The way to my life - del 50

Jag ställde mig lite vid sidan eftersom jag inte visste att tjejerna ville träffa dem. Jag började direkt tänka på Amanda och Evelina. Varför skulle dom åka hem?
-Ursäkta, hörde jag en röst sig som fick mig att vakna upp hur mina tankar.

_____________________________________________________________________________________

-Åh, hej, sa jag med ett leende och hon log tillbaka. Det var två tjejer, som nog var några år mindre än mig, som stod framför mig.
-Skulle vi kunna få ta ett foto med dig och Harry? Vi har lite bråttom, vi ska med flyget, frågade hon snällt och jag nickade.
-Ja visst, sa jag och kollade mig omkring för att se vart Harry var. Han stod en bit bort.
-Kom, sa jag till tjejerna som gick efter mig. Runtom Harry stod det väldigt många fans och jag kunde inte bara gå förbi alla.
-Ehm, Harry? Sa jag lite högre och alla tjejer som stod runt om honom stannade upp och blev väldigt tysta.
-Jag trodde du hade gått, sa han och skrattade. Jag skakade på huvudet och fortsatte.
-Skulle du bara kunna komma snabbt? Dessa tjejer ska med flyget, men de skulle vilja ha ett foto med oss, sa jag och han log.

-Såklart, sa han och log mot tjejerna. Jag såg på dom hur glada dom blev och jag log för mig sjäv. Harry trängde sig igenom alla tjejerna och fram till oss. Tjejerna ställde sig bredvid varandra och jag och Harry ställde oss på varsin sida. En utav alla tjejerna som var i närheten tog ett foto med kameran och sedan gav vi varsin kram. Harry gick tillbaka till där han hade stått tidigare och tjejerna som stod runtom honom prata högt.

-Tack så mycket, sa hon en tjejen med blont hår till mig och jag bara nickade.
-Ingen fara, hoppas ni får en trevlig resa, hejdå! Sa jag och dom log mot mig. Jag kollade runt och såg att Liam stod en liten bit bort. Där stod bara 5 tjejer vid honom, så jag gick bort mot honom och han såg mig direkt.
-Åh, kolla här, sa han och log mot mig.
-Detta är min vän, Sophie, fortsatte han och jag log.
-Hej, sa jag och de 5 tjejerna svarade i kör.
-Hej, kan inte vi få ta ett foto med dig? Jag bara nickade och insåg att det här är vad jag kommer få vänja mig vid. Jag ställde mig i mitten och tjejerna, som alla kände varandra, ställde sig bredvid mig. Liam tog kameran och fotade oss. Sedan bytte jag och Liam plats så jag tog några bilder på de istället.

När jag kollade på klockan hade den precis passerat tre och jag visste att Amanda och Evelina nu hade lämnat flygplatsen och var på väg hem till Sverige. Jag visste att jag inte kunde göra något, även om jag helst av allt skulle vilja vara där dom var. Men jag hoppades att jag kunde få åka till Sverige i sommar, så jag kunde få träffa de.
-Sophie, sa Liam och puttade lite på mig. Jag hoppade till.
-Ja, vad? Sa jag och tjejerna, som nu blivit lite fler, skratta åt mig.
-Dom vill ta bilder på oss, kom, sa Liam och log mot mig. Jag ställde mig bredvid honom och alla började fota oss. Vi gjorde roliga grimaser och vi fick alla att skratta. Det kom fler tjejer och några ställde sig bredvid oss för att ta ett foto. Det var verkligen jättekul och tidigare hade jag inte haft så är kul med Liam.

Vid fyra bestämde vi oss för att åka hemåt. Vi åkte hem till mig och bestämde oss för att bada i vår pool. Det var soligt och varmt i luften. Som vanligt puttade Harry i mig.
-Harry, det är faktiskt kallt i vattnet, sa jag och han skrattade.
-Men du behöver alltid svalkas, heting, sa han och blinkade.
Jag gick upp för trappan och ställde mig bredvid Harry, som ännu inte hoppat i. Jag la mina armar bakom hans rygg och han vände sitt huvud mot mig och vi möttes i en perfekt kyss. Bara några sekunder senare puttade jag honom mot poolen.
-Nej Sophie, nej! Utbrast han och jag skrattade.
-Du är också för het, sa jag fortsatte att putta mot honom men han var lite starkare än mig. Jag såg att Liam och Zayn kom bredvid och hjälpe mig. Vi puttade i honom och sedan hoppade även Niall i.
-Tack, sa jag och log mot Zayn och Liam.
-Vet ni hur kallt det är? Utbrast Harry och alla skrattade.
-Niall vågade i alla fall hoppa i själv, sa Louis och Harry gav oss en sur blick. Sedan hoppade jag, Louis, Liam och Zayn i.

-Killar? Vi hörde mammas röst och alla stannade upp.
-Ja? Sa de alla samtidigt och mamma fortsatte.
-Vill ni stanna och äta här ikväll? Det blir tacos!
-Ja, visst, utbrast Niall, som alla förväntat sig och de andra nickade instämmande.
-Om det är okej, la Louis till och mamma nickade.
-Ja, såklart!

Klockan var nästan halv sju när vi bestämde oss för att gå upp. Vi alla duschade snabbt, eftersom vi hade två duschar hann vi alla duscha innan maten var klar. Inne på köksbordet hade mamma och pappa dukat upp en liten tacos-buffé. Vi tog allt vad ville ha i våra tacos bröd, sedan gick vi ut på terrassen och satte oss. Jag satt mellan Harry och Liam, mittemot mig satt Niall och bredvid honom satt Louis och Zayn. Mamma och pappa satt på varsin gavel. Det enda som saknades var Evelina och Amanda. Precis i samma sekund kände jag hur mobilen vibrerade och jag tog upp den direkt. ”Hej, vi är hemma i Sverige nu! Vi saknar er redan, hälsa killarna!” stod det i sms:et som var från Evelina.
-Det var Evelina, de var hemma i Sverige nu... fast de har nog varit det någon timme, jag skulle hälsa, sa jag.
-Hälsa tillbaka, sa alla i kör och jag skrev. ”Alla hälsar... vi sitter och äter tacos, men det är tomt utan er!”
Sedan la jag ner mobilen i fickan och började äta.

När klockan slog 9 bestämde killarna för att dra sig hemåt. Jag gav de alla varsin kram och när jag kramade om Liam viskade jag i hans öra.
-Det var super kul idag! Han log mot mig och jag log tillbaka. Varje gång han log mot mig kunde jag inte låta bli att le tillbaka. Hans leende var verkligen fint.
-Ska ni göra något imorgon? Frågade jag innan de gick ut genom dörren.
-Ja, vi ska till studion redan vid 10, sa Zayn och mitt leende försvann.
-10? Utbrast Liam och jag skrattade åt honom innan han fortsatte.
-Jag vill sova, åhhh!

-Okej, ha det så kul då! Vi ses kanske på måndag? Sa jag och de nickade.
-De gör vi, hejdå!
-Hejdå, sa jag och sedan stängde de dörren.

Jag gick och satte mig i soffan mellan mamma och pappa. Jag tänkte efter och insåg att jag knappt hade spenderat någon tid med dem och jag visste att det skulle älska om jag föreslog att vi kunde göra något.
-Kan inte vi hitta på något imorgon? Bara vi tre? Frågade jag och kollade på pappa som genast nickade.
-Jo, såklart vi kan! Vad ska vi göra?
-Jag vet inte, har ni någon idé?
-Vi kan åka till Oxford? Jag var där i våras och där är jättefint! Föreslog pappa och jag sken upp.
-Ja, vi kan shoppa, eller hur mamma? Sa jag och hon log.
-Jadå! Men tar det långt tid att åka dit? Pappa skakade på huvudet.
-Det tar en och en halv timme bara! Vi kan väl köra vid 10?
-Ja, det låter bra! Sa mamma och jag nickade. Även om jag hade önskat att få sova längre, precis som Liam, så ville jag att vi skulle göra något tillsammans. Och att åka till Oxford tackade jag inte nej till.

Pappa slog över till en kanal där dom om 5 minuter skulle börja visa en film. Jag reste på mig och gick ut till köket för att poppa lite popcorn. Jag hämtade en cola och när popcornen var klara gick jag tillbaka till soffan och satte ner popcorn skålen, glasen och drickan på bordet. Pappa högg in på popcornen direkt och sedan tog jag en fylld han. Jag lutade mig tillbaka i soffan och filmen började.

Filmen var slut vid 11 och jag kände mig inte alls trött. Jag visste att jag skulle upp tidigt imorgon men jag kunde inte somna nu. Mamma hade redan gått och lagt sig och pappa hade bytat till nyhetskanalen, vilket jag inte ville kolla på. Jag reste mig från soffan och gick upp på mitt rum och startade datorn. Jag loggade direkt in på twitter och skrev ”I miss my friends already! Tomorrow i will go to Oxford!” och sedan gick jag in och kollade på mina mentions. ”Hey @sophiewinston! I was at the airport today and met you, look at this picture... it's you, Liam and me!” stod det överst och jag klickade på länken som hon skickat. Jag kände igen henne direkt och jag svarade ”Oh, what a nice pic, i will save it, hope it's okay!” sedan bläddrade jag vidare bland mina mentions. Många var bilder sen idag och vissa var på Harry som dom tyckte jag skulle visa honom. Jag tweeta några stycken och följde några av dem. Jag loggade också in på skype och såg att Amanda var inloggad.
”Hej, hur är det?”
”Åh, hej! Det är bra, själv?”
”Det är bra, fast jag saknar er! Vad hittar du på?”
”Jag smsar med Niall, haha!”
”Okej, vad gulligt då!”
”Haha, ja ;) .. Ska du till Oxford imorgon?”
”Åhh, jaaa! Bara jag, mamma och pappa!”
”Så du dissar killarna?”
”De skulle till studion redan vid 10, så det var dem som dissade mig, haha!”
”Jaha, okej!... Men du måste berätta hur det är där!”
”Ja, jag lovar att uppdatera på twitter, haha!”
”Vad bra! Men ska sova nu, är trött, godnatt! Hoppas vi ses snart!”
”Godnatt, saknar dig massor redan, ha de bäst och hälsa alla från mig, puss!”

Hon loggade ut och jag tryckte upp en ny flik på internet och skrev in facebook.com och loggade in. Jag hade 17 nya händelser. Det var en del vänner som hade gjort inlägg i min logg där det stod ”Kom tillbaka till Sverige, saknar dig!” eller liknande. Jag svarade på alla och sedan loggade jag ut igen. Jag tyckte twitter var roligare, så därför klickade jag mig tillbaka dit och jag hade fått nya mentions. Jag läste igenom lite snabbt, men fastnade för en. ”@sophiewinston look at this pictures from the airport!” stod det och jag klickade på länken hon skickade. Det var en engelsk nyhetssida. ”One Direction at London's airport” lydde rubriken och jag scrollade ner för att se bilderna. Den första bilden var på alla killarna tillsammans och de tre bilderna som kom efter var på alla fans som varit där. Sedan kom det två bilder på Zayn, Niall och Louis och sedan en bild på Liam och ett fan och Harry när han var omringad av fans. Man kunde även skymta mig på den sista bilden, men det var inte så mycket. Jag scrollade upp igen för att jag tänkte läsa texten, men i sidan såg jag en rubrik som jag fastnade på. ”Is something going on with Liam and Sophie?” stod det och jag klickade direkt på texten. Det kom upp en kort text och under fanns det 5 bilder, på mig och Liam. Det var sen vi hade stått där och skrattat. På en bild kollade såg man hur jag kollade in i hans mörka ögon och vi båda skrattade. Det såg ut som vi var... kära. Förmodligen skulle Harry se denna artikeln på något sätt och jag insåg att detta skulle ställa till problem.

_____________________________________________________________________________________
Del 50, wiho!
Vi vill tacka för alla fina kommentarer, vi blir verkligen superglada och det var lättare att skriva idag när vi visste att ni fortfarande läser och gillar det. Vi förstår såklart att man inte orkar kommentera varenda del (okej, kanske någon gör det, men ni fattar) och vi förstår att man tappar läsare om man inte uppdaterar så ofta. Men vi ska verkligen försöka uppdatera så ofta vi kan, så vi hoppas att ni stannar kvar här och att ni slänger in era kommentarer! 
Så, berätta för oss vad du tycker!
/Angelica & Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

skit bra meeeeeeeeeeeeeer :D <3

2011-08-28 @ 18:38:46
Postat av: Anonym

Åh, mer! Så himla bra!

2011-08-28 @ 18:38:50
Postat av: emma

åhh, vill ha mer !!!

2011-08-28 @ 19:12:26
Postat av: Natasha

As bra!! :D älskar din novell Btw ;)

2011-08-28 @ 19:16:24
Postat av: One Direction One Shots

Skulle vi kunna länka varandra? :D

2011-08-28 @ 19:17:58
URL: http://onedoneshots.blogg.se/
Postat av: Emily

Gud man får aldrig noooog, MER!! :D <3333

2011-08-28 @ 20:02:53
Postat av: One Direction One Shots

sv: så nu har jag lagt in er under mina länkar :) kram!

2011-08-28 @ 20:54:27
URL: http://onedoneshots.blogg.se/
Postat av: Anonym

super! :D

2011-08-28 @ 21:04:55
Postat av: emma

jätte bra!:)

2011-08-28 @ 21:35:22
Postat av: Josefin

Super bra!

2011-08-29 @ 08:01:02
Postat av: mia

I like this one! (: draraaammama

2011-08-29 @ 14:22:19
Postat av: Paula

Grymt bra! :D

2011-08-29 @ 17:56:32
URL: http://prettypaula.blogg.se/
Postat av: Hanna

FORTSÄTT! SNÄLLA, jag är depsrat! Jag har väntat jätte länge på nästa del! Går in här ca 4-6 ggr om dagen för att kolla om ni har uppdaterat! :/

2011-08-30 @ 21:00:05
Postat av: Nancy

Come on i have been waiting so long i get depresd i just wan't to have MORE

2011-08-31 @ 04:48:51
URL: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback