Enchanted by you - del 81

Julias perspektiv

-Vänta, jag kommer snart, sa han snabbt och sedan var han på väg upp mot lägenheterna.
-Vad var det med honom? Frågade Liam och alla ryckte på axlarna.
-Jag har ingen aning. Han kanske... blev akut kissnödig, sa jag och vi flinade lite.
-Men, va? Hotade hon dig med att mörda Julia? Sa Johanna frågande och Harry mötte hennes blick. Han nickade mot henne och Johanna såg väldigt rädd ut.
-Så kan hon ju inte göra. Men, har hon lovat att lämna Julia i fred nu?
Harry nickade lite osäkert.
-Jag hoppas hon gör det. Hon är fan dum.

Varför hade Zayn reagerat så starkt på Brianna? Det där med att han var kissnödig sa jag bara för att lätta på stämningen. Det var något, men vad?

_________________________________________________________________________________________________________
Zayns perspektiv

Jag sprang uppför trapporna till min lägenhet. Minnena kom tillbaka till dagen då jag skulle träffa den tjejen som verkade så perfekt, men så fort jag träffade henne märkte jag att hon var något helt annat än vad jag hade förväntat mig. Tjejen hette Brianna, men kunde det verkligen vara samma tjej som hade hotat Harry?
När jag kom in i lägenheten gick jag snabbt fram till min dator för att leta upp artikeln om Harry och tjejen, jag ville titta lite närmre på hur hon såg ut. Jag ville vara säker på att det var hon jag tänkte på. Datorskärmen lös skarpt i det släckta rummet och jag kisade lite för att se. Med en osäkerhet tog jag upp min mobil för att titta på de bilderna hon hade skickat på sig till mig innan vi skulle träffas. Noga jämförde jag bilderna för att se så det verkligen var samma tjej. En rysning gick genom hela min kropp och det kändes som jag frös till is. Vad hade hänt om Harry inte hade gjort så som Brianna sa? Då hade kanske inte Julia varit vid liv nu? Då skulle Harry inte orka leva för jag vet hur mycket Julia betyder för honom och han skulle ha fullt med skuldkänslor för att det var hans fel. Men som tur är så är både Harry och Julia kvar.

Jag kom ner till uteplatsen med datorn i ena handen och mobilen i andra. Alla tittade förvirrat på mig, undrade varför jag hade datorn med mig. Av ren rädsla kändes det nästan som tårarna var på väg, tänk om allt hade gått helt snett?

-Vad är det Zayn? Frågade Johanna oroligt och jag gick och satte mig vid bordet utan att säga ett ord.
-Zayn, säg något, sa Louis högt och jag öppnade upp datorn för att visa bilden på tjejen som Harry hade träffat och bilderna som tjejen hade skickat till mig.
-Det gäller Brianna, jag vet vem hon är, sa jag samtidigt som jag kollade ner i bordet. Harry tittade chockat på mig.
-Va? Hur då? Frågade Harry chockat och såg helt förvirrad ut.
-Ja, då när jag blev skjuten så var det hon jag skulle träffa. Mer han jag inte säga förrän Louis avbröt mig.
-Var det hon som sköt dig? Eller var det någon annan?
-Det var hon. Jag märkte direkt när jag träffade henne att det var något som inte stämde. Hon började prata om er, sa jag och tittade menande på Harry och Julia.

 

Harrys perspektiv

Varför hade hon egentligen börjat prata om mig och Julia när hon var där för att träffa Zayn? Jag förstod inget. Hade jag stått och hånglat med den tjejen som nästan hade dödat Zayn? Det gjorde mig ju bara ännu mer äcklad och jag ville bara få allt ogjort, men ändå inte för då hade jag kanske inte haft Julia hos mig nu.
-Men vad sa hon om mig och Harry då? Frågade Julia, och jag ryckte till när hon sa mitt namn eftersom jag var djupt försjunken i mina tankar.

-Hon sa att ni var söta tillsammans, men att där var något hon inte gillade med dig, sa Zayn och till en början så Julia glad ut men hennes min förändrades snabbt.
-Det verkade på något sätt som hon ville komma åt Julia redan då, som det inte var mig hon ville lära känna. Sen gick allt så snabbt och jag kände smärtan i magen. Det var hemskt, sa Zayn och tittade ner mot bordet. Jag hörde hur han snyftade till och jag förstod honom att det var hemskt även om jag aldrig hade varit med om det, så kunde jag ändå på något sätt förstå honom.
-Zayn, det är bra nu. Det är över, hon har lovat mig att lämna oss ifred, sa jag när jag hade rest mig upp och stod sidan om Zayn och klappade honom tröstande på ryggen.
Jag hoppades verkligen allt var bra nu och hon inte skulle göra något mot oss igen, jag hoppades innerligt på det och det var det jag vill tro på också. Hon skulle inte kunna komma och förstöra för oss, vi var starkare än henne. Zayn tittade oroligt upp och Niall tittade på honom.
-Det är bra nu Zayn, tro på det. Hon ska inte få göra oss illa igen, sa Niall och i samma stund plingade det till i Nialls mobil. Han tog snabbt upp den och ljuset från skärmen lös upp hans ansikte. Det såg ut som han precis hade kommit på något han hade glömt och han tittade på oss killar med en menande blick.
-Ska vi berätta nu? Frågade Niall och jag förstod inte riktigt och det verkade som Liam såg det på mig. Så han mimade ”imorgon” och då kom det upp för mig vad som skulle hända då. Det var nog bäst att vi berättade för tjejerna redan nu.
_________________________________________________________________________________________________________
Vad är det killarna ska berätta för tjejerna? Spännande va?
Hoppas ni tyckte om delen och kommentera mycket nu så blir vi mer peppade till att skriva! :)
och tack för alla underbara kommentarer!

Kolla in får kompis Ines novell HÄR!!! Hon tog en liten paus, but now she's back on track!
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Hanna

Asså åh!!! Jag tänker på den här novellen hela tiden!! Dör! Sjukt bra!!

2012-05-25 @ 23:47:52
Postat av: Kajsanilsson9

Jätte bra kapitell och jätte bra novell över huvud taget. Uppdatera så fort ni kan och järna ofta. Jag bara sitter och längtar hela tiden för nya delar. :)

2012-05-26 @ 00:27:03
Postat av: Melissa

Shit vad många delar! Hur lång kommer den här novellen bli tror ni? (:

2012-05-26 @ 01:38:12
URL: http://onedirectionernovell.blogg.se/
Postat av: Hanna :)

Super bra ! Vilken crazy tjej...! Vad har killarna hittat på , vill bara veta :) när kommer nästa del? :) <333

2012-05-26 @ 07:21:33
Postat av: Alice! :P

IDÉ:

Julia kan bli skuten i bröstet, allvarligt, men inte så hon dör.. Hon kan sitta på sjukhus några dagar. Och när Harry sitter vid henne känner han hur hon klämmer om hans hand och hon vaknar.... :)

2012-05-26 @ 07:31:39
Postat av: Alice! :P

IDÉ:

Julia kan bli skuten i bröstet, allvarligt, men inte så hon dör.. Hon kan ligga på sjukhus några dagar. Och när Harry sitter vid henne känner han hur hon klämmer om hans hand och hon vaknar.... :)

2012-05-26 @ 07:32:09
Postat av: Mirabelle 1D

Jätte spännande!

Längtar till nästa kapitel!!

2012-05-26 @ 07:36:36
URL: http://mirabellem.blogg.se/
Postat av: z

ÅÅÅ gud fan vad bra ni eee EN TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-05-26 @ 09:15:08
Postat av: Maja

Jättespännande

2012-05-26 @ 09:22:07
Postat av: OneNovDirection

Ni skriver sååspännade! Meer :)

2012-05-26 @ 09:37:06
URL: http://onenovdirection.blogg.se/
Postat av: Amanda

Gud vad bra!!

Länka jätte jätte jätte gärna min blogg oxå för min största dröm är att fler ska läsa den och kommentera som de gör här,.. Fattar inte hur ni lyckas men men.. Älskar er blogg ändå<3www.novellonedirection.devote.se

2012-05-26 @ 11:14:23
URL: http://novellonedirection.devote.se
Postat av: One Direction Diary

Nyfiken!!! :D

2012-05-26 @ 16:47:28
URL: http://oneddiary.blogg.se/
Postat av: Cupcakekatti

Älskar novellen! Jag är en ganska ny läsare, men jag älskar den, jag va uppe nästan hela natten för att få läsa så mycket om möjligt! SÅ SNÄLLA! SKRIV MER!

2012-05-26 @ 20:12:35
URL: http://CupCakeKatti.bloggplatsen.se
Postat av: Alice! :P

Mer ikväll??! SNÄLLA!!!!?? :O

2012-05-26 @ 23:06:54
Postat av: Lovisa - Läs, kommentera och följ

spännande! Så bra! <3333

2012-05-27 @ 08:59:12
URL: http://onedirectionstoriiies.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh, jättebra novell. Dock synd att ni inte uppdaterar eftersom man blir beroende, men jag förstår om ni inte har tid oså. :)

2012-05-27 @ 14:46:31
Postat av: Emme

Sjukt bra novell! Längtar efter nästa del, ni äger på att skriva!2012-05-27 @ 15:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback