The way to my life - del 41

Jag hörde hur Amanda öppnade dörren.
-Hej, kom in!
Det hördes som det var mer än en person. Jag gick ut ur köket och bort mot dörren.
-Vi fick lite extra besök, sa Amanda och log stort.
-Hej, sa jag stelt och kollade upp i Harrys ögon.

_____________________________________________________________________________________

-Hej tjejer, sa Harry glatt och jag log lite svagt. Jag kunde inte hålla tillbaka leendet. Men jag förstod direkt vad Amanda och Niall ville. Att det skulle bli jag och Harry igen. Men jag visste inte vad jag ville.
-Vad gör du här Harry? Frågade jag lite förvånat men ändå lite irriterat.
-Niall sa att jag kunde följa med om jag vill så det gjorde jag och för att jag vill prata med dig, svarade han och log lite.

Jag vände mig om och gick till köket och satte mig på en stol. Efter ett tag kom Amanda, Evelina, Niall, Harry och Zayn in i köket. Det luktade bara mat från McDonalds.
När alla förutom Harry hade satt sig ner var det bara en ledig plats och det var sidan om mig. Han satte sig ner och började småprata med mig men jag var inte intresserad av att prata med honom så jag brydde mig inte om vad han sa, jag tog istället upp min hamburgare och började att äta. Alla åt och var helt tysta eftersom alla var nog väldigt hungriga.

-Så vad ska vi göra nu? Frågade jag när jag hade ätit upp.
-Jag och Niall ska i alla fall kolla på film, sa Amanda samtidigt som hon log.
-Jag och Evelina ska nog gå ut på en liten promenad, sa Zayn och blinkade med högra ögat.
-Och jag hade velat prata lite med dig Sophie, svarade Harry samtidigt som han kollade ner mot marken.
-Glöm det Harry jag vill inte prata med dig, jag vill helst inte ha något med dig att göra! Sa jag ganska högt, samtidigt som det kändes som det högg till i hjärtat och ögonen kändes lite blöta. Jag sprang upp till mitt rum, smällde igen dörren och slängde mig på sängen. Jag kände tårarna rinna och tänkte för mig själv hur jag kunde säga så mot Harry, han som jag egentligen älskar mest i hela världen. Men jag kan bara inte lita på honom.
Inte långt därefter hör jag någon som öppnar dörren, men jag vänder mig inte om för jag vill inte prata med någon.

-Sophie, hör jag hur Harry säger med gråten i halsen.
-Gå! Jag vill inte prata med dig!
-Men Sophie jag måste prata med dig, jag klarar mig inte utan dig.
-Du kan gå till den där Madison istället, för jag bryr mig inte, svarade samtidigt som jag grät mer och mer.
-Men snälla låt mig förklara! Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till för du är den som betyder allra mest för mig, du är den som har störst plats i mitt hjärta, sa han och jag hörde hur han grät. De orden han sa fick mig att smälta lite men jag kunde inte lita på honom, hur skulle jag kunna veta om han talade sanning.
-Förklara vad? Att du är otrogen mot mig med Madison?
-Jag är inte otrogen, jag tycker knappt om Madison som vän ens!
-Men varför skickar ni flirtiga sms till varandra då? Sa jag och jag kände hur Harry tog tag i min hand och vände mig om och kollade rakt in i hans ögon. Det gjorde ont i mig att se han så här ledsen men det är hans eget fel.
-Det är hon som skickar sms till mig hela tiden, jag har inte svarat henne och om jag nu har svarat henne så har jag bara sagt att hon ska låta mig vara eftersom jag älskar en tjej som heter Sophie Winston, alltså dig. Jag vet inte varför jag ens gav mitt nummer till henne eller började umgås med henne när vi var i Los Angeles och filmade. Men jag tror jag började prata med henne för jag saknade dig så sjukt mycket. Jag vet att det låter så jäkla dumt, men jag visste inte vad jag skulle ta mig. Det enda jag ville göra var att åka hem till dig och få känna din mjuka kyssar. Du är den som betyder mest för mig, du har störst plats i mitt hjärta, jag tänker på dig hela tiden och du ska bara veta hur mycket jag gråtit sedan den dagen du sa att det var slut mellan oss. Du kan få läsa igenom alla smsen mellan mig och Madison, för jag har inget att dölja för dig. Du är den enda jag vill vara med för jag älskar dig.

Jag såg hans tårar bli fler och fler när han sa allt det men jag vet inte om jag var redo att ge han en ny chans för jag litar ju fortfarande inte på honom.

-Jag älskar dig också, men det går inte att det blir vi igen. Jag kan inte lita på dig. Det gör sjukt ont i hjärtat att säga det men det kan bara inte bli vi igen oavsett hur mycket jag älskar dig, sa jag samtidigt som jag grät så jag knappt kunde andas. Jag kollade in i Harrys ögon, jag hörde hur han knappt fick någon luft för att han grät så mycket.
-Men snälla gumman det är du som gör mig hel, det är du som gör mig till den människan jag är och det är du som gör livet värt att leva. Jag klarar mig inte utan dig, jag vet snart inte vad jag ska mig till om det inte blir vi igen. Jag hade helst av allt velat spola tillbaka tiden och aldrig träffat Madison. För i så fall hade det aldrig blivit såhär. Då hade allt varit bra mellan oss och jag hade fått känna på din mjuka läppar och om jag inte hade älskat dig så mycket som jag verkligen gör skulle jag ju inte gråtit såhär mycket för att få tillbaka dig, jag önsk...
-Tyst Harry du kan knappt andas, sa jag och kramade om honom hårt och han besvarade kramen. Jag har saknat hans varma kramar.
-Det är okej Harry jag klarar inte av att se dig såhär ledsen för det gör mig ännu mer ledsen, jag klarar inte av att bråka med den jag älskar mest och och har den största platsen i mitt hjärta. Men jag kan inte lita på dig helt än. Men jag ger dig en ny chans för jag är inte heller hel utan dig, sa jag och kysste honom.
-Så du menar att du har förlåtit mig och att det är vi igen? Frågade Harry och log lite och kollade på mig med rödgråtna ögon.
-Jag har inte förlåtit dig helt förrän jag har sett smsen mellan dig och Madison, svarade jag med en allvarlig blick.
Han tog upp mobilen från sin ficka, bläddrade fram till deras konversation och gav mig mobilen. Jag läste igenom alla smsen och såg att det nästan bara var Madison som hade skickat till Harry, och om han hade svarat så stod det att hon skulle låta honom vara för han hade redan en flickvän som han älskade av hela sitt hjärta och det gulliga var att han hade skrivit att jag var hans flickvän fast vi hade gjort slut, han måste ha trott på oss, trott på att det skulle bli vi igen.

-Förlåt, sa jag tyst när jag gav tillbaka mobilen.
-Förlåt för vad? Frågade han och kollade på mig lite förvånat.
-För att jag inte litade på dig när du sa att det inte var något mellan dig och Madison, svarade jag och kände att en tår sakta rann nerför min kind.
-Gumman, det är okej, sa Harry samtidigt som han torkade bort tåren från min kind och böjde sig fram för att kyssa mig.
-Jag har saknat dig Harry.
-Jag har saknat dig med älskling, det har varit de värsta dagarna i mitt liv. Att inte ha fått hålla om dig har gjort mig galen. Jag älskar dig.
-Jag älskar dig med, svarade jag och log.
-Ska vi gå ner till de andra nu eller? Frågade Harry.
-Nej, kan vi inte vara här på mitt rum och kolla på en film och ha det lite mysigt, för jag vill vara lite ensam med dig, svarade jag och log stort.
-Det går hur bra som helst!

Vi la oss ner i min säng och började kolla på filmen, jag kände hur Harry tog sin arm om mig och efter inte så lång tid somnade jag till.

Nialls perspektiv

Undrar var Harry och Sophie har tagit vägen, filmen är ju slut och de är inte tillbaka än, tänkte jag för mig själv och vände mitt huvud mot Amanda.
-Amanda, undra var Harry och Sophie har tagit vägen, för det tar väl inte så långt tid att prata? Frågade jag oroligt.
-Jag vet inte, vi kan gå upp till Sophies rum och kolla om de är kvar där, svarade Amanda med ett stort leende.
-Visst sötnos, kom! Sa jag och tog tag i hennes hand och drog henne upp för trappan.

Vi knackade på dörren men ingen öppnade eller sa något, så vi öppnade dörren. Det första jag såg var att de låg tätt intill varandra i sängen och sov. Harry hade sin arm runt Sophie och på TV:n rullade eftertexterna på en film. Jag log stort för mig själv och kollade på Amanda som log minst lika stort. Jag kramade om henne och hon pussade mig lätt på kinden.
-Det var på tiden, eller hur?
Amanda nickade mot mig och log.
_____________________________________________________________________________________

Del 41, gillar ni?
Måste bara säga till er som börjat följa oss på twitter, det är super kul att få snacka lite med er och veta var ni kommer ifrån. Följer du oss inte på twitter än? Tryck här och följ oss!
Vi har även en liten tävling, läs mer om den på twitter. 
/Angelica & Johanna


Kommentarer
Postat av: Madelene

Daaaamn, så grymt bra. Mermermer! :D x

2011-08-08 @ 23:54:58
Postat av: Anonym

grymmt! mer :D x

2011-08-09 @ 00:20:34
Postat av: Hannah

Meeeeeer! Dt var Skiit braa! :D <3

2011-08-09 @ 01:02:43
Postat av: mia

Gilla!

2011-08-09 @ 01:03:50
Postat av: Helin

Sjukt bra! :D blir så glad varje gång det är en ny del :P mermermer!!!!

2011-08-09 @ 01:30:09
Postat av: Klara

as bra vill ha meeer :D

2011-08-09 @ 11:02:10
Postat av: L I N N

riktigt bra!

2011-08-09 @ 13:20:43
URL: http://linnfelicia.blogg.se/
Postat av: Anonym

mer! :D

2011-08-09 @ 13:21:28
Postat av: A

Novellen är så sjukt bra,började precis läsa den:)

Tips på andra 1D noveller?

2011-08-09 @ 15:32:11
Postat av: Emily

Vi GILLAR inte - vi ÄLSKAR!!! :D <333 Mermermer!

2011-08-09 @ 16:13:16
Postat av: Watson SWE

Kolla gärna in min blogg om Emma Watson! :D

2011-08-09 @ 18:55:11
URL: http://watsonswe.blogg.se/
Postat av: Onedirection Xrated Story

Hej! Jag har skapat en ny blogg som heter Onedxratedstory.blogg.se och där kommer det vara ''snuskiga'' storys om 1D.

De vore grymt om ni kunde läsa den och säga vad ni tycker och sen kanske länka!

Kram! xx

2011-08-09 @ 22:59:20
URL: http://onedxratedstory.blogg.se/
Postat av: Natta

Meeeeeer! Jag säger samma sak som Helin...Bliir Skiit glad alltid när dt Kmr upp en ny del! Skyyndar mejj alltid dåå att läsa! :D Älskar Diin novell! <3

2011-08-10 @ 00:54:09
Postat av: Anonym

När skatt skriva Meer? :)

2011-08-10 @ 12:02:44
Postat av: Niki

asså jag började gråta på denna delen den var så sjukt bra<33 ni är bäst ;)

2012-04-13 @ 13:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback