Enchanted by you - del 97 - THE END

 

Johannas perspektiv

-Du är världens bästa, sa jag innan jag gapade och Niall gav mig jordgubben
-Du med, sa han och jag log mot honom. Våra blickar möttes och vi förde våra huvud allt närmre varandra. Våra läppar möttes och kyssen blev allt mer passionerad. Han la sina händer på min kinder och jag hade mina händer på hans mage. Vi stannade upp och bara log mot varandra. 

-Jordgubbarna får vänta, sa Niall och jag flinade. Jag kysste honom och ”råkade” ramla över honom. Vi båda log mot varandra och vårt intensiva kyssande fortsatte. Det var här jag ville vara, för evigt. Nialls läppar tryckta mot mina. Det kunde knappt vara bättre.
_________________________________________________________________________________________________________________
Amandas perspektiv

Morgonen därpå vaknade jag av att Louis snarkade. Jag skrattade lite för mig själv och gick till fönstret för att rulla upp rullgardinen. Jag tänkte inte riktigt på att Louis kanske ville sova mer, för när jag väl rullat upp utbrast han,
-Uh, Amanda, rulla ner!
Jag flinade åt honom och han tryckte ner sitt huvud i kudden.
-Dags att vakna, sa jag och satte mig bredvid honom. Han vände sig om och la sig på ryggen istället, samtidigt tog han sin kudde och la den över hans ansikte och tryckte den mot sig.
-Åh, jag orkar inte gå upp, jag vill inte, mumlade han mot kudden. Jag ryckte bort kudden och Louis blinkade flera gånger mot det skarpa dagsljuset. Han såg lite sur och irriterad ut, men jag böjde mig ner och mötte hans läppar i en kyss som han besvarade. Det kändes så bra, att sitta här på sängen och kyssa en nyvaken Louis. Vi avslutade kyssen och han log stort. Jag fick han att le, det gjorde mig glad.
-Kan du gå upp nu? Du har fått din lilla morgonkyss, sa jag med ett leende och höll i hans ena hand.
-Men snälla, låt mig få sova i tio minuter till, sa han bedjande och försökte med något som skulle föreställa en hundvalpsmin. Jag skakade på huvudet mot Louis.
-Nej, inte idag. Vi måste göra oss färdiga så vi kan säga hejdå till Kayla som lämnar oss idag, sen ska vi iväg till stället där ni ska ha konserten för ni ska ha soundcheck.
-Hur kan du veta allt detta? Frågade han förvånat.
-Jadu, jag har mina kontakter och någon måste ju hålla reda på dig, sa jag och Louis log stort.
-Jag är glad att jag har dig, sa han och sträckte ut sina armar för att jag skulle komma ner till honom och ge han en kram. Jag gjorde som han ville, jag böjde mig ner och kramade om honom hårt.

Nialls perspektiv

Vi stod nere i lobbyn på hotellet för att säga hejdå till Kayla, alla var samlade. Jag, Johanna, Louis, Amanda, Harry, Julia, Zayn och Liam, alla stod och kramade Kayla i en stor gruppkram. Det kändes både bra och dåligt att vi inte skulle ses mer nu, hon var ju trots allt en av mina bästa barndomsvänner, men det kändes bra för då skulle jag kunna lägga mycket mer tid på Johanna, vara med henne mer. Jag hade lite skuldkänslor för att jag hade gjort Johanna ledsen eftersom hon tyckte jag var för mycket med Kayla, men jag hoppades att hon förstod mig. Johanna var den enda tjejen jag ville ha att bara krama om och mysa med, hon var den enda jag ville kalla för ”min”.
Vi stod inte i gruppkramen längre, utan Kayla gick och kramade om alla. Hon kramade om Johanna och jag kunde se hur hon viskade något i Johannas öra och Johanna sken upp i ett stort leende. Självklar blev jag ganska nyfiken på vad hon sa, men jag antar att jag skulle få reda på det senare.
Kayla kom fram till mig och kramade om mig hårt och länge.
-Hejdå Niall, hoppas vi ses snart igen, sa hon och det hoppades verkligen jag med. Att inte ha någon aning om när man skulle kunna få möjligheten att träffas igen var nog det som gjorde att saknade blev större.
-Det hoppas jag med, hejdå, sa jag samtidigt som vi kramade om varandra.
Vi släppte taget om varandra, Kayla tog sina väskor och tittade på oss.
-Tack för att jag har fått vara med er, sa hon med ett leende.
-Tack själv, sa Liam och Kayla vände sig osäkert om och började gå mot utgången av hotellet. Hon vände sig om och vinkade innan hon gick ut. Jag suckade tungt och började gå mot hissen för att ta mig mig upp till mitt och Johannas rum. Plötsligt kände jag hur någon la armen om mig och jag tittade upp, jag tittade rakt in i Johannas ögon.
-Hur känns det nu? Frågade hon och tittade på mig.
-Det känns faktiskt ganska bra, för jag vet att jag alltid kommer att ha dig vid min sida, sa jag och jag kunde se hur Johanna rodnade. Hon kom närmre mig och kysste mig snabbt. Johanna gjorde mig glad och inget kunde egentligen vara dåligt med henne vid min sida.
-Men vad viskade Kayla till dig? Frågade jag nyfiket.
-Det du, det skulle du alt vilja veta va? Sa hon och tittade finurligt på mig.
-Men säg!
-Hon sa bara att hon var glad över att det var just jag som var din flickvän, hon tyckte jag var bra för dig, sa hon. Det bubblade inom mig av glädje. Det kändes så bra att Kayla hade sagt det, särskilt att hon hade sagt det till Johanna.

Julias perspektiv

Vi stod bakom scenen medan det var soundcheck, det var så roligt att lyssna och titta på killarna när de bara tramsade runt på scenen. Harry kollade ut mot mig ganska ofta och gav mig ett leende. Än hade inga fans kommit in i arenan eftersom insläppet inte hade börjat än. Jag märkte hur Harry tittade på mig och började gå ut mot mig.
-Kom här, sa han och tog tag i mig för att dra ut mig på scenen. Johanna och Amanda stod sidan om och tittade osäkert på varandra som om de inte visste om de skulle följa efter.
-Kom ni också, sa Harry och viftade med handen för att visa att de skulle komma.
När jag kom ut på scenen och såg hela arenan blev jag chockad av hur stort det var. Jag kunde inte riktigt förstå att min pojkvän och mina bästa killkompisar skulle stå här för att sjunga och ge järnet om bara några timmar.
-Var ska vi sitta någonstans? Frågade jag nyfiket.
-Jag hoppas vi har bra platser, sa Amanda och skrattade.
-Ni ska faktiskt inte sitta i publiken idag, sa Harry och jag förstod inte riktigt. Skulle vi inte få se deras konsert?
-Men ska inte vi få se konserten? Frågade Johanna ledsamt.
-Klart ni ska se den, ni har bara de bästa platserna, svarade Harry glatt.
-Var är de platserna då? Frågade Amanda nyfiket, och jag förstod henne för jag ville också veta var vi hade våra platser.
-Ni ska titta från scenen, eller jag ni ska sitta sidan om scenen. Ungefär där ni stod innan Harry drog ut er här, sa Louis.
-Det var faktiskt Harry, Louis och Niall som ville att ni skulle sitta där så de kan få lite pussar när vi springer ut och byter om, sa Zayn och Louis slog till honom.
-Är det inte alls, sa Louis generat.
-Kom igen Louis, det är det visst, fortsatte Zayn.
-Okej, kanske lite...men det känns liksom extra bra om ni sitter där, så vi får lite extra stöd, sa Louis. Vi skrattade åt deras diskussion och sedan blev killarna tillsagda att skärpa sig.

Några timmar senare var konserten var i full gång och killarna gav verkligen allt. Vi stod backstage och var helt förtrollade av deras röster och hur de rörde sig på scenen. Ännu mer förtrollade blev jag när Harry tittade ut mot mig när han tog en av sina höga toner i Gotta Be You, allt kändes så overkligt.
Låten tog slut, musiken och sången från killarna tystnade. Jag hörde publikens jubel och skrik ökade när Harry började prata och jag försökte lyssna väldigt noga på vad han sa.
-Vi vill ta upp tre väldigt speciella tjejer på scenen nu, sa Harry och jag hoppade till. Vad menade han? De skulle väl inte ta upp oss på scenen? Det kanske bara var några fans de ville ta upp? Jag började skaka av nervositet för jag förstod inte vad det var som skulle hända nu. Paul kom snabbt mot oss och sa att vi skulle ut på scenen. Johanna och Amanda kämpade emot lite.
-Men varför ska vi upp på scenen? Frågade Amanda nervöst.
-Louis, Harry och Niall ville ha er där uppe under en låt, sa Paul med ett leende. Både Amanda och Johanna såg väldigt nervösa, oroliga och rädda ut, men jag förstod dem för så kände jag mig också.
Harry, Niall och Louis kom mot oss på scenen och mötte oss, medan Liam och Zayn stod och log mot oss. Harry räckte fram sin hand mot min och han tog tag i min hand. Jag hörde hur fansen skrek men jag brydde mig inte om det nu. De förde oss mot soffan som stod mitt på scenen och vi slog oss ner. Jag hade absolut ingen aning om vad det var som egentligen hände, jag kände mig bara så förvirrad och de kändes som jag drömde.
-Denna låten tillägnar vi till er, Johanna, Amanda och Julia, sa Niall och tittade mot oss. Introt till More Than This började spelas och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Glädjetårarna trängde sig fram och jag log riktigt stort, detta kunde bara inte vara sant. När Harry sjöng tittade han rakt in i mina ögon och den blicken gick rakt in i mitt hjärta. Fansen skrek men jag kunde inte tyda vad de sa eftersom alla skrek olika saker. Där satt vi, jag, Amanda och Johanna, på en stor scen med våra absoluta favorit killar bakom oss och var helt fyllda av glädje, lycka och kärlek. Att dem tillägnade just denna låten till oss. Det kändes galet.
När låten började lida mot sitt slut satte sig Harry och Niall på varsitt armstöd, medan Louis sjönk ner i Amandas knä. Liam och Zayn ställde sig bakom soffan. De sjöng den sista versen och jag mötte Amandas blick. Hon hade lagt sitt huvud mot Louis rygg och hon log stort. Mina ögon var fyllda med glädjetårar och när låten väl var slut så reste sig killarna upp, räckte fram sina händer och vi gick upp från soffan.
-Ni måste gå av scenen igen, viskade Harry i mitt öra och jag nickade mot honom. Jag drog lite lätt i Amanda och Johannas tröja och de fattade vad jag menade.
-Jag älskar dig, hörde vi hur Niall, Louis och Harry ropade när vi sprang av scenen. Vi alla hoppade till av lycka och kramade om varandra hårt.
_________________________________________________________________________________________________________________
The end!
Vill bara tacka för alla kommentarer vi fått under denna novellen. Vi har fått riktigt många kommentarer på alla delar och det är något vi verkligen uppskattar! 
Som sagt har vi nu i över ett år suttit och skrivit massa delar till tre olika noveller, och det här blir den sista delen på denna novellen.
Men, vi tänker inte sluta skriva, så imorgon klockan NIO kommer handligen för nästa novell komma upp. Och del  ett kommer upp under middagstid. 
Det skulle varra jättekul om ni la ner några sekunder på att kommentera vad ni tyckt om denna novellen, och vad vi kan förbättra! Massa kramar till er alla :)

btw, blev tyvärr ingen livechat, kanske händer någon annan dag.


Kommentarer
Postat av: Olivia <3

Den har varit Skit Bra!! Jag ska kolla imorgon.. <3 ÄLSKAR ERAN NOVELL ;D

2012-06-17 @ 01:54:17
URL: http://lovveonedirection.blogg.se
Postat av: Superman

hur kommer ni på era noveller egentligen? dom är skit bra,kan inte sluta läsa dom är jag väl börjat! tack för att ni tar tid och skriver dom :) kramar från SUPERMAN

2012-06-17 @ 02:11:42
Postat av: Julia

Tack för en super novell! Ser fram emot den nya! :D xx

2012-06-17 @ 02:34:58
Postat av: Izabella

Tycker den var jättebra från början men nu på slutet har den varit lite tråkig. Och sen skulle det vara bättre om ni skrev lite mer oväntade saker, saker som inte händer i andra noveller. Beskriv gärna mer också, typ miljön, uttryck, känslor närmare. Men annars har novellen vart super!

2012-06-17 @ 07:23:23
URL: http://diaryofbella.blogg.se
Postat av: Izabella

Tycker den var jättebra från början men nu på slutet har den varit lite tråkig. Och sen skulle det vara bättre om ni skrev lite mer oväntade saker, saker som inte händer i andra noveller. Beskriv gärna mer också, typ miljön, uttryck, känslor närmare. Men annars har novellen vart super!

2012-06-17 @ 07:23:45
URL: http://diaryofbella.blogg.se
Postat av: Wilma :)

Den har vart riktigt riktigt grym!! :D Älskar den verkligen! :')<33

2012-06-17 @ 07:40:07
URL: http://wiillmmaass.bloggplatsen.se
Postat av: Cornelia

Den har varit jätte bra men till nästa novell skulle ni inte kunna bilder?:)

2012-06-17 @ 07:56:44
Postat av: Julia

Eran novell är den bästa jag har läst, jag tycker jätte mycket om den men eran nästa blir säkert ännu bättre:)

2012-06-17 @ 08:01:53
Postat av: Victoria

Asbra. Har älskat den!

2012-06-17 @ 08:51:52
URL: http://Victoriasdiiary.blogg.se
Postat av: Anna

Älskar dem!!

2012-06-17 @ 08:56:36
URL: http://annaasp.devote.se
Postat av: Anonym

Jag älskar värkligen era noveller!! Men om jag måste välja en favvorit så är det eran första! Hoppas ni gör en del 2 på den :)<3

2012-06-17 @ 09:00:27
Postat av: helena

den här novellen har varit den bästa någonsin, tyvär så har jag inte varit med från början men nu älskar jag den och vill aldrig sluta läsa den här bloggen<3 kram från helena♥

2012-06-17 @ 09:11:18
Postat av: Stella

Ahahaha Gud vad gulligt att Louis blev generad när zayn sa att dom ville springa och ge dom lite pussar, haha aw<3

2012-06-17 @ 09:16:47
Postat av: Frida

Jättebra!!! AmaZayn!

2012-06-17 @ 09:55:39
Postat av: Alma

Novellen har varit suuuper bra, har älskat att läsa den, och jag har blivit super ledsen när det inte har kommit ett nytt kapitel. Om jag ska ge lite kritik så tycker jag att den började bli lite tråkig på slutet, om det skulle kunna varit mer drama där, något som skulle ha hänt eller så. Men annars var den sååå bra!

2012-06-17 @ 10:23:16
URL: http://almasander.devote.se
Postat av: zanna

denna novellen har varit precis som en sån där bra bok man aldrig vill släppa!!!! jättebra slut!!<3

2012-06-17 @ 10:36:15
Postat av: Emilia

Jag tycker att den här novellen har varit jättebra! Det är inget speciellt ni behöver tänka på för att förbättra er. Kör ert eget race,ni äger!

2012-06-17 @ 10:56:51
Postat av: Kimberly

Den här novellen har verkligen varit jättebra! Fortsätt som ni gör så kommer nästa novell bli lika grym! :)

2012-06-17 @ 11:01:48
URL: http://holastyles.blogg.se
Postat av: Emma

Skitbra!!! Har verkligen älskat denna novell! Så grym! :D xx

2012-06-17 @ 11:09:51
URL: http://oneperfectionnovell.blogg.se
Postat av: ebba

Den har varit superbra! Något ni kan "förbättra" är att ha en tjej som huvudperson då det blir enklare att hålla reda på vem som är vem liksom :)

2012-06-17 @ 11:13:32
Postat av: elin

den har varit jättebra!

2012-06-17 @ 13:02:15
URL: http://fanficfordirectioners.blogg.se
Postat av: Elin

helt sjukt bra noveller, har man börjat kan man inte sluta läsa dom ! Älskar dom verkligen! (:

2012-06-17 @ 15:49:35
URL: http://www.ellolavich.devote.se
Postat av: Anonym

Den novellen var jätte bra!! Den bästa!!

2012-06-17 @ 16:14:00
Postat av: Hanna :)

OMG kan inte fatta att det är slut... :'( men den här novellen var as bra! och slutet var jätte vackert! :') Älaskade verkligen slutet ! det var så sorligt och lyckligt på samma gång! Började nästan gråta .. :) <33333

2012-06-17 @ 17:40:16
Postat av: Ellen

Tycker kanske novellen var lite för lång, annars var den jättebra! :)

2012-06-17 @ 18:36:52
Postat av: Directioner <3

Okej, helt ärligt. Denna novellen var den bästa jag någonsin läst! Jag kan inte hitta några fel på den utan den var helt perfekt. Jag fastnade verkligen i den, och jag minns alla stunder jag suttit och läst den, alla stunder jag tittat in för att se om någon ny del kommit upp. Tack för allt, hoppas eran nya novell blir lika underbar! <3

2012-06-17 @ 20:26:06
URL: http://lifeisonedirection.blogg.se
Postat av: Directioner <3

Okej, helt ärligt. Denna novellen var den bästa jag någonsin läst! Jag kan inte hitta några fel på den utan den var helt perfekt. Jag fastnade verkligen i den, och jag minns alla stunder jag suttit och läst den, alla stunder jag tittat in för att se om någon ny del kommit upp. Tack för allt, hoppas eran nya novell blir lika underbar! <3

2012-06-17 @ 20:26:08
URL: http://lifeisonedirection.blogg.se
Postat av: Sofie

Älskar er novell, älskar också att ni uppdaterar så pass bra som ni gör! :)

2012-06-17 @ 21:25:02
Postat av: Onenovdirection

Hade glädjetårar i slutet ;,) JÄTTEBRA Slut! Tack för denna novell!!

2012-06-17 @ 23:06:59
URL: http://Onenovdirection.blogg.se/
Postat av: Qrusmyntha

Novellen är en av de bästa jag har läst. Man blev förtrollad och den kändes å äkta och verklig! Grymt bra skriven. Kärlek till er och er blogg! :)<3

2012-06-17 @ 23:51:19
Postat av: ida

Hej! Jag älskade er förra novell, sättet ni skriver på, sättet handlingen växer fram, allting! Den var underbar, och ni är underbara som har lagt ner så mycket tid över lite mer än ett år. Det är heöt otroligt! Tänk hur många gånger det har kommit flera kapitel varje dag! AMAZAYN! Ett jättestort tack till er för all tid ni lägger ner, för den riktigt bra uppdateringen! NI ÄR BÄST! Kramar, Ida

2012-06-18 @ 10:30:00
Postat av: ida

Hej! Jag älskar era noveller, sättet ni skriver på, sättet handlingen växer fram, allting! Den var underbar, och ni är underbara som har lagt ner så mycket tid över lite mer än ett år. Det är heöt otroligt! Tänk hur många gånger det har kommit flera kapitel varje dag! AMAZAYN! Ett jättestort tack till er för all tid ni lägger ner, för den riktigt bra uppdateringen! NI ÄR BÄST! Kramar, Ida

2012-06-18 @ 10:31:28
Postat av: Lina

Jättefint slut verkligen!
Era noveller är så bra så det behövs inget att förbättra, forsätt med det ni gör bara! :)
xx

2012-06-18 @ 20:47:48
Postat av: Lollo

Har redan kommenterat lite på några noveller, men asså jag vill bara

Svar: haha, kul att du kommenterar lite :)
Johanna Malmgren

2012-06-19 @ 20:47:13
Postat av: Matti

Den här novellen var grym!! Kommer sakna att läsa om Julia,Johanna,Amanda och Killarna. Kom ihåg att ni skriver suoer bra!:D

Svar: Tack :) xx
Johanna Malmgren

2012-06-20 @ 18:34:34
Postat av: Tilde

Niskriver så bäst, jag älskar era noveller! Please, en till Louis novell!!!! :) :) :) :) :)
H. The Supermans Lover

2013-01-15 @ 21:44:25
Postat av: Anonym

Snälla skriv en fortsättning på denna eller en novell bara om louis ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

2013-06-11 @ 22:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback