Enchanted by you - del 84

Johannas perspektiv

-Du är helt underbar älskling och du betyder allt för mig, sa han mellan kyssarna och allt kändes så bra. Han drog sig sakta från mig lite och jag vände mig och tittade rakt in i hans ögon, han log med hela ansiktet. Att se honom lycklig gjorde mig så himla lycklig och inget kunde kännas mer rätt än vad det gjorde nu.

_________________________________________________________________________________________________________________

Zayns perspektiv

Klockan var mycket. Jag tryckte på mobilen och klockan visade 04.06. Jag hade inte ens lyckats blunda sen jag lagt mig och det hade gått nästan två timmar. Jag ville sova, men det enda som fanns i mina tankar var Brianna. Jag ville inte tänka på henne, men det enda jag tänkte på var vad hon gjort mot Harry. Det var precis som om den kvällen kom tillbaka.

Jag kollade mig runt. Det var inte så mycket folk på Londons gator och jag svängde in på den smala vägen där Briannas lägenhet låg. Jag gick till port nummer tre och väntade. Mobilen plingade till och jag läste hennes sms. ”Jag kommer om fem minuter! :)” stod där. Jag log för mig själv och höll upp min mobil som spegel. Håret såg bra ut.

Som hon sagt, fem minuter senare stod hon framför mig. Hennes fina, långa bruna hår föll ner på hennes axlar. Håret hade lite lätta vågor i sig och hon hade nog ägnat tid å sminket, för det såg perfekt ut.
-Hej snygging, sa hon lite flörtigt och jag log.
-Hej sötnos, sa jag vi omfamnade varandra.
Omgivningen var lite... mystisk. Det var ju fortfarande ljust ute, men här la husen så tätt och på taken växte grenar och blad som gjorde att det såg ut som ett tak. Det blev en aning mörkare och jag kände att jag inte ville stå här resten av kvällen.
-Ska vi... gå och äta någonstans? Frågade jag och Brianna nickade.
-Kolla månen, utbrast Brianna och pekade upp i luften. I samma sekund kände jag ett skott i min mage.


Jag hoppade till i sängen där jag låg. Jag kunde komma ihåg smärtan jag hann känna innan jag, förmodligen, fallit ihop. Jag ville inte ha med Brianna att göra. Jag vände och vred på mig. Klockan var 04.24 nu. Det var snart början på en ny dag och det var dags för våra föräldrar att komma. Louis, Niall och Harry var ivriga att låta deras föräldrar träffa Johanna, Julia och Amanda. Jag och Liam hade tyckt det var en bra idé att låta allas föräldrar komma hit, och även Louis systrar.

Amandas perspektiv

Klockan var kvart i nio när jag vaknade upp bredvid Louis. Han låg fortfarande och sov och det kändes inte så lockande att lämna denna varma sängen. Jag la mig på ryggen och tänkte igenom allt vi gjort under veckan. Det var liksom nästsista dagen nu, sedan skulle vi behöva åka hem, börja skolan och jag skulle inte få träffa Louis. Jag var rädd att det skulle bli som innan, att vi inte snackade så mycket eller om vi skulle bli ovänner. Men om man verkligen ville något, då får man försöka. Både jag och Louis gillade varandra. Det kanske skulle bli svårt med ett så pass långt distansförhållande, men jag tänkte inte ge upp.
Jag slog bort tanken. Jag hade en hel söndag framför mig. Jag var lite nervös. Jag skulle få träffa deras familjer. Tänk om Louis mamma inte alls gillade mig? Eller om hans syskon skulle tycka jag var tråkig? Jag blev mer nevös än vad jag blivit kvällen innan. Det var bestämt att deras föräldrar skulle komma vid 12. Även om jag inte ville, så gick jag upp. Något som gjorde mig glad var att solen sken där ute och att Julia redan var uppe.
-Godmorgon, sa jag glatt när jag kom in i köket.
-Godmorgon!
-Är du inte nervös för att träffa deras familjer? Sa jag lite osäkert och Julia nickade.
-Jo! Jag gick upp för att hinna bli klar utan att stressa, sa hon och jag nickade instämmande.
-Samma här!
-Men, tänk så gillar dom inte mig? Sa jag och Julia log.
-Egentligen tror jag inte vi behöver vara oroliga, men jag förstår dig. Men dom kommer gilla dig!
-Och Louis systrar? Asså åhh.. sa jag och suckade.
-Dom kommer älska dig, sa Julia bestämt och jag log.
-Får väl hoppas det...

En halvtimme senare satt jag, Julia, Harry och Louis samlade vid bordet och åt frukost.
-Ska ni möta upp dom på flygplatsen?
Harry nickade.
-Ja. Vi tänkte att vi möter upp dom så kanske ni kan fixa med maten? Ni älskar att laga mat, ellerhur?
-Det låter bra tycker jag, sa Julia medan jag tvekade lite.
-Tänk så gillar dom inte maten? Sa jag och Julia skrattade.
-Ge dig. Tänk om dom älskar det?
_________________________________________________________________________________________________________________
Del 84 - hope u like it. (Om ni inte förstår i Zayns perspektiv så är det en tillbaka blick på vad som hände!)
Blev MYCKET åsikter om förra delen och vi har såklart förståelse för vad NI tycker. Men det är så himla svårt, för vissa vill liksom ha mer sånt medan vissa tycker det är äckligt. Och ja, vi vet ju inte exakt vilka åldersgrupper som läser och det kanske inte är så passande för 11-åringar, men vi kan tyvärr inte göra alla glada helt enkelt. Dock fick vi ändå några positiva kommentarer och självklart har ni alla rätt att skriva vad ni tycker. Vi hoppas att ni som inte gillade det fortsätter läsa i alla fall. Så kan vi här även lämna det och istället kan ni kommentera här - Hur tror ni det kommer gå för tjejerna när killarnas familjer kommer?
Kan hända att det kommer en del till idag, maybee..
/Angelica & Johanna

Trackback