni skrivit, för jag har för ett ta sen börjat läsa Everything About You och kan inte komma så långt som jag var... skulle vara bra ;) Tack i förhand.. KraM Olivia <3

2012-06-18 @ 00:30:49
URL: http://lovveonedirection.blogg.se
Postat av: helena

ÄLSKAR DESIGNEN!har redan totalt fastnat i den här novellen, jag bara älskar den!

2012-06-18 @ 07:47:52
Postat av: zanna

jättebra hitills!!! snygg design!<3

2012-06-18 @ 10:49:03
Postat av: Anonym

Toppenbra redan nu!! :D

2012-06-18 @ 12:18:25
Postat av: ida

Den verkar super bra!!! Alla dina noveller är bra! Kommer killarna komma in personligen snart eller?

2012-06-18 @ 12:41:02
Postat av: Amanda

Jättenra! Och designen är jättefin! :)

2012-06-18 @ 14:23:33
Postat av: Qrusmyntha

Gillar den redan. Designen är skit snygg! <3

2012-06-18 @ 15:36:45
Postat av: Ellen Payne

Så snygg design! Jag älskar denna novellen och alla andra också för den delen! :D
Hade också en fråga.. Skulle vi kunna göra ett länkbyte? Det skulle göra mig så glad!! Kram, ni är bäst!

2012-06-18 @ 19:12:38
URL: http://lovetoyou.devote.se
Postat av: Linnea

grym! lägg upp nytt kapitel nu då!

2012-06-18 @ 19:14:40
Postat av: Amanda

Skit bra<3
Mer<3
Nu nu nu! xD

2012-06-18 @ 19:20:33
URL: http://novellonedirection.devote.se
Postat av: bella

bäst.

2012-06-18 @ 19:27:57
Postat av: Emma

SuperBRA!! Asså, både novellen och designen! Kör hårt!:D<333

2012-06-18 @ 20:44:21
Postat av: nina

sjukt bra! längtar till nästa del!
Designen är as fin!

2012-06-18 @ 21:18:36
Postat av: Hanna :)

Ad bra ! Skit fin ny design btw ! :) <3

2012-06-18 @ 21:56:25
Postat av: Jessica

Jävlar vad snygg nya designen är! Och nya novellen blir säkert lika bra som de andra, längtar tills del 3! :D

2012-06-18 @ 22:14:19
Postat av: Onenovdirection.blogg.se

Jättebra början på denna novell!!! oj vad massa kommentarer ni får! 43 nu:)
Denna novell kommer nog bli en av era bästa! Längtar till nästa del!

2012-06-18 @ 22:28:15
URL: http://onenovdirection.blogg.se/
Postat av: Amanda, Läs och Kommentera

Är Sugen På Att Läsa Någons Novell!
Skriv en kommentar i min blogg om ni vill att jag ska läsa eran novell (och kommentera varje inlägg)
Om den handlar om One DIrection.. Är jag mest intresserad av de som handar om Harry eller Louis.. :D<3 Or maybe Niall. :D<3
Kram Kram!

2012-06-18 @ 22:33:48
URL: http://novellonedirection.devote.se
Postat av: Elin

asbra, meeer!:D

2012-06-19 @ 00:32:22
URL: http://fanficfordirectioners.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback