Let me be your last first kiss - del 27


Detta har hänt:

Harrys perspektiv
”Du får lov att åka hem ikväll, men du måste använda kryckor på grund av dina skada i skenbenet och du måste vila och ta det lugnt hemma. Vi har pratat med din mamma och hon kommer hit runt nio ikväll och hämtar dig” sa hon och jag log. Det kändes skönt, men samtidigt ville jag inte lämna kvar Bethany här. ”Kommer Bethany bli bra igen?” frågade jag oroligt och sjuksköterskan nickade. ”Ja, det kommer hon, men det kommer ta tid” sa hon och jag nickade. ”Nu går vi och äter” sa hon uppmanande och höll fram ett par kryckor. Jag reste mig upp och tog tag i de gråa kryckorna. ”Jag har aldrig använt kryckor förut” sa jag nervös och kvinnan skrattade åt mig. ”Bäst att du lär dig då” sa hon och började gå ut från rummet och där kom jag hoppande efter henne. 


Klockan var lite över nio på kvällen och i korridoren hörde jag en röst som jag mycket väl kände igen. Jag reste mig upp från stolen jag satt i, fattade tag i mina kryckor och hoppade ut genom dörren. När jag kom ut såg jag mamma som stod och pratade med en sjuksköterska. Jag hoppade fram till dem för av ren nyfikenhet ville jag höra vad de pratade om. ”Se nu till att Harry får vila” sa sjuksköterskan till min mamma och mamma tittade på mig med en blick som sa att jag var tvungen att vila. Jag ville inte vila. För om jag vilade hur skulle jag då klara av mitt jobb? Jag var ju tvungen att fortsätta spela in i studion. Det enda jag gjorde var att nicka åt mamma och sköterskan om att jag skulle ta det lugnt, men jag kunde egentligen inte bara komma hem och ta det lugnt. ”Men Harry, du får ha det så bra nu och krya på dig” sa sjuksköterskan och gick iväg. Jag hoppade in på mitt rum med kryckorna och mamma tätt efter i hälarna. Vi skulle hämta min väska med kläder i för att sedan köra hem, till vårt lilla hus i Holmes Chapel.
”Men mamma, innan vi går, kan jag bara få gå in till Beth och titta till henne?” frågade jag ganska tyst. Jag ville egentligen inte lämna sjukhuset, för jag ville inte lämna Beth ensam. Vi som bara skulle iväg och bowla, det skulle bli den bästa kvällen någonsin. Men istället slutade det såhär, vad hade jag ställt till med? Jag kände hur en tår började rinna och jag snyftade till när vi gick där längs korridoren och jag tittade ner i golvet. ”Men Harry, vad är det? Du gråter?” sa mamma oroligt. Jag tittade mot henne och hon kramade snabbt om mig. ”Mamma, det var inte meningen att det skulle bli såhär. Jag och Beth skulle ju lämna bowlinghallen tillsammans på kvällen, men vi kom inte ens dit och nu går jag ut från sjukhuset när jag inte ens vet om hon kommer att överleva. Hur kan allt ha blivit så fel?” sa jag och kramade om mamma. Mammas kramar var de tryggaste som fanns, hon fick alltid mig att bli trygg, vilket är meningen med en mamma. ”Harry, du ska veta en sak. Det är att ingenting är ditt fel, absolut ingenting” sa hon och tog en paus innan hon fortsatte prata, ”Beth kommer att vakna upp, jag känner det på mig. Jag vet att det är jobbigt för dig att gå ut från sjukhuset nu när hon ligger i koma. Men vill du så kan du åka upp till henne nu, ensam, prata med henne för hon hör dig. Vi kan åka in här imorgon också”. Jag nickade snabbt och började dra mig mott hissarna, jag mimade samtidigt tack mot mamma.  

 

Jag tryckte på tredje våningen och det kändes som en evighet att åka någon enstaka våning. Men några sekunder senare var jag på plan tre. Jag tog det försiktigt med kryckorna då jag inte var särskilt van. Ganska smidigt tog jag mig fram och kom in på Bethanys avdelning. Jag hittade en sjuksköterska och det första jag fick höra var om jag hade hamnat på rätt avdelning men jag blev bemött med ett stort leende, för den sjuksköterskan hade jag träffat tidigare. ”Hej, är det okej om jag går in till Beth? Ska åka hem idag och vill gärna säga henne några ord” sa jag, rädd för att få ett nej. ”Egentligen är ju besökstiden ute, men du får gå in till henne ändå” svarade hon och nervositeten för att se henne där på sängen med massa slangar. Jag ville egentligen inte se henne så och verkligen inte när jag själv var de som hade orsakat henne dessa skador. ”Förresten, hur är det med henne?” frågade jag oroligt. ”Läget är just nu väldigt stabilt och hennes hjärta har återfått en helt normal rytm, så just nu ser allt bra och vi vet att hon kommer vakna upp någon dag” svarade hon med ett leende. ”Okej, tack så mycket, det gläder mig. Men nu måste jag in till henne” sade jag och hoppade vidare.

”Hej Beth” sa jag till henne när jag hade satt mig ner på en stol sidan om hennes säng och greppat tag i hennes hand. Helst av allt ville jag bara brista ut i gråt, men jag var tvungen att visa mig stark för henne. ”Jag hoppas innerligt att du vaknar snart, du måste vakna snart. Jag klarar inte av att aldrig få känna på hur det skulle kännas om det verkligen var vi, att aldrig få känna dina läppar mot mina. Snälla, vakna, jag behöver dig” sa jag och höll tillbaka mina tårar. Försiktigt reste jag mig upp men höll fortfarande ett stadigt grepp om hennes hand. ”Ta den tid du behöver, men snälla vakna någon gång, för jag kommer att vänta på dig. Jag tänker sitta här bredvid dig när du vaknar. Vi ses imorgon” sa jag och böjde mitt huvud lätt över hennes ansikte och pussade henne ömt på pannan. Sedan släppte jag hennes hand och gick sakta därifrån.

 

Regnet smattrade mot bilrutan och jag lutade mig mot fönstret, det var svårt att lämna Beth, men jag försökte tänka positivt på att jag skulle komma tillbaka till henne imorgon.
”Men du mamma, jag måste ju jobba sen” sa jag helt plötsligt och mamma skakade snabbt på huvudet. ”Nej, jag har pratat med alla i studion och även Niall, Liam, Zayn och Louis. Det var okej för alla att du var ledig tills Beth har vaknat och tills du mår bra. Men Louis verkade ganska sur när jag nämnde Beth” sa mamma och det sista sa hon med en orolig ton. Jag suckade ljudligt och slog mitt huvud mot rutan. ”Harry, nej gör inte så. Tänk på att du har en hjärnskakning!” sa hon strängt och jag suckade ännu högre nu. ”Men mamma, jag orkar inte!” sa jag och tårarna började rinna. ”Vad är det Harry?” frågade mamma samtidigt som vi körde upp på uppfarten utanför vårt hus. ”Vi kan ta det där inne” svarade jag och öppnade bildörren.

Vi satt i köket med vars en varm choklad som mamma hade ordnat så fort vi kom in genom dörren. ”Beth gillar mig, jag gillar henne väldigt mycket och det gör Louis också. Han är liksom sur för att jag tar Beth ifrån honom och nu är han ännu surare för att jag har kört och krockat. Om Beth inte vaknar så skyller han allt på mig, han skyller på mig för att hon ligger i koma, vilket gör att jag skyller på mig själv också. Jag orkar inte att han ska bete sig såhär! Jag är redan så orolig för Beth, vilket är väldigt jobbigt och det blir ju ännu värre nu när Louis försöker anklaga mig för att allt är mitt fel.” sa jag och det kändes väldigt skönt när jag hade berättat det för mamma. ”Harry, jag förstår dig till 100 procent att du tycker detta är jobbigt, för det tycker jag också det är. Louis har absolut ingen rätt till att säga att allt är ditt fel, för ingenting är ditt fel, du kunde inte hjälpa att du tappade kontrollen på bilen på grund av en stor isfläck. Försök att tänka positivt” sa hon och drack lite av sin varma choklad. ”Men det är inte så lätt, för jag och Louis har alltid varit så bra vänner sedan första början och nu förstörs allt. Jag orkar inte mamma” sa jag och bröt ihop. Jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till, det var inte mitt fel, men jag var irriterad och sur på Louis för att han anklagade mig så. Mamma reste sig upp, gick runt om bordet och ställde sig bakom mig. ”Harry, jag tror det är bäst att du går och lägger dig nu. Så kör jag dig till Beth imorgon” sa hon och klappade mig tröstande på ryggen.
”Tack mamma och jag älskar dig” sa jag och kramade om henne när jag hade rest mig upp. ”Harry, jag älskar dig med och jag är så himla stolt över dig oavsett vad, god natt” sa hon och jag gick iväg med ett ytterst litet leende på läpparna. Men jag kunde inte låta bli att tänka på Beth, tänk så vaknade hon i natt? Jag lovade ju henne att finnas där vid hennes sida när hon vaknade. 


Vi är sååååååå ledsna över denna riktigt dåliga uppdateringen, men vi är väldigt glada över att ändå så pass många går in och tittar här varje dag och att ni kommenterar, tack tusen gånger om! 
Men snart är skolan och allt pluggandet slut så nu ska vi försöka få ordning på uppdateringen! 


Kommentarer
Postat av: Emma

Åååå jättebra!!!! Beth måste vakna upp!

2013-05-26 @ 08:43:31
URL: http://novellfoton.blogg.se
Postat av: Klara

Superbra !!!

2013-05-26 @ 10:29:38
Postat av: Frida

Jättebra!! :D x

2013-05-26 @ 10:46:17
Postat av: One Directiioon

Jätte bra inlägg! Beth måste vakna upp & Harry & Louis måste bli sams!!! Aaaaaaaaa skriiiiiiv ^^

2013-05-26 @ 11:16:18
URL: http://onedirectiioon.devote.se
Postat av: Nathalie

Åhh vad spännande och bra!! :D

2013-05-26 @ 11:29:45
Postat av: Jessica

Jätte bra :)

2013-05-26 @ 11:39:11
Postat av: 1D Jojo =)

Tack för detta kapitlet! Denna novellen är så bra! =)

2013-05-26 @ 15:42:30
Postat av: Freja

Har läst från kapitel 1 nu på ca två timmar!! Nu måste jag verkligen få veta fortsättningen NUUU! Det är jätte bra skrivet!!!!! Skriv del 28 så snart som möjligt!! Plssss!!

2013-05-26 @ 21:21:54
Postat av: Ida :3

Super!

2013-05-26 @ 23:32:36
URL: http://ettdfanfiction.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh det är såååå bra! Bästa novellen! Hoppas beth vaknar upp snart!

2013-05-26 @ 23:47:32
Postat av: Anonym

Jätte bra som alltid! ^^ Beth måste vakna upp och Louis och Harry måste bli sams! :)<3

2013-05-27 @ 13:34:55
Postat av: Emma

Jag vet inte vad jag ska säga längre, har inga ord för hur bra jag tycker det är! NI är verkligen proffs på att skriva, önskar jag var lika bra!
visst skulle oftare uppdatering vara trevligt, men jag förstår er till 100 % skolan går först!!
men i alla fall TACK för detta kapitlet! :) <3

2013-05-27 @ 15:45:35
Postat av: Matilda

Hoppas :)

2013-05-27 @ 16:44:53
URL: http://gymnastikworld.blogg.se
Postat av: salina

Åh, Vad bra!! Beth måste vakna!!

2013-05-27 @ 20:25:04
URL: http://read1dnovels.devote.se/
Postat av: Alva Svensson

Skitbra! Kan inte vänta tills nästa del kommer! <333

2013-05-30 @ 16:44:25
Postat av: Matilda

Superduper

2013-05-30 @ 22:52:38
Postat av: Anonym

Asså älskar novellen! Hitta den idag och blev besatt! Kan inte väna tills nästa kapitel, DU är grymm!!

2013-05-31 @ 21:20:55
Postat av: Mini Mattis

Beth måste vakna upp. Beth får inte vara arg på Harry. Harry och Lou måste bli sams. Det måste bli Braaaa

2013-06-02 @ 11:10:31
URL: http://Xoimmixo.blogg.se
Postat av: Matilda

Åh den här novellen är så bra!! Hittade den för några dagar sen och har redan läst klart den!! Jättegrym! :D

2013-06-03 @ 16:50:15
Postat av: Wilma

Är helt ny på bloggen läste allt som ni skrivit på 3dagar. Är så sjukt inne i det ni skriver!! Det är jätte bra:*
Fortsätt så och jag stannar definitivt kvar hör på bloggen:)

2013-06-03 @ 17:43:57
Postat av: hayley

läs min blogg
www.nattstad.se/onedirectionnovells :)

2013-06-03 @ 23:55:48
Postat av: L

Hittade eran blogg för en stund sedan, har läst alla från kapitel ett och blev helt fast efter första! Fortsätt! Ni är grymma!!!! :D

2013-06-04 @ 21:12:32
Postat av: L

Hittade eran blogg för en stund sedan, har läst alla från kapitel ett och blev helt fast efter första! Fortsätt! Ni är grymma!!!! :D

2013-06-04 @ 21:13:03
Postat av: L

Hittade eran blogg för en stund sedan, har läst alla från kapitel ett och blev helt fast efter första! Fortsätt! Ni är grymma!!!! :D

2013-06-04 @ 21:13:20
Postat av: Amanda

Så otroligt bra! Fortsätt så här!

2013-06-05 @ 00:12:22
URL: http://niallnovell.blogg.se
Postat av: Ida

Gryma noveller i gör!! Har läst allt på typ en dag!:-) hoppas att ni kan skriva fortsättningen snart!! Längtar!:-)

2013-06-06 @ 12:00:04
URL: http://nattstad.se/idasliife
Postat av: Liz

Åå så bra.

2013-06-06 @ 15:55:52
URL: http://hockeytjejen.webblogg.se
Postat av: Ellen

Jättebra kapitel :D
Kram <3

2013-06-07 @ 09:24:04
URL: http://aboutonedirectionn.devote.se
Postat av: Jeanett

ÅH! Längtar som bara den tills nästa del kommer upp! SKRIV !!!! :D <3

2013-06-09 @ 13:49:39
URL: http://www.nattstad.se/LinnandEric
Postat av: Anonym

åååååå vad braaa!! kolla även in min blogg :D

2013-06-09 @ 20:26:00
URL: http://novelleroned.blogg.se/
Postat av: Michaela

Förlåt att jag stör men skulle du kunna uppmana dina läsare att gå in på min blogg och klicka vidare till bloggawards på en annan blogg? Jag har en kompis (directioner ofc) som är nominerad:) vad gör man inte för directioners?

Mer info hittar du i inlägget jag länkat här, detta har med hennes framtid att göra för hon mår psykiskt dåligt, tack och förlåt om du inte gillar sånna här inlägg!
http://mowie.bloggplatsen.se/2013/06/13/9931491-bloggawards/

2013-06-13 @ 11:37:44
URL: http://www.mowie.bloggplatsen.se
Postat av: Liampaynenovell

http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/http://liampaynenovell.blogg.se/

2013-06-16 @ 17:12:29
URL: http://liampaynenovell.blogg.se
Postat av: Hilma

Så braaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-06-20 @ 09:19:09
Postat av: Anonym

Kommer ni fortsätta på denna novell? Snälla gör det, den är så bra nu!! xx

2013-06-21 @ 01:06:16
Postat av: Emelie

Har ni slutat på den här novellen eller? :( gått en månad nu. Väldigt synd för jag älskar den! Hoppas ni kommer igång igen! :D

2013-06-22 @ 12:38:56
Postat av: Alexcya

Gud vad bra, ser fram emot nästa del!
Can't wait ♥

2013-06-22 @ 20:57:50
URL: http://zaynmalik.blogg.se/
Postat av: Anonym

Meeeeer

2013-06-23 @ 19:59:52
Postat av: Thestoryline.blogg.se

Vad bra, hoppas Beth vaknar :D
Kika gärna in min novell om 1D också, har precis börjat men har fler kapitel på lager xD

2013-06-24 @ 21:14:25
URL: http://www.thestoryline.blogg.se
Postat av: Anonym

Sjuuuuuuuuukt dålig uppdatering!!!!!!!!!!

2013-06-25 @ 00:56:06
Postat av: Världens största 1D fan!

Så himla bra!!! Jag kan knappt beskriva det! Men jag kan beskriva den med 3 ord:
BÄST I VÄRLDEN!!!

2013-06-26 @ 15:07:42
Postat av: ıklo6u

kan du skriva ett nytt kapitel tack!

2013-06-27 @ 11:35:19
Postat av: Emelie

Super bra! LÄS GÄRNA MIN BLOGG/NOVELL :D

2013-06-28 @ 17:51:09
URL: http://onedirectionforevernovell.blogg.se
Postat av: Annie

ÅÅh så himla bra! Längtar verkligen till nästa del :)

2013-06-29 @ 14:48:51
URL: http://marshmalloow.blogg.se
Postat av: Anonym

Mer snälla?!?!?!?!?!Ni är bäst!:)

2013-06-30 @ 15:39:59
Postat av: Julia

När kommer nästa del? Elr blir det fler delar? Jag har väntat jättelänge på att få läsa ett nytt kapitel av denna fantastiska novell!! Ni skriver skitbra och det är alltid så spännande, och nu vill man ju liksom se hur det går för harry och beth :)

2013-06-30 @ 22:57:22
Postat av: emelie

Börjar bli riktigt trött på att vänta! Ni skriver så jäkla bra noveller så kan inte sluta att kika in varje dag och se om ni uppdaterat, vilket inte är så ofta längre. Ett tips, sätt er en regnig dag och skriv in då många kapitel som ni orkar på ett word dokument, sen är de bara att kopiera och lägga upp på bloggen,så varje gång ni inte har nått att göra fortsätter ni med att fylla på med kapitel på dokumentet så kan ni på så sätt fixa en speciell dag då ni släpper ut nya kapitel. De kan också hjälpa er att öka era läsningar. Men de var vara ett litet tips! Kram xx

2013-07-01 @ 02:20:07
Postat av: Mini Mattis

Vill ha mer!! Snällllla

2013-07-02 @ 17:53:07
Postat av: Trollet

Jag älskar eran blogg missförstå mig inte men det vore riktigt bra om ni började uppdatera bättre. Det var över en månad sen ni lade upp något och nu är det ju sommarlov så jag fattar inte vad ni har för ursäkt att inte skriva något. Jag säger endast det här för att jag verkligen äääälskar allt ni skriver! Det jag menar är bara att det inte är så kul för läsarna att gå in varje dag och se att ni inte har lagt upp något än.

2013-07-03 @ 17:54:16
Postat av: Mini Mattis

Jag vill ha mer

2013-07-05 @ 14:54:01
URL: http://fuckedupspiderman.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Varför uppdaterar ni inte?

2013-07-06 @ 13:09:09
Postat av: Towa

Lite dålig uppdatering? :/

Längtar efter nästa del! :D

2013-07-06 @ 14:32:02
Postat av: Nora,Fanny och Cornelia

Läs gärna våran blogg, vi är tre directioners som har en ganska aktiv novellblogg KOM GÄRNA OCH LÄS!

2013-07-06 @ 22:04:40
URL: http://onedstolemytime.blogg.se/
Postat av: Lucy

När kommer nästa??!!! =D
Lucy xx

2013-07-07 @ 22:15:03
URL: http://www.imnotafraid.bloggplatsen.se
Postat av: Rebecka

OMG din novell är så himla bra!

2013-07-10 @ 18:03:33
Postat av: Frida :)

Helt ärligt så är jag helt galen i den här novellen även fast jag började att läsa den igår! Den är så himla bra och ni är så begåvade på att skriva! Jag menar det verkligen! ♥ Och juste.. Jag vill ha mer! :D

2013-07-11 @ 15:22:50
Postat av: Matilda

kika in min blogg och var med i veckans blogg :)

2013-07-12 @ 07:42:29
URL: http://gymnastikworld.blogg.se
Postat av: Zoe

Jag vet inte vad jag ska säga... Jag är verkligen besatt av denna novellen!!! *.* snälla skriv nästa del så fort ni har tid, jag klarar mig inte utan den! :3 jag kan inte uttrycka mig.... :O

2013-07-14 @ 12:28:44
Postat av: Filippa

Så sjukt bra!! Älskar verkligen novellen och eran blogg!! Ni måste skriva nästa kapitel nu! :)

2013-07-18 @ 19:11:11
URL: http://hasttjejens.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

När ska ni börja skriva igen

2013-07-20 @ 19:41:05
Postat av: Ellen

jättebra kapitel :D
Kram <3

2013-07-21 @ 11:18:50
URL: http://aboutonedirectionn.devote.se
Postat av: Biebertimez

Hej!
Jag undrar om ni skulle göra länkbyte med min blogg..... Fast min blogg handlar om Justin bieber men pröva på nytt är väl kul?, kommentera på ett utav mina inlägg ifall ni skulle vilja?
Hoppas på att ni skulle kunna☺😘

2013-07-21 @ 19:12:24
URL: http://biebertimez.blogg.se
Postat av: johanna

jätte bra. längtar till nästa del :)

2013-07-24 @ 21:50:26
URL: http://todirectioner.blogg.se
Postat av: Zoe Malik

Snälla snälla snäääälla skriv nästa del snart!! Trodde det skulle bli fler delar under sommarlovet... :( men jättebra novell annars! Kolla gärna in min blogg! ;)

2013-07-25 @ 09:03:31
URL: http://writing1d.bloggplatsen.se
Postat av: Linnea

När kommer nästa del upp? :)

2013-07-25 @ 13:42:18
Postat av: Sandra

Hej vi är fyra tjejer som arrangerar den nya 1D flashmoben i Stockholm och vi undrar om du kanske kan tipsa om den på din blogg och säga att om man är intresserad så kan man gå in på vårt instagram konto: 1dflashmobsverige. Det skulle vara jättesnällt! <3

2013-07-27 @ 11:58:06
URL: http://salllys.blogg.se
Postat av: Cassy

Snälla kan ni inte börja uppdatera igen? Min absoluta favoritblogg och ni har inte skrivit på jättelänge! Saknar nya delar så himla mycket! Snälla!
xx

2013-07-31 @ 18:26:49
URL: http://littlemixfanfic.blogg.se
Postat av: Matilda

När ska ni skriva igen? det är snart tre månader sen ni skrev sist. ni skrev att vi inte skulle oroa oss för att ni slutar. ni sa att ni ska skriva klart novellen först. Jag är lite tveksam om ni kommer göra det. SNÄLLA svara eller SNÄLLA skriv. så fort jag kommer se kapitel 28 kommer jag skrika för att jag blir så glad :)

2013-07-31 @ 19:45:17
URL: http://gymnastikworld.blogg.se
Postat av: Cornelia

Omg, ni uppdaterar aldrig.

2013-08-03 @ 19:17:07
Postat av: Berättelser om One Direction

Jag har sträckläst eran novell och jag älskar den! Den är sååå bra!:D

2013-08-05 @ 15:57:21
URL: http://berattelsermedonedirection.blogg.se
Postat av: Jessica

Inte för att vara taskig. Men du/ni skulle uppdatera under sommarlovet. Inget har kommit upp???

2013-08-13 @ 12:08:35
Postat av: Lina

NI UPPDATERAR ALDRIG!

2013-08-13 @ 15:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback