Enchanted by you - del 21

Julias perspektiv

-Tack, tack, tack, sa han med världens största leende på läpparna och jag log nog minst lika stort. Det kändes skönt att jag hade fått honom att le. Men jag var fortfarande osäker på om jag gjorde rätt, tänk så skulle han lämna mig när jag behövde han som mest? Var det värt att chansa? Kanske, men han skulle inte få det lätt. Han skulle bevisa att det var mig han ville ha.

____________________________________________________________________________________
Amandas perspektiv

Jag öppnade ögonen och hostade helt plötsligt till. Det var fredag morgon. Solen lös skarpt in genom fönstret, som den gjort hela denna veckan. Jag kollade på klockan. 10.07 var den och jag blev glad att jag inte lyckats sova bort hela dagen. Jag kollade på min mobil. Två nya sms. Ett från Johanna och ett från Louis. Jag valde att läsa smset från Johanna först. ”Kan inte du, jag och Julia hitta på något idag? Killarna hade ingen tid att träffa oss på dagen... Niall sa det”. Jag log för mig själv. Jag älskade att spendera dagar med de vänner som kunde få mig att le, även om jag inte ens ville le. ”Jo, såklart! Vad ska vi hitta på?” skrev jag och gick upp ur sängen. Jag startade min dator, vilket jag alltid gjorde på morgonen. Medan datorn startade hann jag gå på toa och ge mina två katter lite mat. Jag kom tillbaka till mitt rum och kom på att ett sms från Louis väntade att bli läst. Jag låste upp min mobil och tryckte fram hans sms. ”Har du lust att göra något ikväll? Bara du och jag? Kanske kolla bio eller något?”. Hur kunde ett sms få mig att le som en idiot? Jag bara satt där och log för mig själv. ”Ja, absolut! Kan vi inte bowla? Jag har inte gjort det på riktigt länge!” svarade jag och satte mig sedan vid min laptop som stod på mitt skrivbord. Bara en sekund efter jag tryckt upp Facebook fick jag ett nytt meddelande i chatten ”Var klar vid halv tolv så kan vi äta lunch i stan och sen bara gå runt lite, okej? :)”. Denna gången var det Julia som skrivit till mig och jag blev nästan lite förvånad att hon redan vaknat. ”Jaja! Vart ska vi träffas?”. Jag kollade runtom mig och såg min borste. Jag borsta igenom mitt hår, vilket jag gjorde minst 10 gånger per dag. ”Vi möts hos Johanna :)” skrev Julia. Jag svarade med ett kort ”Okej, vi ses! :)” och sedan lämnade jag datorn för att gå till köket och äta lite frukost.

När jag kom ner till köket suckade jag för mig själv. Det fanns inga goda mackor, o'boyen var slut och jag var inte alls sugen på någon frukost. Jag tittade igenom alla möjliga skåp och det slutade med att jag åt en banan och lite vindruvor. Jag tröstade mig själv med att jag, Johanna och Julia faktiskt skulle äta lunch tillsammans och jag kunde redan nu lista ut att det skulle bli Subway eller något liknande.

När klockan var fem i halv tolv stod jag utanför Johanns hus och såg Julia komma gående. Jag vände mig mot Johannas ytterdörr, som samtidigt öppnades och Johanna kom ut. Hon låste dörren och kom sedan fram till mig och Julia, som nu också hade kommit fram till mig.
-Alla i tid! Första gången, eller? Sa Julia och vi skrattade.
-Typ! Men ska vi gå? Jag är riktigt hungrig! Utbrast jag och de andra nickade.

Efter många om och men blev det Subway, som jag gissat på. Jag hade varit nära på att säga till Julia och Johanna vad jag skulle göra ikväll, men precis i sista sekunden hade jag ångrat mig. Såklart skulle dom börja snacka om vad dom skulle göra ikväll och jag skulle inte klara av att hålla detta för mig själv. Och, om det nu var någon jag skulle berätta detta för, så var det ju Julia och Johanna som var nummer ett.
-Ska vi ha en filmkväll ikväll? Frågade Julia.
-Jaa! Sa Johanna glatt och jag skakade lätt på huvudet.
-Jag kan inte, sa jag och dom kollade mot mig.
-Varför inte? Sa Johanna frågande och jag log lite lätt.
-Louis frågade mig om jag ville träffa han ikväll, bara han och jag, sa jag. Leendet blev allt större och större. Jag kunde inte hjälpa det.
-Va? Utbrast dom samtidigt och jag nickade.
-Vi ska typ ut och bowla, sa jag. Julia och Johanna bara log mot mig.
-Åhh, vad kul! Fick Johanna fram efter några sekunder och jag nickade. Något som dök upp i mitt huvud var den vanliga frågan. Vad skulle jag ha på mig?
-Vad ska jag ha på mig? Utbrast jag, lite väl högt eftersom andra folk vände sina blickar mot mig. Julia och Johanna skrattade åt mig medan jag skämdes.
-Seriöst, ni måste hjälpa mig!
-Jaa, lugn! Sa Julia och klappade mig lätt på armen. Jag log mot henne och vi fortsatte äta.

Efter några timmar på stan hade jag hittat något jag kunde ha på mig. En vit, tunn blus med ett svart stort hjärta på framsidan med ett par nya, svarta shorts.
-Detta blir perfet! Sa Julia och jag log.
-Hoppas det!

När jag kom hem gick jag direkt in på mitt rum, tog upp min mobil och såg att det kommit ett sms från Louis. ”Jag hämtar upp dig vid halv sju!” stod där. Jag kollade på klockan. Halv 5. Jag tog ett djupt andetag. Två timmar. Jag måste hinna. Jag hoppade snabbt in i duschen och lät vattnet vara ganska kallt. Jag var varm efter en hel dag ute på stan, men jag var redo för att spendera en kväll med Louis.


När jag kom ut från duschen tog jag på mig mina underkläder, en vit bandeau och tog sedan fram fönen. Jag fönade mitt hår tills det nästan var torrt och sedan drog jag på mina nya shorts och min nya tröja. Mitt ganska tjocka, ljusbruna hår lät jag fall ner över axlarna och förbi brösten. Jag sminkade mig lite lätt och kollade mig sedan i spegeln. Denna kväll skulle bli speciell och jag log åt mig själv. Jag kollade på klockan. Tio över sex visade den. Jag skrattade lite åt mig själv och bestämde mig för att gå in på twitter en liten stund. ”Can't wait for tonight! It's gonna be awesome!” skrev jag och tryckte på ”tweet”. Mamma kom in på mitt rum.
-Hej gumman!
-Hej, sa jag och kramade om henne.
-Ny tröja? Sa hon lite förvånat och jag nickade.
-Vad fin! Ska du iväg?
Vad skulle jag säga? Jag hade ju berättat för mamma och pappa att vi träffat killarna, men inte att vi träffat dom så ”privat”.
-Eh.. jo, du vet Louis?*
-Va? Sa hon och jag skrattade. Jag förklarade vem Louis va och denna gången fattade hon.
-Bjöd han ut dig? Sa hon och log stort mot mig.
-Ja, typ, sa jag och hon kramade om mig.
-Ha det så roligt! Hennes armar omfamnade mig och hon tryckte mig hårt mot henne.
-Det ska jag ha, sa jag och mamma släppte taget om mig. Det knackade på dörren.
-Hejdå mamma! Sa jag.
-Hejdå!

När jag öppnade dörren möttes jag av ett stort leende och våra blickar möttes.
-Hej, sa jag lite nervöst och kramade om honom.
-Hej! Vad fin du är! Sa han och han kramade om mig hårt.
-Detsamma, sa jag och han log.
-Klar? Jag nickade mot honom.
-Japp!
Jag stängde dörren bakom mig och vi gick tillsammans mot en bil so stod parkerad där.
-Är det din bil? Sa jag och försökte få ihop hur han kunnat få hit den.
-Nej, jag har lånat den, sa han och jag nickade.
Vi hoppade in i bilen och körde iväg. Allt kändes som en dröm som jag bara väntade på att behöva vakna upp ifrån. När jag insåg att jag faktiskt satt här, i en bil med Louis log jag för mig själv och förmodligen såg jag ut som en idiot.
-Vad tänker du på? Frågade Louis. Alla mina tankar försvann och jag kollade mot honom.
-Att jag sitter här, med dig, sa jag och han skrattade.
-Bra eller dåligt?
-Bra! Sa jag och vi skrattade lite lätt. Vi hade inte ens kört i fem minuter och jag visste redan nu att denna kvällen skulle bli sommarens bästa.
____________________________________________________________________________________
Kanske lite tråkigt inlägg, men nästa del kommer kanske bli lite roligare! 
Johanna har gått och blivit sjuk, tråkigt värre!
Fick någon fråga ang. X-factor, men har ni frågor, ställ dom i BLOGRESPONSE. Men, kan säga er att ni borde söka till X-factor om ni tänkt göra det. Ni har inget att fölora liksom! :)
Har ni frågor - använd blogresponse. Vi kollar in där många gånger per dag!

Nu till en rolig sak, vi vann BLOG AWARDS på justindrewbieberswe.blogg.se! Tack tack tack tack till alla er som röstat! Det är ju ni som gjorde att vi vann! Ni kanske inte förstår, men sånt gör oss sååå peppade på att skriva, när ni gillar det vi gör. Massa kramar!! :)
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Lydia

jäätte bra skrivet! :D

besök gärna min novellblogg om 1D! :D

Postat av: Felicia

jag älskar denna novellen! helt klart den bästa! x

2012-03-01 @ 22:10:38
URL: http://feliciafolvik.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattiiis :D ni förtjäna det jättemycket! Btw Grymt kapitel, vill veta vad som händer på "dejten" :DD

2012-03-01 @ 22:34:06
Postat av: Emmy

Vad kul att ni vann! :D

Berättelsen är bra!

Längtar tills det kommer handla om Harry och Julia. Eftersom Harry är min personliga favorit. ;)

2012-03-01 @ 22:56:31
Postat av: Emmy

Sedan undrar jag en sak till, kommer man inte få veta någotting om Julias och Harrys date? Vad som hände och hur den gick?

Jag tänkte eftersom det här var dagen efter på morgonen?



Ta det inte som kritik, bara min lila fundering. :3



Annars super bra! :D

2012-03-01 @ 23:00:19
Postat av: tilda

AWESOME!! :DDD

2012-03-02 @ 07:56:50
URL: http://onednovell.webblogg.se/
Postat av: jenny

Awesomeness! Grattis att ni vann :D

2012-03-02 @ 10:33:56
URL: http://smileawesome.blogg.se/
Postat av: Emmy

Ojj, så synd att Johanna har blivit sjuk :( Grattis förresten! att ni vann alltså :)) Ni är jätte duktiga!

2012-03-02 @ 21:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback