Dags att säga hejdå

Hej alla kära läsare!
Som ni ser har vi inte uppdaterat på väääldigt lång tid och det beror på tidsbrist, ork och ett bristande intresse. Vi har inte samma ork för att driva novellen som förr och intresset för skrivandet försvinner. Så därför har vi tagit ett väldigt sorgligt beslut, även för oss själva, att lägga ner bloggen nu när vi har haft den i lite drygt två år.

Men bara för att vi har slutat skriva innebär det inte att vi inte älskar One Direction längre. Vi gillar fortfarande dem väldigt mycket men inte på samma sätt som vi gjorde för två år sedan då vi tog beslutet att starta bloggen. Vi tycker om killarna för deras musik, vad de presterar och hur de ha fått oss att tro på våra drömmar. Det vi inte kan se längre, är att vi någon gång i framtiden ska "bli tillsammans" med någon utav killarna och det blir då väldigt svårt att skriva om något man inte tror på. De har sitt liv, vi har vårt, men bara för det ska vi ju inte sluta drömma om att en dag få träffa dom.
Vi älskar fortfarande deras musik, vi kommer självklart att se deras film på bio och vi vill se dem live igen.

Vi vet att vi inte har avslutat den pågående novellen och vi kommer heller inte göra det. För vi kan bara inte, vi hade planerat vad som skulle hända, men det går verkligen inte att få ihop till en bra text för vi har inte mycket intresse för det längre. Så därför får ni komma på ett eget avslut till denna novellen, ni får göra upp det i er hjärna. Bestäm själv om honom kommer att vakna upp, och om hon gör det, vem tycker ni då Beth ska bli tillsammans med?

Efter dessa två åren vill vi tacka så hemskt mycket för alla fina kommentarer vi har fått. En liten kommentar kan ha lyst upp våra dagar, fått oss att vilja skriva en del bara för er skull. Tack för att ni har velat läsa det vi har skrivit och vi känner själva att vi har utvecklats inom skrivandet under tiden vi har haft denna bloggen. Vi trodde aldrig bloggen skulle bli så stor som den var ett tag, tack till exakt alla som någon gång har tittat in på bloggen, vi älskar er! Hejdå!
 
ps. vi kommer INTE att ta bort bloggen för vi vill att ni ska ha möjligheten att kunna fortsätta läsa det vi har skrivit och för att vi ska kunna titta tillbaka på bloggen senare och minnas att detta var en fantastisk tid! 
 
 
 
update, 
Vill ni får ni gärna kika in på våra privata bloggar och läsa, det skulle göra oss glada. :)
angelicabengtsson.blogg.se
malinjohanna.webblogg.se

Kommentarer
Postat av: Miranda

Tråkigt att höra..men jag kan förstå er. Det har verkligen varit grymt att få läsa era noveller och kommer sakna dem! Men jag förstår att ni inte har tid och ork till det längre.
Kram miranda

2013-08-14 @ 19:07:36
Postat av: Hanna

Jag gråter nästan! Jag vill verkligen inte att den ska va slut!!!!! Jag förstår såklart er att ni inte har ork eller tid!♥♥♥
♥Kram Hanna!♥

2013-08-14 @ 20:59:33
Postat av: Louise

:'( :'( :'(

2013-08-15 @ 07:54:09
Postat av: nayaityell

sjukt sorligt.., synd att ni inte bara ger bort bloggen till någon sålänge. Och om ni ångrar er är det bara att ta den tillbaka. (jag kan gärna ¨ta över¨ så länge.) Det är synd att bara kasta bort en så bra och känd blogg.

2013-08-15 @ 09:10:34
Postat av: Zoe

Nej! Jag älskar/älskade er novell, den är bästa av alla jag läst!! :( Jag förstår er verkligen, men usch vad tråkigt ändå! Kram, hoppas ni får det bra! <3

2013-08-15 @ 16:06:58
Postat av: Jennifer

Så synd.. :( Ni äger!
Bara en fråga, vem har gjort er design? Skulle gärna vilja ha en till min novellblogg

Svar: En som nu tagit bort sin bloggdesign-blogg, tyvärr! :(
Angelica & Johanna

2013-08-15 @ 19:14:00
URL: http://www.thoseonederfulboys.blogg.se
Postat av: johanna

tråkigt att behöva säga adjö. men ni har gjort dom bästa novellerna. men jag förstår. det kommer ju en tid då man inte kan fantisera att man blir ihop med nån av killarna. :)

2013-08-16 @ 22:09:43
URL: http://todirectioner.blogg.se
Postat av: Bella

Det känns jättetråkigt att ni ska sluta, men jag förstår er heltklart. Tack för att ni har skrivit den bästa novellbloggen jag någosing har läst. Men allting har ett slut:(

2013-08-17 @ 13:55:03
Postat av: Matilda

åh neeeej!! :'(

2013-08-18 @ 18:57:32
URL: http://1donedirectionnovell.devote.se/
Postat av: Untitled Love

Det är inte kul när skrivlusten tar slut :(

2013-08-19 @ 08:18:17
URL: http://unlo.blogg.se
Postat av: Tilde

Nej!
Ni kan inte lämna 'Last First Kiss'Novellen såhär! Menar ni att vi ska leva ett liv där vi bara går och tänker på hur det ska gå? SNÄLLA innan ni slutar, skriv klart LFK och publicera. Kommer inte kunna leva annars....):

2013-09-27 @ 23:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback